מישהו יכל לתת לי קצת מידע על האוזניות Custom Art Music One

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

לא הבנתי אם הם מותאמות אישי-כלומר שמתאימים לי אותם לפי מבנה האוזן או שאני יכל לקנות אותן מחו"ל כמו כל אוזניות רגילות וזה יתאים לי.

אם יצא למישהו לשמוע בהם ולתת לי קצת חוות דעת אני אשמח מאד.
תודה מראש.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

הביקורת הכי רצינית עליהן
http://theheadphonelist.com/headphone_r ... one-review

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כן,קראתי את הביקורת הזאת,ועוד אחת ב Head fi,אבל חוץ מזה לא מצאתי עוד הרבה ביקורות,לכן אמרתי שהייתי שמח לעוד ביקורת פה בפורום.

אבל עיקר השאלה שלי זה שעדיין לא הצלחתי להבין אם הם מותאמות אישי-שמתאימים אותם לפי מבנה האוזן,או שהם רגילות ובנויות מראש כמו כל האוזניות בשוק.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #4 

מבנה
צור קשר עם החברה, הם יסבירו לך כיצד למלא את הטופס
יש להם פרטי קשר באתר הראשי

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אוקי,תודה

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #6 

nati8056 כתב:כן,קראתי את הביקורת הזאת,ועוד אחת ב Head fi,אבל חוץ מזה לא מצאתי עוד הרבה ביקורות,לכן אמרתי שהייתי שמח לעוד ביקורת פה בפורום.

אבל עיקר השאלה שלי זה שעדיין לא הצלחתי להבין אם הם מותאמות אישי-שמתאימים אותם לפי מבנה האוזן,או שהם רגילות ובנויות מראש כמו כל האוזניות בשוק.
...
בדקתי אותן בזמנו.
הייתרון שלהן, הוא שהון עשויות מסיליקון שאמור להיות אוטם יותר.

בסוף ירדתי מהעניין כי הן מגיעות רק עם דרייבר אחד, ויש מחסור בקצוות- בבאס ובגבוהים.

אני הלכתי על הperfect seal sporbud, ואני מאוד מרוצה. לקחתי את הגרסה עם 3 דרייברים ושילמתי 287 דולר.

·

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

יש לי כרגע את ה dunu dn1000 שהולך למות,החשש שלי זה שהאוזניות שהצעת פחות איכותיות מה dunu ? השאלה איך הם בהשוואה אליהם או לאוזניות ברמה שלהם.

mickeyar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #8 

דבר עם אייל, מומחה על בתחום
04-8622446

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

nati8056 כתב:יש לי כרגע את ה dunu dn1000 שהולך למות,החשש שלי זה שהאוזניות שהצעת פחות איכותיות מה dunu ? השאלה איך הם בהשוואה אליהם או לאוזניות ברמה שלהם.
...
האוזניה שהצעתי, אמורה להיות הרבה יותר איכותית מהDUNU שלך מבחינת סאונד.

לדונו כן יהיה ייתרון בבאס מבחינת כמות (יש לה דרייבר דינאמי שכן היא הייבריד), אבל האיכות הכוללת(כולל האיכות בבאס) אמורה להיות טובה בהרבה ומשווים אותה לאוזניות אוניברסיאליות בשעולות 400-500 דולר, כמו הסטייג' דייבר.
·

אל תשכח שלאוזניות קאסטום יש יתרונות נוספים מלבד איכות הדרייברים- בדגש על נוחות ואיטום (והאיטום שלעצמו תורם מאוד לסאונד)

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

idonoach תודה רבה על התגובה,רציתי לשאול אם השוות או שאתה מכיר מישהו שהשווה ביניהם? או שעל סמך המלצות שלא שמעת על ה dunu?
כי זה שהאוזניות שלך ברמה של אוזניות שעולות 400-500 דולר לא מוכיח שהם טובות יותר כי אותו דבר נאמר גם על ה dunu בזמנו עם המלצות שלא שמעתי על אף אוזניות.

מה שאני אני מצפה בעיקרון זה שהם לא יהיו פחות איכותיות בסאונד , ובאמת אני צריך שיהיו נוחות יותר (ה dunu לא נוחות לדעתי) ובידוד (משקניתי טיפים מבודדים רעש האוזניות נשמעות באיכות מעולם אחר מכל הבחינות ,ובזה אתה ממש צודק)

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

nati8056 כתב:idonoach תודה רבה על התגובה,רציתי לשאול אם השוות או שאתה מכיר מישהו שהשווה ביניהם? או שעל סמך המלצות שלא שמעת על ה dunu?
כי זה שהאוזניות שלך ברמה של אוזניות שעולות 400-500 דולר לא מוכיח שהם טובות יותר כי אותו דבר נאמר גם על ה dunu בזמנו עם המלצות שלא שמעתי על אף אוזניות.

