ניתוקים באמצע צפייה בתכני VOD
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בוקר טוב לכולם.
בזמן האחרון קורה לי, כמעט בכל תוכן שבו אני צופה, התוכן נתקע ואי אפשר להמשיך לצפות בו, גם אם אני יוצא מהתפריט וחוזר עדיין אי אפשר לעשות כלום, זה יכול לקרות באופן אקראי בכל שלב של הפרק.
הממיר מחובר עם מתאם אלחוטי ויש קליטה מלאה, כך שרוחב פס הוא לא הבעיה, הצפייה מתחילה ישר ב- HD.
עוד מישהו חוווה את זה?
בזמן האחרון קורה לי, כמעט בכל תוכן שבו אני צופה, התוכן נתקע ואי אפשר להמשיך לצפות בו, גם אם אני יוצא מהתפריט וחוזר עדיין אי אפשר לעשות כלום, זה יכול לקרות באופן אקראי בכל שלב של הפרק.
הממיר מחובר עם מתאם אלחוטי ויש קליטה מלאה, כך שרוחב פס הוא לא הבעיה, הצפייה מתחילה ישר ב- HD.
עוד מישהו חוווה את זה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ממליץ לך בחום לבקש מהם התקנה של HPNA -
100 שח עלות חד פעמית ויש לך חיבור יציב ומהיר ללא בעיות (כמעט כמו חיבור קווי)
100 שח עלות חד פעמית ויש לך חיבור יציב ומהיר ללא בעיות (כמעט כמו חיבור קווי)
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

סלקום עושים את זה או שצריך לבקש מבזק?
יש לי קליטה טובה מהנתב האלחוטי, אני חיברתי את הנתב שלי שהוא יותר טוב מהנתב/מודם שסלקום סיפקו - עם הנתב שלי הקליטה היא מלאה ואילו עם הנתב שלהם הקליטה היא חלקית.
בכל מקרה לא נראה לי שפה הבעיה, גם אם יש ניתוק ואני רוצה לצפות בתוכן אחר אני לא מצליח, נראה לי שהבעיה היא יותר בממיר.
יש לי קליטה טובה מהנתב האלחוטי, אני חיברתי את הנתב שלי שהוא יותר טוב מהנתב/מודם שסלקום סיפקו - עם הנתב שלי הקליטה היא מלאה ואילו עם הנתב שלהם הקליטה היא חלקית.
בכל מקרה לא נראה לי שפה הבעיה, גם אם יש ניתוק ואני רוצה לצפות בתוכן אחר אני לא מצליח, נראה לי שהבעיה היא יותר בממיר.
-
CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

הרוחב פס של הממיר אל מול הנתב הוא טוב מאוד, אתמול זה קרה לי 3 פעמים, ממש מעיק.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא - זו התקנה של יס. אתה פשוט מבקש התקנה של VOD - הם ינסו להעביר כבל רשת אם זה אפשרי ואם לא נותנים HPNA שכאמור לא נופל ממנו משמעותית ועובד מצוין (ואתה מקבל על הדרך עוד חיבור LAN שאפשר לחבר אליו כל מכשיר אחר (טלויזיה, סטרימר וכו)