רסיברים ק"ב בשנת 2015 - אפשר קצת סדר בבלאגן?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

היי,

לא ממש הייתי מעודכן בתחום כבר בערך עשור... יש לי רסיבר Pioneer VSX-1014 שמספק אותי מבחינת סאונד מעל ומעבר.
אבל מכיוון שמדובר ברסיבר מלפני 10+ שנים, אין לו כניסות HDMI כלל.
בעבר זה לא הפריע לי, כיום זה מתחיל קצת להוות חיסרון... אז חשבתי על אופציות שדרוג לרסיבר מודרני יותר.

באותה תקופה היה הבדל ברור בין מגברי סטריאו למוזיקה ובין רסיברים רב-ערוציים לק"ב שנשמעו פשוט רע.
את הפיוניר הנ"ל קניתי בתקופה שבה הם נחשבו למובילים בתחום (הוא החליף רסיבר yamaha שהיה פשוט גרוע בסטריאו) ואכן היה שדרוג משמעותי. תקופה קצרה אח"כ yamaha הוציאו דגמים חדשים שבעצמם נחשבו בביקורות למצויינים גם בסטריאו, אבל זה כבר לא היה רלוונטי אז ובוודאי שלא היום :)

ריפרפתי קצת וניסיתי להבין איפה השוק עומד נכון להיום.
למיטב הבנתי מעבר לנושא ה-HDMI, נוספה לרסיברים גם תמיכה ב-wifi/bluetooth... למה זה טוב בכלל? BT אני יכול להבין, אבל מה יש לרסיבר לעשות עם wifi? האם הכוונה היא שהוא משתמש כמעיין סטרימר? (ראיתי שצוינה איפשהו תמיכה ברדיו אינטרנטי / spotify)

לגבי ה-HDMI, למיטב ידיעתי הוא מסוגל להעביר תמונה עד 1080p (בניגוד ל-DisplayPort שתומך ב-4K). אם אני רוצה להיות future-proof ל-4K אני צריך רסיבר שכולל כניסות/יציאות DP? קיים דבר כזה בכלל? או שנכון להיום עדיין יש בעייתיות להעביר 4K דרך הרסיבר?

לגבי חברות/דגמים... יש כלכך הרבה...
אני אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר מבחינת הדגמים הפופולריים ביותר שיש היום לחברות המובילות (פיוניר, ימאהה, אונקיו, דנון..) בעלי יחס עלות-תועלת גבוה, בתקציב סביר (קרי, עד 1,000$ וכמובן שאם אין צורך ורסיבר ב-500$ יתן אותו דבר אז אין סיבה לזרוק כסף לים).
אין בעיות עם קניה מחו"ל (אני יודע שפיוניר עולים באמזון אירופה בערך חצי מחיר מהארץ, גם אחרי המשלוח והמיסים - טירוף).

שמעתי שלאחרונה מחלקת ה-A/V של פיוניר נמכרה לאונקיו (!) - האם יש לזה איזושהי משמעות פרקטית?
תמיד החשבתי את אונקיו ל-"highend" (אם כי אולי זה סתם היה עניין של מיתוג), האם זה אמור לשנות משהו?
מה לגבי רסיברים שעדיין יוצאים תחת המותג של פיוניר? מה בדיוק קורה שם? מי מייצר אותם ולמה הם במיתוג נפרד?

היעוד הוא בעיקר להתחבר ל-HTPC ומשם לצאת לטלוויזיה ו/או מקרן.
השימוש יהיה בעיקר סרטים אבל גם מוזיקה. אין לי שום כוונה לחבר אותו לרדיו-אינטרנטי, אפליקציות, או אלוהים יודע מה שיש היום :)
חשובה לי תמיכה ב-7.1 (גם כדי להשתמש בה בעתיד וגם בשביל האפשרות להפעיל 5.1 עם bi-amp לקדמיים..) וכמובן תמיכה ב-1080p עם עדיפות גדולה ל-4K עבור העתיד (כפי ששאלתי לגבי זה קודם לכן...)

