אני מעוניין לבנות HTPC כאשר הוא יחובר דרך ממיר כבלים עבור ה PVR.
להבנתי כרטיסי ה PVR למיניהם עובדים דרך טיונר אנלוגי פשוט ולכן מנחיתים איכות תמונה.
האם יש אופציה פשוט לקנות כרטיס מסך תומך VIVO כאשר היציאה למסך תהיה VGA והכניסה בקומפוננט.
כמו כן , האם MCE יתמוך ב Time Shift ובהקלטה רגילה בפורמט הזה ?
כרטיס VIVO במקום PVR
ברוך הבא לאתר
כאשר עובדים עם ממיר כבלים/לויין החיבור הוא דרך יציאת ה-SVIDEO או COMPOSITE לכרטיס הלכידה. בנוסף חיבור אודיו סטריאו לכרטיס. לא משתמשים בטיונר ע"ג הכרטיס אלא לחיבור ישיר ל"קיר"/אנטנה כדי לקלוט ערוץ 2 וכיו"ב או את הערוצים האנלוגיים של HOT.
מבחינת האיכות - טובה, כמובן שהיות ויש מעבר נוסף, בין דיגיטאלי לאנלוגי, יש ירידה מעטה באיכות לעומת חיבור ישיר של הממיר לטלויזיה.
ככלל, כרטיסי VIVO פחות מומלצים מכרטיסי PVR יעודיים משתי סיבות:
1. פחות נתמכים ע"י תוכנות PVR
2. הקידוד לא נעשה ע"ג הכרטיס עצמו אלא ה-CPU עובד כדי לקדד. כך המחשב מאד עמוס ואיכות הקידוד פחות טובה מקידוד חומרה.
אורן.
כאשר עובדים עם ממיר כבלים/לויין החיבור הוא דרך יציאת ה-SVIDEO או COMPOSITE לכרטיס הלכידה. בנוסף חיבור אודיו סטריאו לכרטיס. לא משתמשים בטיונר ע"ג הכרטיס אלא לחיבור ישיר ל"קיר"/אנטנה כדי לקלוט ערוץ 2 וכיו"ב או את הערוצים האנלוגיים של HOT.
מבחינת האיכות - טובה, כמובן שהיות ויש מעבר נוסף, בין דיגיטאלי לאנלוגי, יש ירידה מעטה באיכות לעומת חיבור ישיר של הממיר לטלויזיה.
ככלל, כרטיסי VIVO פחות מומלצים מכרטיסי PVR יעודיים משתי סיבות:
1. פחות נתמכים ע"י תוכנות PVR
2. הקידוד לא נעשה ע"ג הכרטיס עצמו אלא ה-CPU עובד כדי לקדד. כך המחשב מאד עמוס ואיכות הקידוד פחות טובה מקידוד חומרה.
אורן.
ומה עם All in Wonder
קודם כל תודה על התשובה
כיום יש לי על המחשב המיועד ל HTPC כרטיס מסך ATI 9800 Pro.
חשבתי כבר על הדרך לשדרג על הדרך את כרטיס המסך.
מה דעתך על כרטיסים כגון ה Ati all in wonder X1800 / X1900
כמו כן האם למישהו בארץ ניסיון עם כרטיסי לכידה מבוססים על Ati Theater 650 או ה Dual Tuner של Nvidia ?
כיום יש לי על המחשב המיועד ל HTPC כרטיס מסך ATI 9800 Pro.
חשבתי כבר על הדרך לשדרג על הדרך את כרטיס המסך.
מה דעתך על כרטיסים כגון ה Ati all in wonder X1800 / X1900
כמו כן האם למישהו בארץ ניסיון עם כרטיסי לכידה מבוססים על Ati Theater 650 או ה Dual Tuner של Nvidia ?