באס לא פועל ברמקולים של JAMO
-
HillelZehavi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אהלן,
קניתי בשוק הפשפשים זוג רמקולים של JAMO.
היה ברור לי שיש סיכון בקניה כזאת, אבל נראה לי ששוה לקחת אותו בהתחשב במחיר הנמוך.
כשחיברתי אותם לרסיבר ראיתי ששני הבאסים לא פועלים בכלל.
יש דרך לתקן את זה בלי להחליף את הבאס או לשלוח את זה לתיקון יקר?
תודה רבה
קניתי בשוק הפשפשים זוג רמקולים של JAMO.
היה ברור לי שיש סיכון בקניה כזאת, אבל נראה לי ששוה לקחת אותו בהתחשב במחיר הנמוך.
כשחיברתי אותם לרסיבר ראיתי ששני הבאסים לא פועלים בכלל.
יש דרך לתקן את זה בלי להחליף את הבאס או לשלוח את זה לתיקון יקר?
תודה רבה
צריך לוודא האם הבעיה בוופרים או בקרוסאובר .
אם יש לך רב מודד תמדוד התנגדות לכל וופר ותראה אם זה באיזור ה 3-6 אום אז הוופרים תקינים
אם יש נתק אז הוופרים תקולים .
דרך אגב הרמקולים האלה הם BIWIRE ? כלומר עם ארבע חיבורים מאחורה ?
אם כן תוודא שיש גשר בין הפלוס לפלוס וכן בין המינוס למינוס וזה מהודק היטב .
אם יש לך רב מודד תמדוד התנגדות לכל וופר ותראה אם זה באיזור ה 3-6 אום אז הוופרים תקינים
אם יש נתק אז הוופרים תקולים .
דרך אגב הרמקולים האלה הם BIWIRE ? כלומר עם ארבע חיבורים מאחורה ?
אם כן תוודא שיש גשר בין הפלוס לפלוס וכן בין המינוס למינוס וזה מהודק היטב .
-
HillelZehavi
- חבר שרק התחיל

@yehudaa
·אין לי מד התנגדות, והם לא BIWIRE.
בלי מד התנגדות אני מניח שהדרך היחידה לבדוק אם הבעיה היא בקרוסאובר היא לנתק לגמרי את הוופר ולחבר אותו ישירות לרסיבר, לא?
שאלה אחרת, נראה לך שיש מי שיקנה רמקולים כאלו בהנחה שזו התקלה היחידה בהם, בכל זאת הם אמורים להיות רמקולים לא רעים?
·אין לי מד התנגדות, והם לא BIWIRE.
בלי מד התנגדות אני מניח שהדרך היחידה לבדוק אם הבעיה היא בקרוסאובר היא לנתק לגמרי את הוופר ולחבר אותו ישירות לרסיבר, לא?
שאלה אחרת, נראה לך שיש מי שיקנה רמקולים כאלו בהנחה שזו התקלה היחידה בהם, בכל זאת הם אמורים להיות רמקולים לא רעים?
-
HillelZehavi
- חבר שרק התחיל

@yehudaa
הדגם הוא studio 135
החיווט שלהם הוא כזה שהכבלים מהרסיבר מתחברים ישר לוופר ומשם עם נגדים בדרך לשני האלמנטים הנוספים(מה שנקרא קרוסאובר פסיבי, אם אני מבין נכון). זה אומר שאני צריך לנתק את הכבלים כך שההגברה תהיה מחוברת רק לוופר בשביל לבצע בדיקה, או שגם בלי לנתק כיוון שההגברה מחוברת לוופר אפשר להסיק שהוא דפוק ולא הקרוסאובר?
הדגם הוא studio 135
החיווט שלהם הוא כזה שהכבלים מהרסיבר מתחברים ישר לוופר ומשם עם נגדים בדרך לשני האלמנטים הנוספים(מה שנקרא קרוסאובר פסיבי, אם אני מבין נכון). זה אומר שאני צריך לנתק את הכבלים כך שההגברה תהיה מחוברת רק לוופר בשביל לבצע בדיקה, או שגם בלי לנתק כיוון שההגברה מחוברת לוופר אפשר להסיק שהוא דפוק ולא הקרוסאובר?
אם זה מחובר ככה , והמיד והטוויטר עובדים והוופרים לא.
אז נראה שאפשר להגיד בוודאות שנשרפו הוופרים .
דרך אגב קרוס אובר כזה , זה משהו ברמה נמוכה מאוד , והייתי ממליץ לך לא להשקיע הרבה ברמקולים האלה , ולהביא משהו יותר טוב .
אז נראה שאפשר להגיד בוודאות שנשרפו הוופרים .
דרך אגב קרוס אובר כזה , זה משהו ברמה נמוכה מאוד , והייתי ממליץ לך לא להשקיע הרבה ברמקולים האלה , ולהביא משהו יותר טוב .
-
HillelZehavi
- חבר שרק התחיל

@yehudaa
הבנתי, תודה רבה
הבנתי, תודה רבה