תודה :)

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10918
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #2 

Enc0der כתב:היי,

לגבי ה-HDMI, למיטב ידיעתי הוא מסוגל להעביר תמונה עד 1080p (בניגוד ל-DisplayPort שתומך ב-4K). אם אני רוצה להיות future-proof ל-4K אני צריך רסיבר שכולל כניסות/יציאות DP? קיים דבר כזה בכלל? או שנכון להיום עדיין יש בעייתיות להעביר 4K דרך הרסיבר?
...
מגירסה 1.4, HDMI תומך בוידאו 4K, בקצב 30Hz
מגירסה 2.0, HDMI תומך בוידאו 4K, בקצב 60Hz

DisplayPort הוא תקן שיועד יותר לשוק העסקי, לא לשוק ה- Consumer.
הם עושים מאמצים על מנת להכנס לשוק ה- Consumer, עם כניסת עידן ה- 4K.
אי אפשר עדיין לדעת לאן יילכו הדברים.

Enc0der כתב: למיטב הבנתי מעבר לנושא ה-HDMI, נוספה לרסיברים גם תמיכה ב-wifi/bluetooth... למה זה טוב בכלל?
...
למשל, אתה יכול להזרים לרסיבר מוסיקה הנמצאת על כל מחשב בבית ע"י שימוש ב- DLNA Server

Enc0der כתב: שמעתי שלאחרונה מחלקת ה-A/V של פיוניר נמכרה לאונקיו (!) - האם יש לזה איזושהי משמעות פרקטית?
...
יש משמעות מבחינה עסקית למיזוג, שבוודאי בעתיד ייתבטא בשיתוף פיתוח ומחלקות אחרות בחברות.
לא נראה שזה הולך לשנות יותר מידי לצרכנים.
בדיוק כמו שלמשל המיזוג בין Denon ו- Marantz שקיים כבר כ- 13 שנים, ממשיך להחזיק את שני המותגים במקביל.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה.
מה לגבי דגמים מומלצים?
לפי מה שאני רואה יש לא מעט המלצות על... SONY.
מעניין שהם נכנסו לתחום בזמן ששאר החברות דווקא מעדיפות להתאחד...

"Sony STR-DN1050 REVIEW - AV Receiver of the Year?"
http://avproductreviews.com/sony-str-dn1050-review

זה למשל דגם של 2014 שראיתי המון ביקורות חיוביות עליו, ממש ברמה של הערצה... הזוי.
סוני כבר הכריזו על דגמי 2015, בין היתר על הממשיך של הנ"ל שיקרא 1060:
http://avproductreviews.com/sony-2015-av-receivers
ואני רואה שהוא כבר יצא וזמין:
http://store.sony.com/7.2-ch.-wi-fi-sup ... s-2015-hav

ניסיון?
המלצות?
נערך לאחרונה על ידי Enc0der ב 31/05/2015 20:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

לא הכנסת למשואה פורמטים חדשים...
אטמוס וכ

eyali123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

Enc0der כתב:תודה.
מה לגבי דגמים מומלצים?
לפי מה שאני רואה יש לא מעט המלצות על... SONY.
מעניין שהם נכנסו לתחום בזמן ששאר החברות דווקא מעדיפות להתאחד...

"Sony STR-DN1050 REVIEW - AV Receiver of the Year?"
http://avproductreviews.com/sony-str-dn1050-review

זה למשל דגם של 2014 שראיתי המון ביקורות חיוביות עליו, ממש ברמה של הערצה... הזוי.
סוני כבר הכריזו על דגמי 2015, בין היתר על הממשיך של הנ"ל שיקרא 1060:
http://avproductreviews.com/sony-2015-av-receivers
ואני רואה שהוא כבר יצא וזמין:
http://store.sony.com/7.2-ch.-wi-fi-sup ... s-2015-hav

...
תגדיר תקציב , כלומר מה אתה מחפש.

