נרשמתי ל100 מגה ומקבל רק 45 בערך. יש מה לעשות?
שלום,
במסגרת השוק הסיטונאי עברתי לחבילה של 100 מגה ב012, תשתית + ספק.
אחרי יומיים של שימוש אני רואה שאני מקבל בערך 45-50 מגה.
אני רק אציין שאני מדבר על חיבור חוטי ישירות למחשב.
האם ישנם דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את המהירות או שזה מה שיש?
לדוגמא, האם ניתן לשנות משהו בהגדרות של המודם/ראוטר שקיבלתי מהם על מנת לשפר מעט את המהירות?
האם משהו בהגדרות של המחשב?
אני לא מצפה להגיע למהירות של 100 מגה (הלוואי וכן אפשר) אבל בהחלט חשבתי שאני אקבל 60-70 מגה.
האם אני "כבול" לעד במהירות של 45 מגה בערך?
תודה
במסגרת השוק הסיטונאי עברתי לחבילה של 100 מגה ב012, תשתית + ספק.
אחרי יומיים של שימוש אני רואה שאני מקבל בערך 45-50 מגה.
אני רק אציין שאני מדבר על חיבור חוטי ישירות למחשב.
האם ישנם דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את המהירות או שזה מה שיש?
לדוגמא, האם ניתן לשנות משהו בהגדרות של המודם/ראוטר שקיבלתי מהם על מנת לשפר מעט את המהירות?
האם משהו בהגדרות של המחשב?
אני לא מצפה להגיע למהירות של 100 מגה (הלוואי וכן אפשר) אבל בהחלט חשבתי שאני אקבל 60-70 מגה.
האם אני "כבול" לעד במהירות של 45 מגה בערך?
תודה
- Orelp
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- שם מלא: ירין פרץ
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
הדבר יכול להיות תלוי ממספר גורמים,
1. תשתית בזק באיזורך ומרחק מהמרכזייה-ייתכן שהמהירות של התשתית באזור שלך היא 40 מגה.
2.הגדרות לא נכונות מצד 012.
עכשיו יש לי שאלות אלייך כדי לעזור לך:
האם היית בבזק לפני 012 וקיבלת מהירות יותר גבוהה? אם כן תתדרוש מ 012 שישלחו טכנאי לארון של בזק כדי שהדבר יטופל,אם לא אז רב הסיכויי שזו המהירות שלך והמצב ככה בכל הארץ כמעט,אין הרבה שיכולים להיות מחוברים ל 100 מגה בבזק.
בכל מקרה תתקשר לתמיכה של 012 ותברר איתם את הנושא,ובהתאם לתשתית שלך אל תשלם סתם על 100 מגה תעבור לחבילה של 40 מגה ותאמין לי היא מספיקה מאוד (מנסיון אישי בחבילה 40 מגה ב 012)
1. תשתית בזק באיזורך ומרחק מהמרכזייה-ייתכן שהמהירות של התשתית באזור שלך היא 40 מגה.
2.הגדרות לא נכונות מצד 012.
עכשיו יש לי שאלות אלייך כדי לעזור לך:
האם היית בבזק לפני 012 וקיבלת מהירות יותר גבוהה? אם כן תתדרוש מ 012 שישלחו טכנאי לארון של בזק כדי שהדבר יטופל,אם לא אז רב הסיכויי שזו המהירות שלך והמצב ככה בכל הארץ כמעט,אין הרבה שיכולים להיות מחוברים ל 100 מגה בבזק.
בכל מקרה תתקשר לתמיכה של 012 ותברר איתם את הנושא,ובהתאם לתשתית שלך אל תשלם סתם על 100 מגה תעבור לחבילה של 40 מגה ותאמין לי היא מספיקה מאוד (מנסיון אישי בחבילה 40 מגה ב 012)
@Orelp
·
לפני זה הייתי בתשתית של הוט ובגלל שהתנתקתי מהוט לגמרי (טריפל) עברתי למבצע של השוק הסיטונאי כדי לחסוך בהוצאות החודשיות.
כשהתקשרתי לבזק, לפני שעברתי למבצע של 012, נאמר לי בטלפון שהדירה שלי תומכת בתשתית של 100 מגה.
