פתחתי פה אשכול שאני מחפש סאב לחדר,
http://www.hometheater.co.il/vt233666.html
קיבלתי מספר תשובות,
ועלו לי מספר תהיות,
כרגע יש לי סט 5 רמקולים של דנון SC-F1312 ורסיבר דנון X2000,
70% מהזמן אני שומע מוזיקה (קצת בווליום), ובזמן הנותר רואה סרטים.
בזמן חיפוש הסאב, מצאתי את הסט של הרמן קרדון HKTS16WQ (צבע לבן שמאוד יחמיא לי לחדר),
שכולל 5 רמקולים וסאב, לפי הנתונים היבשים הרמקולים יותר חזקים משלי, והסאב יתאים לי לחדר, מבחינת גודל/צבע.
מצד שני, מצאתי עוד סט של Energy 5.1 Take Classic בערך באותו מחיר כמו הרמן, אומנם בצבע שחור ואצטרך לקנות שנאי לסאב מ- 110 ל- 220.
השאלה איזה רמקולים סטיליטיים שאני יכול לקנות בשביל לשמוע קצת בווליום, וכמובן שיהיו איכותיים כמה שניתן. (אני מעריך שזה קשה)
*אני מודע לזה שרציפתיים יעשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה, אבל כרגע זה המצב.
אשמח לשמוע דעות שלכם .
תודה .
אחרי חיפוש סאב.. כבר התבלבלתי ואולי חושב להחליף את הרמקולים, צריך את עזרתכם
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לא משווים על הנייר. אין לזה משמעות לכתוב ״יותר חזקים לפי הנתונים היבשים״. בכל אופן הסט השני כנראה עדיף. אתה לא רוצה ריצפתיים אבל האם בחנת את האפשרות לזוג קדמי מדפי שיתן לך יותר בשר ואולי סאב במקום להחליף את כל החמישייה?
70% מהזמן אתה שומע מוזיקה ורוצה סטליטים ?
בהצלחה....
יש סטליטים ברמה גבוהה למוזיקה אבל הם מאוד יקרים...
לא תתפשר על מדפיים ?
אז תמשיך לשמוע גרוע...
ככה זה - בשביל הובלות צריך טנדר. רוצה קטנוע בגלל הפקקים? תצטרך לנסוע 100 פעמים במקום נסיעה אחת בטנדר וגם יהיו דברים שלא תוכל להוביל.
סטליטים רגילים לא מיועדים למוזיקה.
ארז
בהצלחה....
יש סטליטים ברמה גבוהה למוזיקה אבל הם מאוד יקרים...
לא תתפשר על מדפיים ?
אז תמשיך לשמוע גרוע...
ככה זה - בשביל הובלות צריך טנדר. רוצה קטנוע בגלל הפקקים? תצטרך לנסוע 100 פעמים במקום נסיעה אחת בטנדר וגם יהיו דברים שלא תוכל להוביל.
סטליטים רגילים לא מיועדים למוזיקה.
ארז
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אלון תודה על התגובה, אני לא רוצה רצפתיים כי היו לי פעם והם תפסו לי הרבה מקום בחדר, אז החלטתי ללכת על רמקולים לוויניים, אני יחסית מסופק מהרמקולים הקיימים שלי (ועדיין לא מעדיף מדפיים), ואני מאמין שעם סאב המוזיקה תשתנה פלאים.Alon_Solo כתב:לא משווים על הנייר. אין לזה משמעות לכתוב ״יותר חזקים לפי הנתונים היבשים״. בכל אופן הסט השני כנראה עדיף. אתה לא רוצה ריצפתיים אבל האם בחנת את האפשרות לזוג קדמי מדפי שיתן לך יותר בשר ואולי סאב במקום להחליף את כל החמישייה?...
בקשר לסאב,
במחירים של סאב חדש, אני יכול להביא מערכת חדשה, שוב השאלה אם המערכות יותר "שוות" מהרמקולים הקיימים שלי .
ארז,
אתה צודק, ואמרתי כבר בהודעה שאי-אפשר להשוות ברמקולים, אבל כרגע זה המצב אצלי, ואני לא יכול לשנות.
מסתדרים עם מה שיש.