·

Amir64
גורו
גורו

שליחה #6 

סוני תמיד היו בתחום, אף פעם לא עזבו אותו.

אני לא אמליץ על אף רסיבר.
אני דוגל בשיטה שאתה צריך:
1. להגדיר לעצמך מה הדרישות שלך מהרסיבר, מכל הבחינות כמו: מספר ערוצים, מספר כניסות\יציאות, מע' כיול, נוחות השלט, PassThrough, צבע... וכל מה שעולה על דעתך.
2. לבדוק בכל יצרן אילו דגמים עומדים בקריטריונים שלך.
3. להתחיל ללכת לחנויות ולשמוע את הרסיברים עם רמקולים זהים לשלך, או עם רמקולים שונים אם אתה מעוניין גם בהחלפת רמקולים.
4. לצמצם את רשימת המועמדים לפי זמינות, מחיר, או כל קריטריון אחר.
5. אם עדיין נשארת התלבטות בין 2-3 מועמדים אחרונים, לחזור לכאן ולהתייעץ.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

צפיד כתב:לא הכנסת למשואה פורמטים חדשים...
אטמוס וכ
...
·בין היתר כי הם לא כלכך מעניינים אותי, ובכל זאת - נניח שהם נכנסים למשוואה - מה מומלץ איתם? ובלעדיהם?
eyali123 כתב:
...
...
תגדיר תקציב , כלומר מה אתה מחפש.
·
...
·
כתבתי מה אני מחפש.. תקציב באיזור ה-500$ בחו"ל (שבטח יהפכו ל-1,000$ בארץ אחרי המיסים וכו'.
אבל אם אפשר להישאר במסגרת ה-499$ ובכך לחסוך גם במיסים ולהגדיל את ההפרש בעצם אפילו יותר - מצויין.
Amir64 כתב:סוני תמיד היו בתחום, אף פעם לא עזבו אותו.

אני לא אמליץ על אף רסיבר.
אני דוגל בשיטה שאתה צריך:
1. להגדיר לעצמך מה הדרישות שלך מהרסיבר, מכל הבחינות כמו: מספר ערוצים, מספר כניסות\יציאות, מע' כיול, נוחות השלט, PassThrough, צבע... וכל מה שעולה על דעתך.
2. לבדוק בכל יצרן אילו דגמים עומדים בקריטריונים שלך.
3. להתחיל ללכת לחנויות ולשמוע את הרסיברים עם רמקולים זהים לשלך, או עם רמקולים שונים אם אתה מעוניין גם בהחלפת רמקולים.
4. לצמצם את רשימת המועמדים לפי זמינות, מחיר, או כל קריטריון אחר.
5. אם עדיין נשארת התלבטות בין 2-3 מועמדים אחרונים, לחזור לכאן ולהתייעץ.
...
·

תודה, ואני מכיר את גישת ה"ללכת לחנויות ולשמוע" כבר מלפני עשרות שנים בתחום :)
אני פחות מתחבר אליה. לטעמי זה יותר רלוונטי ברמקולים מאשר ברסיברים (וברור לי שאני עלול לפתוח פה תיבות פנדורה- בבקשה לא).
לגבי הדרישות, את הרוב כבר ציינתי: 7.1 , כניסות HDMI (אין צורך ביותר מ-2-3 בתכלס אבל ממה שראיתי יש 6+ לכל הפחות), תמיכה ב-4K, ממשק OSD נוח ויפה (קצת מוריד מאונקיו...) ....

