עזרה בקניית אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה
-
HenB
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
שלום אני כרגע תהליכי חיפוש לטלוויזיה לחדר שלי.
הבעיה היא הסאונד, בגלל שאני לא לבד בחדר אני אאלץ להשתמש באוזניות אלחוטיות.
יש לי 2 שאלות בנושא:
1. מה אני צריך לוודא שיש בטלוויזיה / איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אליה אוזניות אלחוטיות.
2. טלוויזיה שאין לך תמיכה באוזניות אלחוטיות, אבל יש לה חיבור לאוזניות, אפשרי עדיין לחזר אליה אולי איזה משדר שמגיע ביחיד אם האוזניות, או משהו בסגנון?
בנוסף לכך אני אשמח להמלצות לאוזניות איכותיות, ולא יקרות (עד 250+-), יש העדפה מהארץ, אבל אפשר גם מאיביי ודומיו.
תודה מראש לכל העוזרים.
הבעיה היא הסאונד, בגלל שאני לא לבד בחדר אני אאלץ להשתמש באוזניות אלחוטיות.
יש לי 2 שאלות בנושא:
1. מה אני צריך לוודא שיש בטלוויזיה / איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אליה אוזניות אלחוטיות.
2. טלוויזיה שאין לך תמיכה באוזניות אלחוטיות, אבל יש לה חיבור לאוזניות, אפשרי עדיין לחזר אליה אולי איזה משדר שמגיע ביחיד אם האוזניות, או משהו בסגנון?
בנוסף לכך אני אשמח להמלצות לאוזניות איכותיות, ולא יקרות (עד 250+-), יש העדפה מהארץ, אבל אפשר גם מאיביי ודומיו.
תודה מראש לכל העוזרים.
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
1+2
יציאת אוזניות... החיבור למשדר הוא בד"כ דרך יציאת האוזניות
יציאת אוזניות... החיבור למשדר הוא בד"כ דרך יציאת האוזניות
-
HenB
-
- חבר שרק התחיל

@eyal1983
·
מה שם המשדר? איפה אפשר לקנות כזה? מה לחפש באיביי לדוג'?
·
מה שם המשדר? איפה אפשר לקנות כזה? מה לחפש באיביי לדוג'?
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
Sennheiser RS 110
120
130
אלו הדגמים הזולים
120
130
אלו הדגמים הזולים
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
Sennheiser RS מצויינות, אצלי דגם 180 שנמכר ב-300$ וירד ל-200$ באמזון לפני שיצא מהמלאי.
חשבתי לחסוך לפני, כולה חיפשתי אוזניות לטלוויזיה, קניתי איזשהו פיליפס ב 200 ש"ח בארץ, צליל בלתי נסבל עם קטיעות, גם נוחות הייתה לא משהו. אז אם תלך על זולות יחסית תנסה לשמוע לפני, את הפיליפס זרקתי אחרי שבועיים
חשבתי לחסוך לפני, כולה חיפשתי אוזניות לטלוויזיה, קניתי איזשהו פיליפס ב 200 ש"ח בארץ, צליל בלתי נסבל עם קטיעות, גם נוחות הייתה לא משהו. אז אם תלך על זולות יחסית תנסה לשמוע לפני, את הפיליפס זרקתי אחרי שבועיים
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
http://www.amazon.com/dp/B001584QQU - אחלה תמורה למחיר, מה גם שמקבלים שתי אוזניות בחבילה, וכרגע הן עולות $74.98 באמזון אז יש מצב להימנע ממע"מ, וכל זה בעלות של בערך 400 ש"ח עד הבית - שווה את מתיחת התקציב שהגדרת כי אני לא מכיר שום דבר מתחת לזה שלא סובל מאיכות נמוכה.

- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
ולמי שרוצה לחסוך עוד כמה ש"ח, אני מוכר כאלה בלוח מוצרי אודיו. חדשות לגמרי, לא היו כלל בשימוש, כולל שנאי חשמלי שצריך לקנות בנפרד.epony כתב:http://www.amazon.com/dp/B001584QQU - אחלה תמורה למחיר, מה גם שמקבלים שתי אוזניות בחבילה, וכרגע הן עולות $74.98 באמזון אז יש מצב להימנע ממע"מ, וכל זה בעלות של בערך 400 ש"ח עד הבית - שווה את מתיחת התקציב שהגדרת כי אני לא מכיר שום דבר מתחת לזה שלא סובל מאיכות נמוכה.
...
גיל.
-
HenB
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה לכולם על על המידע והעזרה!
וגיל, אני יצרתי איתך קשר בפרטי.
וגיל, אני יצרתי איתך קשר בפרטי.