תומכת ב100 מגה הכוונה היא 40 מגה ומעלה?
לפי האתר של 012, ההבדל בין 40 מגה ל100 מגה הוא 5 שקל (95 שקל לעומת 100 שקל)
http://www.012.net/internet-one
אם זה אכן נכון אז אני אשאר ב100 שקל ו"ארויח" עוד 5 מגה.
השאלה היא האם יש טעם להתקשר לתמיכה הטכנית, לבזבז זמן, כדי שיוכלו לסדר לי משהו בהגדרות שיעזור לי או שזה מה שיש ואני צריך להתמודד עם זה?
·
לפני זה הייתי בתשתית של הוט ובגלל שהתנתקתי מהוט לגמרי (טריפל) עברתי למבצע של השוק הסיטונאי כדי לחסוך בהוצאות החודשיות.
כשהתקשרתי לבזק, לפני שעברתי למבצע של 012, נאמר לי בטלפון שהדירה שלי תומכת בתשתית של 100 מגה.
תומכת ב100 מגה הכוונה היא 40 מגה ומעלה?
לפי האתר של 012, ההבדל בין 40 מגה ל100 מגה הוא 5 שקל (95 שקל לעומת 100 שקל)
http://www.012.net/internet-one
אם זה אכן נכון אז אני אשאר ב100 שקל ו"ארויח" עוד 5 מגה.
השאלה היא האם יש טעם להתקשר לתמיכה הטכנית, לבזבז זמן, כדי שיוכלו לסדר לי משהו בהגדרות שיעזור לי או שזה מה שיש ואני צריך להתמודד עם זה?
@Khaleal
·
ל018 אני לא אעבור כי הבנתי שהתמיכה פשוט לא קיימת בחברה הזאת. אי אפשר להשיג אותם בטלפון.
ובין שאר החברות ההבדל הוא של עד 10 שקל, לא משהו ששווה עכשיו לבזבז שעות בטלפון כדי לעבור לחברה אחרת.
חבל, אני כנראה אשאר כמו שאני כי עדיין אני מצמצם לא מעט בהוצאות החודשיות שלי (טריפל עלה לי 300 שקל בחודש ועכשיו אני משלם רק 100 שקל בחודש בשביל ספק + תשתית) אבל אני בהחלט מאוכזב מהמהירות של האינטרנט מכיוון שציפיתי ל60-70 מגה עם שאיפה שלאט לאט (דגש על הלאט
) זה ילך וישתפר.
האפשרות היחידה שנראית לי היא לברר מה העלות תהיה לי בהוט+נטויזון (תשתית+ספק) אם אני ארצה חיבור של 100 מגה.
חבל.....
·
ל018 אני לא אעבור כי הבנתי שהתמיכה פשוט לא קיימת בחברה הזאת. אי אפשר להשיג אותם בטלפון.
ובין שאר החברות ההבדל הוא של עד 10 שקל, לא משהו ששווה עכשיו לבזבז שעות בטלפון כדי לעבור לחברה אחרת.
חבל, אני כנראה אשאר כמו שאני כי עדיין אני מצמצם לא מעט בהוצאות החודשיות שלי (טריפל עלה לי 300 שקל בחודש ועכשיו אני משלם רק 100 שקל בחודש בשביל ספק + תשתית) אבל אני בהחלט מאוכזב מהמהירות של האינטרנט מכיוון שציפיתי ל60-70 מגה עם שאיפה שלאט לאט (דגש על הלאט
האפשרות היחידה שנראית לי היא לברר מה העלות תהיה לי בהוט+נטויזון (תשתית+ספק) אם אני ארצה חיבור של 100 מגה.
חבל.....
@kisin
אני אף פעם לא הייתי לקוח של הוט ואינני יכול לענות לך על השאלות הנוגעות בתשתית הוט. אתה אמרת שלפני המעבר ל012 היית בתשתית של הוט.. ולכן אני חושב שכבר יש לך את התשובות.
בכל מקרה אתה תמיד יכול להתקשר להוט ולברר.