בכל אופן זה לא ממש יעזור לי "לנקות את השולחן" מעשרות (!!!!) הדגמים השונים, משנים שונות, מסדרות שונות... שאפשר למצוא למשל בזאפ. בלאגן שלם ולא ברור מה "מעל" מה, מה חדש יותר ממה... ערימה של מספרים.
לכן ביקשתי קצת סדר בדגמים הנוכחיים והמומלצים נכון להיום :)

אם אתה מתעקש על "ללכת לשמוע" אז הנה - שמעתי את הפיוניר הנוכחי שלי ואני אוהב אותו :)

Amir64
גורו
גורו

שליחה #8 

Enc0der כתב: תודה, ואני מכיר את גישת ה"ללכת לחנויות ולשמוע" כבר מלפני עשרות שנים בתחום :)
אני פחות מתחבר אליה. לטעמי זה יותר רלוונטי ברמקולים מאשר ברסיברים (וברור לי שאני עלול לפתוח פה תיבות פנדורה- בבקשה לא).
...
אין בעיה, אף אחד לא מכריח אותך...
Enc0der כתב: לגבי הדרישות, את הרוב כבר ציינתי: 7.1 , כניסות HDMI (אין צורך ביותר מ-2-3 בתכלס אבל ממה שראיתי יש 6+ לכל הפחות), תמיכה ב-4K, ממשק OSD נוח ויפה (קצת מוריד מאונקיו...) ....
...
אז גם פיוניר לא בשבילך...
לדעתי OSD, ומבנה התפריטים בכלל בפיוניר, מסובך ולא ידידותי.
Enc0der כתב: בכל אופן זה לא ממש יעזור לי "לנקות את השולחן" מעשרות (!!!!) הדגמים השונים, משנים שונות, מסדרות שונות... שאפשר למצוא למשל בזאפ. בלאגן שלם ולא ברור מה "מעל" מה, מה חדש יותר ממה... ערימה של מספרים.
לכן ביקשתי קצת סדר בדגמים הנוכחיים והמומלצים נכון להיום :)
אם אתה מתעקש על "ללכת לשמוע" אז הנה - שמעתי את הפיוניר הנוכחי שלי ואני אוהב אותו :)
...
אל תחפש בזאפ.
אין מה לחפש שם, לא מבחינת דגמים, כי כפי שציינת- בלאגן שלם,
וגם מבחינת מחירים - כי כל המחירים שם לא רלוונטיים לכלום, ולא מייצגים את המחירים האמיתיים.
את זה תקבל רק בחנות (או באמאזון)

הדרך לנקות את הבלאגן היא להכנס לאתרי החברות, או היבואנים, לראות את רשימת המכשירים העכשווית, לבחור 2-3 מועמדים.
נניח יש לך 5 יצרנים שאתה מוכן לקנות רסיבר שלהם, יש לך כ- 10-12 רסיברים, שמתוכם תתחיל לסנן לפי מפרט, מחיר או כל סיבה אחרת שפוסלת עבורך רסיבר מסויים.

כמוך, גם אני התחברתי לסאונד של פיוניר, ויש לי רסיבר שלהם למרות התפריטים המזעזעים ולא מושקעים (אם כי יש שיפור לעומת פעם)

יש לך רסיבר רמת ביניים, יחסית טוב, ואתה מחפש רסיבר במחיר של רמת כניסה.
תוודא שלא תתאכזב מאיך שהוא נשמע, כי, למרות השיפורים כ- HDMI וכו', תקבל הגברה נחותה ממה שיש לך עכשיו.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #9 

לי יש את Yamaha RX-V777 ואני מרוצה ממנו ,אבל כל אחד והטעם שלו

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

הסוני 1050/1060 הוא "רמת כניסה"?
ה-1060 עולה 600$ ולהביא אותו עם buy2usa למשל יעלה עוד 100-200$ משלוח (תלוי במהירות) ועוד 200$ מיסים, זה כבר 1,000$ ומגיע לאיזור ה-4,000 שקל ביבוא אישי...
בהצצה מהירה בזאפ יש המון רסיברים באיזור ה-2,000-3,000 שקל, אחרי רווחי יבואן וחנות בארץ. אז.. קשה לי להאמין ש-600$ בחו"ל (למכשיר שמקבל ביקורות חיוביות מאוד) זה "רמת כניסה", אבל אולי אני טועה?

