הגדלת טווח קליטה של עידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
LimorEfraim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי
רכשתי טלויזיה smart tV שיש בו עידן פלוס מובנה.
חיברתי לו אנטנה חיצונית פשוטה יחסית שקיבלתי מתנה של QUE . על פי הדרישות הוא אמור לעשות את העבודה.
בסריקה של הערוצים, זה זיהה לי את ערוצי הטלויזיה והרדיו, אבל השידור ממש לא טוב. מקוטע ואי אפשר לראות כמו שצריך.
אני חושבת שכיוון הקליטה מהדירה שלי לא טוב..
אני גרה בקומה האחרונה כך שיש לי אפשרות לעשות איזה חיבור מהדירה לאנטנה של יס שמותקנת על הגג.
אשמח לקבל "פתרון סבתא" מכל בעלי הנסיון (פתרון מאולתר, כזה שלא מצריך ממני לרכוש ממיר חיצוני או אנטנה חיצונית חדשה )

תודה

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

עם צלחת של יס לא ניתן לקלוט את שידורי עידן פלוס.
לכל היותר ניתן לקלוט את ערוצים 1,2,10,33 והאלא בעזרת ממיר לווייני.
בבניין משותף אסור לחבר לצלחת של יס ציוד שאינו שייך ל-יס כך שהפתרון הזה ממילא לא מעשי.
אם יש אנטנה חיצונית לקליטת שידורי UHF ניתן להתחבר אליה במידה והתשתית לא נותקה על ידי יס או הוט ובכל מקרה על ועד הבית לדאוג שתהיה לבניין אנטנה תקינה במידה ויש לכך ביקוש מצד השכנים (זה ממש לא יקר).
כל פתרונות ה"קסם" של אנטנות צעצוע "מוגברות" יעבוד רק במידה ומלכתחילה יש קליטה סבירה עד טובה בתוך הדירה כי המגבר של אנטנה כזאת אינו יכול להגביר שידור שהאנטנה עצמה לא מצליחה לקלוט ולכן קנייה של אנטנה מסוג זה, גם אם תהיה יקרה יותר, בספק אם תפתור את בעיית הקליטה.

LimorEfraim פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

פתרון נוסף

שליחה #3 

הי, תודה על התשובה.
אם אקנה כבל אנטנה של 10 מטר לדוגמא, אחבר אותו לטלויזיה מצד אחד ואוציא אותו החוצה מחלון בצד השני,
האם זה יכול לעזור ?

benco6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
שם מלא: בני
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

את יכולה לקנות אנטנה יאגי. היא. משפרת מאוד את הקליטה. .אצלי ללא האנטנה הזו אין קליטה בכלל העלות שלה בערך 65שח

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

רק כבל לא יקלוט כלום.
חייבת להיות אנטנה בקצה הכבל. אין דרך להתחמק מזה.
לחילופין אפשר לעבור לצפייה בטלויזיה דרך האינטרנט והכי קל לעשות זאת עם תוכנת KODI והמדריכים הנהדרים שיש כאן באתר.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #6 

כבל 10 מטר יכול לעזור כמו שגיל אמר, רק אם הוא בא בנוסף לאנטנה. הוא מאפשר לך להוציא את האנטנה מחוץ לחלון, מה שאמור לתת קליטה טובה יותר במקרים מסויימים.
במקרה כזה אגב אנטנה אקטיבית "מוגברת" כן תיתן קליטה טובה יותר כי היא יכולה לפצות על הכבל הארוך.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

NegativeIQ
צודק חלקית כי אנטנה אקטיבית לרוב מיועדת לשימוש בתוך הבית ולא בנויה לתנאי חוץ של שמש/לחות/גשם וכו'.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”