עזרה בהתקנת תוסף מ-ZIP
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היי!
קראתי מדריך לאיך להתקין תוסף מקובץ ZIP וזה לא מצליח לי.
זה מה שעשיתי:
העברתי לדיסק און קי וחיברתי למכשיר-> ניגשתי לסיסטם -> אד וואנס -> אינסטול פרום זיפ פייל -> בחרתי בזיפ -> התחיל איזשהו תהליך התקנה למטה מימין -> ניגשתי -ל- Addones בהנחה שהוא אמור להיות שם --- אך לא מצאתי אותו.
מישהו יכול בבקשה לרשום כאן מה אני עושה לא נכון ומה עלי לעשות בהתקנה כל תוסף מ-ZIP?
תודה רבה!
אגב:
1. מה שניסיתי להתקין זה את תוסף שידורי BBC.
https://seo-michael.co.uk/how-to-manual ... xbmc-kodi/
2. התקנתי את NIMBORA ויש לי תחנות TV די מועטות...זה לא אמור להיות כמו מן "צלחת לווין" שמקבלים המון ערוצים?
קראתי מדריך לאיך להתקין תוסף מקובץ ZIP וזה לא מצליח לי.
זה מה שעשיתי:
העברתי לדיסק און קי וחיברתי למכשיר-> ניגשתי לסיסטם -> אד וואנס -> אינסטול פרום זיפ פייל -> בחרתי בזיפ -> התחיל איזשהו תהליך התקנה למטה מימין -> ניגשתי -ל- Addones בהנחה שהוא אמור להיות שם --- אך לא מצאתי אותו.
מישהו יכול בבקשה לרשום כאן מה אני עושה לא נכון ומה עלי לעשות בהתקנה כל תוסף מ-ZIP?
תודה רבה!
אגב:
1. מה שניסיתי להתקין זה את תוסף שידורי BBC.
https://seo-michael.co.uk/how-to-manual ... xbmc-kodi/
2. התקנתי את NIMBORA ויש לי תחנות TV די מועטות...זה לא אמור להיות כמו מן "צלחת לווין" שמקבלים המון ערוצים?
-
shaby
-
- חבר ותיק

איזה קטע. לא חשבתי אפילו על זה (ולכן לא קראתי) ופשוט הורדתי את הזיפ וניסיתי להתקין.
אני רק (וגם) רוצה לדעת אם הבנתי נכון איך מתקינים מקובץ ZIP...
הורדת ה-ZIP ל-DOK -> חיבור למכשיר הקודי -> System ->יAddons->יInstall from zip file->בחירה בקובץ וזה מתקין.
האם אני צריך לעשות משהו מעבר?
איפה אני מאתר את ה-Addon לאחר מכן?
אגב:
1. אין משהו בגרסא של TheWiz שמאפשר מאין "שולחן עבודה" בו אני יכול לראות אייקונים של ה-Addons שהתקנתי?
2. האם קיים תוסף BBC של מפתח אחר שכן פעיל בארץ ללא שינוי IP?
תודה רבה!
הורדת ה-ZIP ל-DOK -> חיבור למכשיר הקודי -> System ->יAddons->יInstall from zip file->בחירה בקובץ וזה מתקין.
איפה אני מאתר את ה-Addon לאחר מכן?
אגב:
1. אין משהו בגרסא של TheWiz שמאפשר מאין "שולחן עבודה" בו אני יכול לראות אייקונים של ה-Addons שהתקנתי?
2. האם קיים תוסף BBC של מפתח אחר שכן פעיל בארץ ללא שינוי IP?
תודה רבה!
·shaby כתב:איזה קטע. לא חשבתי אפילו על זה (ולכן לא קראתי) ופשוט הורדתי את הזיפ וניסיתי להתקין.
תודה רבה!...
ככה מתקינים repo ו addons ישירות.
אם התקנת את ה repo
אתה אח"כ צריך לבחור קבל תוספים (זה ליד ה Install from zip file )
לבחור מהרשימה אח"כ את ה repo שהתקנת
ומשם להכנס לאיפה שצריך - (הרחבות וידאו... מוזיקה ... ותוכנה) ולהתקין את התוסף הרצוי.
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי.b2k כתב:·......
ככה מתקינים repo ו addons ישירות.
אם התקנת את ה repo
אתה אח"כ צריך לבחור קבל תוספים (זה ליד ה Install from zip file )
לבחור מהרשימה אח"כ את ה repo שהתקנת
ומשם להכנס לאיפה שצריך - (הרחבות וידאו... מוזיקה ... ותוכנה) ולהתקין את התוסף הרצוי....
אני חייב להבין אחת ולתמיד מה זה repo (חיפשתי repo Kodi - לא מצאתי) ומה הקשר בינו ובין addon.
תוכל בבקשה להסביר לי בפשטות על זה?
תודה רבה.
·shaby כתב:היי.......
אני חייב להבין אחת ולתמיד מה זה repo (חיפשתי repo Kodi - לא מצאתי) ומה הקשר בינו ובין addon.
תוכל בבקשה להסביר לי בפשטות על זה?
תודה רבה....
הסברתי פה
http://www.hometheater.co.il/vp2280825#2280825
-
shaby
-
- חבר ותיק

היי,
עדיין לא מצליח להבין:
1. נאמר ואני רוצה לצפות בתכנים של ערוץ סדרות בהוט... לא מספיק יהיה להתקין את ה-addon מהקודי/קובץ זיפ, אלא צריך להתקין קודם את הזיפ של ה-Repo?
במסגרת אחד מהם קיים קובץ העדכון שאחראי לעדכון תכנים חדשים?
2. את ה-addons ואת ה-Repo ניתן להתקין אך ורק ע''י הורדתם מהאינטרנט והתקנת הזיפ בקודי? או שיש מאין חנות שאפשר להתקין ישירות ממנה?
אני לא מצליח להבין את הנקודות הללו.
תודה רבה!
עדיין לא מצליח להבין:
1. נאמר ואני רוצה לצפות בתכנים של ערוץ סדרות בהוט... לא מספיק יהיה להתקין את ה-addon מהקודי/קובץ זיפ, אלא צריך להתקין קודם את הזיפ של ה-Repo?
במסגרת אחד מהם קיים קובץ העדכון שאחראי לעדכון תכנים חדשים?
2. את ה-addons ואת ה-Repo ניתן להתקין אך ורק ע''י הורדתם מהאינטרנט והתקנת הזיפ בקודי? או שיש מאין חנות שאפשר להתקין ישירות ממנה?
אני לא מצליח להבין את הנקודות הללו.
תודה רבה!