איזה דגמים מומלצים יש ברמות הגבוהות יותר?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7410
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #11 

ברמת המחיר הזה הסוני הוא ברמה גבוהה ה1050 קיבל ביקורת טובה מאוד לי יש את ה1040 שקיבל עוד יותר ממנו והיה מגבר השנה ב2013 וכן גם אני לא הלכתי לחנויות אלא קונה לפי ביקורות לשמחתי לא נפלתי עד היום. כמו כן יש לך את הפיוניר 924 הדנון 4000 ימהה 777 ועוד קצת מגברים שמדברים עליהם פה.
Sony 1040
Monitor mass

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #12 

תבדוק גם אמזון גרמניה, יש שם מחירים שווים לכל נפש, בעיקר על רסיברים של דנון ושל פיוניר. ולא דורש ממיר מתח.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #13 

Enc0der כתב:הסוני 1050/1060 הוא "רמת כניסה"?
...
דיברת על סוני, בוא נראה...
יש להם באתר 9 רסיברים 7.2 ערוצים.
הזול ביותר 350$
היקר ביותר 1700$

נניח שרסיבר הבינוני, באמצע הסקאלה של המחירים עולה 1025$ = (1700-350) + 350
עכשיו תגיד לי אתה 500$ זה רמת כניסה, או לא?
זה בשליש התחתון של הסקאלה.

היום יש לך רסיבר שהיה אמצע הסקאלה.

אני לא אומר חס וחלילה שהסוני לא מספיק טוב עבורך,
אני רק מציע שתדע מראש מה אתה הולך לקבל, ולמה לבדוק ולשים לב.

זה לא כיף לקנות רסיבר בגלל המחיר, בלי לשמוע אותו עם רמקולים כמו שלך,
ולמצוא את עצמך אומר, בפיוניר שלי שומעים יותר טוב.
יש כאן שרשורים כאלו, ואני מנסה להגיד לך שלא תיפול לשם.

אין לי שום אינטרס שתקנה רסיבר זה או אחר.

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

עופרפולק כתב:ברמת המחיר הזה הסוני הוא ברמה גבוהה ה1050 קיבל ביקורת טובה מאוד לי יש את ה1040 שקיבל עוד יותר ממנו והיה מגבר השנה ב2013 וכן גם אני לא הלכתי לחנויות אלא קונה לפי ביקורות לשמחתי לא נפלתי עד היום. כמו כן יש לך את הפיוניר 924 הדנון 4000 ימהה 777 ועוד קצת מגברים שמדברים עליהם פה.
...
·
תודה, זאת פחות או יותר התשובה שחיפשתי.. רשימה של דגמים פופולריים מומלצים, ולהמשיך משם :)
akira כתב:תבדוק גם אמזון גרמניה, יש שם מחירים שווים לכל נפש, בעיקר על רסיברים של דנון ושל פיוניר. ולא דורש ממיר מתח.
...
·
בדקתי אותם, אבל לפחות לגבי הסוני (המוכר שהופיע היה סוני בעצמם) היה כתוב שהוא לא נשלח לישראל...
Amir64 כתב: דיברת על סוני, בוא נראה...
יש להם באתר 9 רסיברים 7.2 ערוצים.
הזול ביותר 350$
היקר ביותר 1700$

נניח שרסיבר הבינוני, באמצע הסקאלה של המחירים עולה 1025$ = (1700-350) + 350
עכשיו תגיד לי אתה 500$ זה רמת כניסה, או לא?
זה בשליש התחתון של הסקאלה.
...
·
זה לא ממש עובד ככה.....
האמצע של המחירים הוא לא בהכרח ה"אמצע" של הדגמים, בין היתר כי המחירים של דגמי ה"על" מנופחים יתר על המידה ומעלים את הממוצע, וגם כי.. זה פשוט לא עובד ככה :)
Amir64 כתב: היום יש לך רסיבר שהיה אמצע הסקאלה.

