לא לדבר בטלפון בזמן פירמוט דיסק !
סיפור אימה קצר...
הרכבתי דיסק קשיח נוסף למחשב (למטרת גיבוי).
לאחר הדלקת המחשב, נכנסתי למסך ניהול הדיסקים.
בדיוק צלצל הטלפון, הרמתי אותו, ובהסח הדעת בחרתי במחיקת Partition של הדיסק.
שבריר שניה לאחר מכן, קלטתי כי זהו דיסק ה-DATA שלי, עם כל החומרים החשובים ביותר... (עבורו התקנתי את הדיסק החדש כגיבוי).
היות ומחקתי את Partition C, הווינדוס כבר לא מזהה את הכונן ואין אפשרות להכנס אליו ולנסות להציל משהו.
הסתערתי על האינטרנט ולאחר חיפוש מצאתי תוכנת Active Data Recovery Software בקישור www.partition-recovery.com .
התוכנה מייצרת דיסק BOOT של דוס עם Utility אשר מבחין גם מבחין בדיסק, מזהה את ה-Partition המחוק וגם משחזר אותו.
נשמתי לרווחה: אינספור תמונות, מאמרים וקבצים חזרו שוב לבעלותי.
חזרו אחרי "אסור לדבר בטלפון בזמן פירמוט דיסק !"...
הרכבתי דיסק קשיח נוסף למחשב (למטרת גיבוי).
לאחר הדלקת המחשב, נכנסתי למסך ניהול הדיסקים.
בדיוק צלצל הטלפון, הרמתי אותו, ובהסח הדעת בחרתי במחיקת Partition של הדיסק.
שבריר שניה לאחר מכן, קלטתי כי זהו דיסק ה-DATA שלי, עם כל החומרים החשובים ביותר... (עבורו התקנתי את הדיסק החדש כגיבוי).
היות ומחקתי את Partition C, הווינדוס כבר לא מזהה את הכונן ואין אפשרות להכנס אליו ולנסות להציל משהו.
הסתערתי על האינטרנט ולאחר חיפוש מצאתי תוכנת Active Data Recovery Software בקישור www.partition-recovery.com .
התוכנה מייצרת דיסק BOOT של דוס עם Utility אשר מבחין גם מבחין בדיסק, מזהה את ה-Partition המחוק וגם משחזר אותו.
נשמתי לרווחה: אינספור תמונות, מאמרים וקבצים חזרו שוב לבעלותי.
חזרו אחרי "אסור לדבר בטלפון בזמן פירמוט דיסק !"...
ליאור
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
LiorC
בעבר המלצתי על תוכנה בשם final data total recovery שהיא הפיתרון לבעיה שלך . (תמיד טוב תוכנה כזאת בהישג יד).
אם אתה עדיין זקוק למשהו כזה ואתה באזור המרכז אתן לך אותה .
דרך אגב - תעלה הצעת חוק שתטיל קנסות כבדים על דיבור בטלפון סלולארי ועבודה במחשב באותו זמן (תקף גם לשמיעת מוסיקה וטלפון סלולארי )
בעבר המלצתי על תוכנה בשם final data total recovery שהיא הפיתרון לבעיה שלך . (תמיד טוב תוכנה כזאת בהישג יד).
אם אתה עדיין זקוק למשהו כזה ואתה באזור המרכז אתן לך אותה .
דרך אגב - תעלה הצעת חוק שתטיל קנסות כבדים על דיבור בטלפון סלולארי ועבודה במחשב באותו זמן (תקף גם לשמיעת מוסיקה וטלפון סלולארי )
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
לי קרה בדיוק אותו הדבר עם דיסק של השכנים ...
אני השתמשתי ב Recover My Files , שהיא מדהימה (איטית בטירוף) אבל מדהימה ...שיחזרה נתונים מיום שהדיסק הקשיח יוצר (אחרי לפחות 2 פירמטים והתקנת מערכות הפעלה חדשות)
אני השתמשתי ב Recover My Files , שהיא מדהימה (איטית בטירוף) אבל מדהימה ...שיחזרה נתונים מיום שהדיסק הקשיח יוצר (אחרי לפחות 2 פירמטים והתקנת מערכות הפעלה חדשות)