אני אף פעם לא הייתי לקוח של הוט ואינני יכול לענות לך על השאלות הנוגעות בתשתית הוט. אתה אמרת שלפני המעבר ל012 היית בתשתית של הוט.. ולכן אני חושב שכבר יש לך את התשובות.
בכל מקרה אתה תמיד יכול להתקשר להוט ולברר.
@Elad8·
על סמך סתם ניחוש ושאיפה
אז מה שווה כל השוק הסיטונאי והרעש שיש עכשיו בתקשורת ובאינטרנט סביב זה אם חלק ניכר מהאנשים מקבלים 40 מגה.
אני לא יודע עכשיו אם להישאר ככה ולחיות עם מה שיש או לנסות 100 מגה בתשתית של הוט.
אין לי כח לכל הטרטרת הזאת של להתנתק מ012, לעבור להוט, לחכות לטכנאי שיבוא ויתקין רק כדי לגלות שאני מקבל שם (אולי?!) אפילו פחות מ40.
יש דרך להיות יותר בטוח או שזה הכל משחק של ניחושים?
אני בכל מקרה אתקשר מחר ל012 ואראה אם יש מה לעשות, עושה לי חשק פשוט לנתק הכל וזהו...
על סמך סתם ניחוש ושאיפה
אז מה שווה כל השוק הסיטונאי והרעש שיש עכשיו בתקשורת ובאינטרנט סביב זה אם חלק ניכר מהאנשים מקבלים 40 מגה.
אני לא יודע עכשיו אם להישאר ככה ולחיות עם מה שיש או לנסות 100 מגה בתשתית של הוט.
אין לי כח לכל הטרטרת הזאת של להתנתק מ012, לעבור להוט, לחכות לטכנאי שיבוא ויתקין רק כדי לגלות שאני מקבל שם (אולי?!) אפילו פחות מ40.
יש דרך להיות יותר בטוח או שזה הכל משחק של ניחושים?
אני בכל מקרה אתקשר מחר ל012 ואראה אם יש מה לעשות, עושה לי חשק פשוט לנתק הכל וזהו...
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
צריך לעשות פה סקר בין מי שמחובר על 100 ולראות מה המהירות האמיתית שמקבלים
אני מחובר להוט רק לאינטרנט, 100 מגה משלם לתשתית 99 ולהוטנט 20
מאד מרוצה מהמהירות
הרגע בדקתי 102 מגה
גם מתאם על רשת החשמל שמחובר בחדר אחר מראה 100
בדרך כלל בדיקת מהירות מראה סביב ה 97 - 100
אז מה בזק מגיעה רק עד 70? פחחח
יאללה משרד התקשורת לעשות רפורמה במהרה גם עבור התשתית של הוט לא להפלות רק את בזק.
וגם עבור התשתית של אנלימיטד.
מאד מרוצה מהמהירות
הרגע בדקתי 102 מגה
יאללה משרד התקשורת לעשות רפורמה במהרה גם עבור התשתית של הוט לא להפלות רק את בזק.
וגם עבור התשתית של אנלימיטד.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
גם אצל הוט יש לקוחות מקבלים במהירות 100 מגה שלהם בחיבור קויי ב 72.89 באמת שהוט נשעת על תשתית של בזקHTuser1 כתב:אני מחובר להוט רק לאינטרנט, 100 מגה משלם לתשתית 99 ולהוטנט 20
מאד מרוצה מהמהירות
הרגע בדקתי 102 מגה
וגם עבור התשתית של אנלימיטד....
חיובים קבועים תקופת חיוב סכום לפני מע"מ סכום כולל מע"מ
מבצע אינטרנט עבורך 01/05/2015-31/05/2015 84.74 99.99
100Mb/2Mb תשתית אינטרנט
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
אצלי בבזק בדירה מגיעים ל40 מגה בלחץ (גם כשהיתי בחבילת 100 עד לא מזמן)
הטכנאי ביקר פה פעמיים ומדובר בתשתית שרחוקה מדי מהמרכזיה, ואין מה לעשות.
לאחרונה עברתי לחבילת שוק סיטונאי של 40 מגה, לפחות לשלם רק על מה שאני יכול לקבל. בערך
הטכנאי ביקר פה פעמיים ומדובר בתשתית שרחוקה מדי מהמרכזיה, ואין מה לעשות.