אני לא אומר חס וחלילה שהסוני לא מספיק טוב עבורך,
אני רק מציע שתדע מראש מה אתה הולך לקבל, ולמה לבדוק ולשים לב.

זה לא כיף לקנות רסיבר בגלל המחיר, בלי לשמוע אותו עם רמקולים כמו שלך,
ולמצוא את עצמך אומר, בפיוניר שלי שומעים יותר טוב.
יש כאן שרשורים כאלו, ואני מנסה להגיד לך שלא תיפול לשם.

אין לי שום אינטרס שתקנה רסיבר זה או אחר.
...
·
אני לא בטוח שהפיוניר 1014 שלי היה "באמצע הסקאלה". הוא עלה אלפי שקלים בודדים (2-3-4, משהו כזה) ואם מתחשבים במיסים וכו' אני מאמין שהמחיר שלו בחו"ל באותה תקופה היה גם כן באיזור ה-500$ ולא הרבה מעבר אם בכלל. באותו זמן גם כן היו רסיברים רציניים יותר שעלו פי-2 ויותר וגם עקפו את ה-10,000 משום מה...

ושוב אני אבהיר שאני מכיר מצויין את הגישה הזאת של "סאונד לא קונים באינטרנט", "קח את הרמקולים שלך לחנות ולך לשמוע רסיברים", "קח את הרסיבר שלך לחנות ולך לשמוע רמקולים"..... זה לא חדש לי ולא יפתיע אותי. אני מודע לזה ובוחר במודע להתעלם מזה :) בינינו גם ברמקולים (כל עוד מדובר על סכומים סטנדרטיים), אבל על אחת כמה וכמה ברסיברים. כולה רסיבר... מה גם שגם הרמקולים יכולים להיות מוחלפים עם הזמן, ואז מה?
אם אני קורא 10+ ביקורות באינטרנט על רסיבר מסויים (כולל "ביקורות גולשים" שאין בהן סכנת "כתבה שיווקית") וכולן טוענות עליו שהוא מומלץ מאוד ונשמע מדהים וכו' - אז אני מאמין להם ומאמין שיהיה בסדר.

אתה חושב שרסיבר שקיבל פרס "רסיבר השנה" לשנת 2014 וכל ביקורת שקראתי עליו היתה חיובית מאוד - ישמע פחות טוב מרסיבר שהוא ממש לא היה ה-highend של פיוניר (הוא היה האח הקטן של דגם ה-AX5i שקיבל ביקורות חיוביות) לפני בערך 10 שנים?

אני לא מקובע חלילה ואין לי מושג עדיין מה אני רוצה, אם את הסוני הזה או משהו אחר.
בינתיים אני רק מתעדכן וחוקר את השוק.. בודק על דגמים פופולריים, רואה ביקורות, יתרונות/חסרונות...

תודה על העזרה :)

Amir64
גורו
גורו

שליחה #15 

Enc0der כתב: אתה חושב שרסיבר שקיבל פרס "רסיבר השנה" לשנת 2014 וכל ביקורת שקראתי עליו היתה חיובית מאוד - ישמע פחות טוב מרסיבר שהוא ממש לא היה ה-highend של פיוניר (הוא היה האח הקטן של דגם ה-AX5i שקיבל ביקורות חיוביות) לפני בערך 10 שנים?
...
·
אתה יודע כמה רסיברים קיבלו רסיבר השנה בשנת 2014? רשימה די מכובדת.
יש לי את ה- AX4-ASI (נשאר במשפחה אחרי שהתקדמתי).
אני מניח שהוא מאוד דומה ל- AX5.
אני לא אומר לך מביקורות, אני בחנתי את כולם בזמנו עם אותו סט רמקולים.
ה- AX4 נשמע עולם אחר לעומת VSX-1016, ואפילו VSX-2016 מאותה שנה.
וכמובן לא הגיע לרמת ה- AX-10 שגם אותו שמעתי.

