איזה ממיר עידן+ מומלץ לרכוש או שעדיף לרכוש דונגל
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מה אתה מריץ עליו היום?susususu כתב:יש לי NUC מחובר לטלוויזיה....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

קודם כל אני ממליץ שיהיה לך דונגל בכל מקרה כי (א) הם זולים אז אין לך מה להפסיד ו(ב) אני מעדיף שההקלטות שלי יישמרו על ה-HTPC יחד עם כל יתר הסרטים. אתה יכול לנסות ולראות אם עובד לך ואם לא הכי נוח אז תקנה גם ממיר, מקסימום הפסדת 100₪.
* אגב, אני כן אגיד ששמתי-לב שקודי יוצר השהייה של כ-3 שניות בשידור. זה משמעותי בעיקר אם אתה רואה הרבה ספורט ושידורים חיים.
* אגב, אני כן אגיד ששמתי-לב שקודי יוצר השהייה של כ-3 שניות בשידור. זה משמעותי בעיקר אם אתה רואה הרבה ספורט ושידורים חיים.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

יכולים להיות הרבה הבדלים בין ממיר לדונגל או בין ממיר לממיר. לא יהיו הבדלים משמעותיים בין דונגל לדונגל כי מה שמשפיע שם הוא בעיקר התוכנה שמותקנת על המחשב ולא הדונגל עצמו (שלא עושה הרבה, הוא רק מוריד את הביטים מהאוויר ומעביר אותם כמו שהם למחשב, שעושה בעצמו את כל עבודת הפענוח וההצגה של הוידאו).susususu כתב:מבחינת איכות קליטה אין הבדל בין דונגל לממיר?
יש דונגל מומלץ?...
המקרה היחיד שבו יהיה הבדל בין דונגלים הוא במקרה שהקליטה ממש גבולית ואז יכול להיות שדונגל אחד יקלוט ואחר לא. במקרה כזה בכל אופן אתה צריך לטפל באנטנה אז זה לא סיפור. כמו-כן אם אתה חושב שמתישהו יעלו ערוצים חדשים בעידן פלוס אז רצוי שיהיה לך דונגל תומך DVB-T2. מעבר לזה אין מומלץ.