לאחרונה עברתי לחבילת שוק סיטונאי של 40 מגה, לפחות לשלם רק על מה שאני יכול לקבל. בערך
דיברתי עם התמיכה של 012 היום והתומך "שיחק" לי עם הראוטר קצת והצליח לשפר במעט את המהירות (בבדיקת המהירות של בזק זה עלה מ33 מגה ל46 מגה),
אבל אני חייב לציין שעכשיו כשאני בודק המהירות עוד פעם ירדה ל30 מגה בערך (בבוקר זה עולה ל45-50 מגה).
אני אנסה מחר עוד פעם את התמיכה (לפחות הם ענו מהר וניסו לעזור לי) כדי שינסו שוב את מזלם אבל אני מתחיל להבין שזה מה שיש (40-50 מגה) והכל זה עניין של מזל בחיים, אם אתה גר קרוב למרכזיה אז יש לך יותר ואם אתה גר רחוק אז יש לך פחות.
לפחות אני חוסך בהוצאות התקשורת של הבית.
אבל אני חייב לציין שעכשיו כשאני בודק המהירות עוד פעם ירדה ל30 מגה בערך (בבוקר זה עולה ל45-50 מגה).
אני אנסה מחר עוד פעם את התמיכה (לפחות הם ענו מהר וניסו לעזור לי) כדי שינסו שוב את מזלם אבל אני מתחיל להבין שזה מה שיש (40-50 מגה) והכל זה עניין של מזל בחיים, אם אתה גר קרוב למרכזיה אז יש לך יותר ואם אתה גר רחוק אז יש לך פחות.
לפחות אני חוסך בהוצאות התקשורת של הבית.
@vic1234
·
עברתי כי רציתי להתנתק מהוט. הייתי מחובר בטריפל ושילמתי 300 שקל בחודש על 30 מגה + טלויזיה + טלפון.
ובנוסף שילמתי עוד 30 שקל לנטויזון.
אז ניתקתי הכל ועברתי למקום אחד שאני משלם בו 100 שקל וזהו.
100 מגה בהוט היה עולה לי במינימום 120 שקל. 100 להוט ו-20 להוטנט.
וגם פה סביר להניח שלא הייתי מקבל יותר מ50 מגה בגלל התשתית וכל השטויות.
אז 100 שקל לחברה אחת עדיף לי מאשר כל הבלאגן והטררם.
תכלס, 50-60 מגה זה מספיק. אז בכיף....
·
עברתי כי רציתי להתנתק מהוט. הייתי מחובר בטריפל ושילמתי 300 שקל בחודש על 30 מגה + טלויזיה + טלפון.
ובנוסף שילמתי עוד 30 שקל לנטויזון.
אז ניתקתי הכל ועברתי למקום אחד שאני משלם בו 100 שקל וזהו.
100 מגה בהוט היה עולה לי במינימום 120 שקל. 100 להוט ו-20 להוטנט.
וגם פה סביר להניח שלא הייתי מקבל יותר מ50 מגה בגלל התשתית וכל השטויות.
אז 100 שקל לחברה אחת עדיף לי מאשר כל הבלאגן והטררם.
תכלס, 50-60 מגה זה מספיק. אז בכיף....
זה עניין של אזורים
חשוב לציין שלהוט יש גם 200 מגה מה שלבזק אין ואם אתה בטריפל זה תוספת של 40 שקל יש לי חבר שהתחבר לזה והוא מקבל 190-200 בבדיקת מהירות בטורנט הוא מגיע ל 14 זה תלוי בעיקר באזורים בבזק זה תלוי במרחק שלך במרכזיה בעיקר אם אתה ממש קרוב למרכזיה אתה תקבל מהירות גבוהה בהוט אני חושב זה תלוי בשכנים בעיקר וגם בתשתית באיזור שלך זה עניין של מזל בעיקר יש לי חבר שמנוי להוט ל 100 מגה ומקבל 70 בחלק מהאתרים ובחלק 90 אז לא יודע מה להגיד