אי אפשר להגיד ה-1015 דומה ל- AX5, הם לא דומים.
Enc0der כתב: אם אני קורא 10+ ביקורות באינטרנט על רסיבר מסויים (כולל "ביקורות גולשים" שאין בהן סכנת "כתבה שיווקית") וכולן טוענות עליו שהוא מומלץ מאוד ונשמע מדהים וכו' - אז אני מאמין להם ומאמין שיהיה בסדר.
...
פה איבדת אותי...
רוב אתרי ה"בדיקות" הן בעצם review שיווקי של החברות.
ביקורות גולשים שאין בהן סכנת כתיבה שיווקית? אתה רציני?

לא מזמן היה רסיבר של פיוניר - VSX-922
רסיבר השנה... ביקורות מהללות...דיווחי שבח של גולשים...
אחת הנפילות הגדולות, כמה בעיות היו ברסיבר הזה, שלא תדע מצרות.

אל תאמין לכל מה שאתה קורא.
שיהיה לך בהצלחה...

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

מה לגבי ה-Onkyo TX-NR646 ?
הוא תומך ב-DTS:X החדש שנשמע ממש מגניב (האטמוס של אדובי קצת פחות כי הוא דורש רמקולים פיזיים..) וגם אותו דיי אוהבים בביקורות.
איזה עוד רסיברים חדשים תומכים ב-DTS:X ?
ראיתי שגם דנון וגם ימאהה לא ממש זורמים איתו בינתיים, והדגמים שהם הכריזו עליהם לפחות בינתיים עדיין לא תומכים בזה..

Enc0der פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

Amir64 כתב:פה איבדת אותי...
רוב אתרי ה"בדיקות" הן בעצם review שיווקי של החברות.
ביקורות גולשים שאין בהן סכנת כתיבה שיווקית? אתה רציני?

לא מזמן היה רסיבר של פיוניר - VSX-922
רסיבר השנה... ביקורות מהללות...דיווחי שבח של גולשים...
אחת הנפילות הגדולות, כמה בעיות היו ברסיבר הזה, שלא תדע מצרות.

אל תאמין לכל מה שאתה קורא.
שיהיה לך בהצלחה...
...
זה בסדר, אני לא חדש באינטרנט :)
אני יודע לזהות תגובות ממומנות של בעלי עניין בהסוואה מול דיונים לגיטימיים של משתמשים לגיטימיים בפורומים השונים.

yooosss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #18 

לא קראתי הכל,אבל בקשר לענייני מחירים,מכס,משלוח וכל דבר שאתה מחשב בערך,כנס לאמזון,תדע את המחיר בדיוק עד למפתן דלתך,אחרי כל התשלומים.

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #19 

Enc0der כתב:מה לגבי ה-Onkyo TX-NR646 ?
הוא תומך ב-DTS:X החדש שנשמע ממש מגניב (האטמוס של אדובי קצת פחות כי הוא דורש רמקולים פיזיים..) וגם אותו דיי אוהבים בביקורות.
...
אין הבדל בטכנולוגיה של אטמוס או DTS:X, ההבדל הוא במימוש / אלגוריתם.
שניהם דורשים רמקולים פיזיים כדי להגיע לניצול מלא. בשניהם לא תשמע הבדל מהותי במערכת של 5.1 (אולי למעט הגברת דיאלוג וכיו"ב).
בכל מקרה, אם ה 646 הוא עם 7.1 בלי Pre-out, אז גם אטמוס / DTS:x מוגבלים ל 5.1.2 - לא יודע כמה זה מהותי, אבל קח בחשבון שזה גם חשוב כמה יציאות לרמקולים יש ברסיבר.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #20 

אני עדיין עם ax10ai והשמיים עדיין כחולים מעלי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”