Itzo, שמעת את המערכת שלי? או שילוב מדוייק כמו שיש אצלי? או שיש לך יכולת לשמוע אותה בטלפתיה? ובכן- אנסה גם לשמוע את שלך.. *אוממממממממ* רגע, קצת

לוואלהאלה..
ואללה, לא הצליח.
קיצר, אני לא יודע מה נדבקת למערכת שלי, אבל היא גם מפורטת וגם נעימה להאזנה לאוזניים שלי ולאוזניי כל מי שישב אצלי להאזין, כולל אנשים ביקורתיים מאוד (וכולל הבחורה בסיפור שהעדיפה מנורות).
אני גם לא יודע מדוע החלטת שישנו עודף רזולוציה אצלי ולא פירוט. לדעתי, אגב, במכונית שלך יש תת היגוי. באמת. והצבע שלה משעמם. על מה אתה מדבר ???
סרקאזם בצד, בכל זאת, המכשלה היחידה העומדת לרגלי הטכנוקראט, לצערו ולצערי, הינה כמות החארטה ואי הדיוקים המכוונים הנובעים משיקולים מסחריים בתחום הזה ומכך שהתחום הזה קשה למדידה.
קשה לטכנוקראט בתחום הזה אין ספק. טכנוקראט מבחינתי הוא זה שמטיל ספק בכל פריט שמנסים למכור לו, ומבין שיש פיזיקה מאחורי העניין ושאף יצרן לא המציא את הגלגל וכנראה שאפילו לא שיפר אותו. מכיוון שאין לו דרך למדוד הכל בדרך מדוייקת בהיעדר כל סטנדרטיזציה בתחום, עליו להיות מאוד סקפטי ולסמוך, למרבה האירוניה, על האוזניים שלו.
ולגבי כבלים: אני לא מתכוון לפתוח שרשור כבלים (בבקשה לא), אז אסתפק רק בזאת:
מכיוון שאנו חיים בעולם של פיזיקה, אם תראה לי כבל, ויהא זה כבל חשמל או כל כבל אחר, שישפר את ביצועי המחשב שלי (יותר FPS, עליה מהירה יותר של ווינדוס, מה שאתה רוצה) או את ביצועי התצוגה- ישפר את יחס הקונטרסט, הבהירות, ירחיב את גאמוט הצבעים- כל דבר, אז יש על מה לדבר. זה טרם קרה, ובאופן מפתיע, אתה לא רואה שום דיוני כבלים בתחום המחשבים או הווידאו, ומדוע? כי הם מדידים לחלוטין ואינם נתונים להטיות המאוד גדולות של תחום האודיו.
מכיוון שהכל עונה לאותם חוקי פיזיקה, צריכה להיות לפחות שמץ של ראיה לשיפור כלשהו גם בשאר התחומים. ואין. מה, זה עובד אקסקלוסיבית רק באודיו? תעשה לי טובה. לא מקבל את זה.
אני ממש רואה את זה: "חיברתי את ההרד דיסק שלי ללוח אם עם כבל SATA של סופרכייבל ומהירות ה BOOT עלתה ב 35%!"
"חיברתי את המחשב עם כבל חשמל של 3000$ וקיבלתי קפיצה ב FPS כאילו החלפתי כרטיס גרפי!"
לא ראיתי דיונים כאלו מעולם.
ולפני שתנפנף לי בענייני ניסיון- דווקא האזנתי להחלפות כבלים. לא כמו לרכיבים אחרים, אבל בהחלט בדקתי את הסוגיה, כולל כבל חשמל אודיופילי יקר. והתוצאה.. לא היתה כזו. איזו הפתעה. ולא בבדיקה אחת ולא בשתיים.
הכי אהבתי איזה תיאור מונפץ שתיאר לי עוסק ידוע בתחום על איך הוא מאזן מערכות בהירות מידי עם כבל כהה ומערכות סגורות הוא "מבהיר" עם כבל כסף.. וששיפור ניכר במערכת יהיה ע"י חיבור כבל חשמל יקר. כששאלתי אותו היכן, הוא התחיל לפרט לי את סדר חשיבות המכשירים אליהם חשוב יותר שגיע חשמל "נקי" מהכבל האודיופילי. אלוהים אדירים. פשוט מכירת שמן נחשים. כנראה שהוא מאמין בזה בעצמו- אני לא אומר שלא, אז שיהיה לו ולכולם לבריאות.