מה שאני אני מצפה בעיקרון זה שהם לא יהיו פחות איכותיות בסאונד , ובאמת אני צריך שיהיו נוחות יותר (ה dunu לא נוחות לדעתי) ובידוד (משקניתי טיפים מבודדים רעש האוזניות נשמעות באיכות מעולם אחר מכל הבחינות ,ובזה אתה ממש צודק)
...
אני לא מכיר מישהו שהשווה ישירות ביניהן, אבל אני מסתמך על השיחות עם average joe מהאתר. Theheadphonelist.com h
והוא השווה אותן לאוזניות יקרות בהרבה.

מבחינת בידוד, הדונו שלך מוגבלות מראש מכיוון שהן הייבריד, ויש בהן פיר אוויר פתוח לדרייבר הדינמי. הוא תורם לצליל ולבאס אבל מאוד פוגע בבידוד

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אוקי ממש תודה רבה,לפי מה שאתה מספר הם נשמעות פנטסטיות.
יש לך מושג איפה אני יכל למצוא עוד ביקורות עליהם? משום מה מצאתי ב head fi רק ביקורת אחת והייתי רוצה לקרוא עוד חוות דעת עליהם.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

nati8056 כתב:אוקי ממש תודה רבה,לפי מה שאתה מספר הם נשמעות פנטסטיות.
יש לך מושג איפה אני יכל למצוא עוד ביקורות עליהם? משום מה מצאתי ב head fi רק ביקורת אחת והייתי רוצה לקרוא עוד חוות דעת עליהם.
...
·

על דגם הסילבר יש די הרבה ביקורות מוצלחות מאוד. זה הדגם עם הדרייבר הכפול והוא נמכר ב225 דולר לפני משלוח.
תמצא ב theheadphonelist.com
וגם בשרשור הזה: [size= 12.6199989318848px; line-height: 11.5683326721191px]http://www.head-fi.org/t/718626/great-p ... ion-thread

[/size]אני באופן אישי רכשתי את ה gold אחרי ששוחחתי עם המבקר של ה silver ששמע את שניהם, והוא המליץ לקחת אותם.

שוב באותה רמת מחיר, יש מצב שהקאסטום ארט e3i נשמעים טוב יותר, אבל הייתרון של פרפקט סיל זה התעלה הרכה שתורמת מאוד לנוחות ולאיטום ביחס לאקרילית. השירות פשוט מדהים. לי בנו ושלחו את האוזניה תוך פחות משבוע.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

ואוו תודה.
אהבת את הבאס שלהם? כלומר הוא נשמע אמיתי או שרק דמוי באס,לדונו למשל יש באס נחמד אבל לא יותר מזה והייתי רוצה משהו שנשמע יותר אמיתי.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

nati8056 כתב:ואוו תודה.
אהבת את הבאס שלהם? כלומר הוא נשמע אמיתי או שרק דמוי באס,לדונו למשל יש באס נחמד אבל לא יותר מזה והייתי רוצה משהו שנשמע יותר אמיתי.
...
לא יודע למה אתה מתכוון בבאס "אמיתי".

הבאס הוא טוב מאוד, בייחוד ביחס לאוזניה עם דרייברים BA. זה חוזר על עצמו בכל הביקורות.

בדרייבר דינאמי (כמו שיש לך ובאוזניות זולות יותר), הבאס חזק ורחב. ביחס לכך הSS עם באס מהודק ומדוייק עם רזולוציה טובה יותר, ויותר שכבות, בהפרדה טובה. צריך להגיד, באוזניות כאלו הבאס לעולם לא יהיה כמו באוזניות פול סייז גדולות. הבאס לא יהיה "מרעיד" ו"רועם" כמו בדונו. זה סוג אחר של דרייברים שדורש זמן הסתגלות לאוזן ואחר כך אין דרך חזרה.
השבוע האזנתי שוב לאוזניות VSOINC הקודמות שלי שהחשבתי אותן טובות מאוד, אבל הפעם הבאס נשמע לי מזעזע- חזק מאוד, ומפוזר.

אגב, אם אהבת את הסגנון הייבריד של הדונו, יש גם אוזניות קאסטום הייבריד במחיר לא רע->
http://www.null-audio.com/collections/c ... ar-monitor

אבל מצד שני, ברגע שהלכת על הייבריד, שוב איבדת הרבה מהבידוד.

כמו שאוזניות קאסטום במחירים של 1000$, מגיעות עם יותר דרייברים, וביצועי הבאס יהיו טובים יותר. מצד שני, אני נוטה להאמין שהSS זו אחת האוזניות קאסטום שהכי מתאימות לעבודה ללא הגברה מתוחכמת (אני משתמש אך ורק בNEXUS4 וגם בטבלט של LG ושומעים מעולה ללא צורך בהגברה).
·

nati8056 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

אוקי עזרת לי מאד,תודה רבה

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”