התלבטות בנוגע לחבילה החדשה של 012
אני כרגע לקוח של בזק ונטויז'ן 100 מגה, ב140 ש"ח ביחד.
התקשרתי ל 012 הם הציעו ב100 ש"ח תשתית+ספק.
ההתלבטות שלי לגבי הראוטר. הם הציעו לי או להשאיר את הראוטר של בזק ולשלם קנס של 200 ש"ח ואז הם ייתנו לי חודש אחד חינם, שזה אומר שיצא לי לשלם על הראוטר ,כביכול, רק מאה ש"ח.
או, שאני פשוט משלם 50 ש"ח על משלוח של ראוטר שלהם(כעבור שנה אצטרך לשלם עליו 10 ש"ח בחודש) ומחזיר את של בזק.
ניסיתי לבדוק גם אופציות אחרות .
בCCC כשהתקשרתי , אמרו לי שכתוב להם שהראוטר של בזק הוא בבעלותי בכלל. שזה די מוזר לי. חודשיים ראשונים 55 ואז 100 ש"ח . פלוס 10 על הראוטר (אם צריך).
בנטויז'ן כבר סיכמתי ונתתי את כל הפרטים אבל לא מתאמים לי טכנאי שיבוא להתקין(עבר חודש). אחרי שהייתי שעה על הקו שיענו לי , הבטיחו לי לתאם טכנאי ושוב נעלמו.
018 הבנתי כדאי להתרחק. ניתוקים ואין מענה בשירות.
תודה.
התקשרתי ל 012 הם הציעו ב100 ש"ח תשתית+ספק.
ההתלבטות שלי לגבי הראוטר. הם הציעו לי או להשאיר את הראוטר של בזק ולשלם קנס של 200 ש"ח ואז הם ייתנו לי חודש אחד חינם, שזה אומר שיצא לי לשלם על הראוטר ,כביכול, רק מאה ש"ח.
או, שאני פשוט משלם 50 ש"ח על משלוח של ראוטר שלהם(כעבור שנה אצטרך לשלם עליו 10 ש"ח בחודש) ומחזיר את של בזק.
ניסיתי לבדוק גם אופציות אחרות .
בCCC כשהתקשרתי , אמרו לי שכתוב להם שהראוטר של בזק הוא בבעלותי בכלל. שזה די מוזר לי. חודשיים ראשונים 55 ואז 100 ש"ח . פלוס 10 על הראוטר (אם צריך).
בנטויז'ן כבר סיכמתי ונתתי את כל הפרטים אבל לא מתאמים לי טכנאי שיבוא להתקין(עבר חודש). אחרי שהייתי שעה על הקו שיענו לי , הבטיחו לי לתאם טכנאי ושוב נעלמו.
018 הבנתי כדאי להתרחק. ניתוקים ואין מענה בשירות.
תודה.
מוזר ש-012 מציעים להשאר עם נתב של בזק ולשלם קנס של 200 ש"ח! הם גם הציעו לי את אותו דבר כשהתקשרתי בחודש אבריל. הנתב של בזק (במידה שאתה משכיר אותו) הוא ציוד פרטי של בזק ואין לך שום זכות להשאיר ולשלם "קנס" של 200 ש"ח (כאשר הנתב עצמו עולה הרבה יותר). זאת עבירה פלילית! אולי הם לא יוכלו לרדוף אחריך בבית משפט כיוון שזה לא מסתדר להם מבחינה כלכלית אבל מבחינה מוסרית כל אחד יודע שזה הדבר הלא נכון.
אז כך, או שאתה משלם 50 ש"ח עבור הנתב שלהם (אגב אתה יכול לאסוף את הנתב בעצמך ללא תשלום דמי משלוח) או שאתה קונה נתב באופן פרטי. הבנתי שיש נתבים בבאג שעולים 289 ש"ח. אתה גם יכול לרכוש נתב משומש מחול שעולה 110 שקלים ותומך VDSL.. יש כמה כאלה שעשו את זה ואני אחד מהם.
בכל מקרה תתקשר לבזק ותברר אם הנתב שייך לך או להם.
בקשר ל-018 אני הייתי איתם לפני השוק הסיטונאי הזה בחבילת בנדל והייתי די מרוצה. עכשיו עברתי לחבילת 100 מגה ב-69 ש"ח וגם עכשיו אני די מרוצה! הם מספקים לי את אותו המוצר בדיוק רק המחיר יותר נמוך ועם אפס תקלות עד עכשיו (אני כבר איתם במבצע החדש שבוע ימים).
אז כך, או שאתה משלם 50 ש"ח עבור הנתב שלהם (אגב אתה יכול לאסוף את הנתב בעצמך ללא תשלום דמי משלוח) או שאתה קונה נתב באופן פרטי. הבנתי שיש נתבים בבאג שעולים 289 ש"ח. אתה גם יכול לרכוש נתב משומש מחול שעולה 110 שקלים ותומך VDSL.. יש כמה כאלה שעשו את זה ואני אחד מהם.
בכל מקרה תתקשר לבזק ותברר אם הנתב שייך לך או להם.
בקשר ל-018 אני הייתי איתם לפני השוק הסיטונאי הזה בחבילת בנדל והייתי די מרוצה. עכשיו עברתי לחבילת 100 מגה ב-69 ש"ח וגם עכשיו אני די מרוצה! הם מספקים לי את אותו המוצר בדיוק רק המחיר יותר נמוך ועם אפס תקלות עד עכשיו (אני כבר איתם במבצע החדש שבוע ימים).
אמרו לי ב012 שאין אפשרות לאיסוף עצמי. חייב משלוח ב50 שח.
אגב הם הציעו לי גם לקנות בחנות פרטית נתב והם יתנו לי חודש חינם אחד...
ואני לא רוצה האמת לבזבז עכשיו 300 ש"ח על נתב בכל מקרה..
ואת בזק אני פשוט לא מצליח להשיג! זה מחרפן מה שהולך איתם
אגב הם הציעו לי גם לקנות בחנות פרטית נתב והם יתנו לי חודש חינם אחד...
ואני לא רוצה האמת לבזבז עכשיו 300 ש"ח על נתב בכל מקרה..
ואת בזק אני פשוט לא מצליח להשיג! זה מחרפן מה שהולך איתם
@Somnium
מוזר. אני זוכר להציעו לי איסוף עצמי אבל גם יכול להיות שהתבלבלתי
אם הציעו לך לקנות נתב פרטי ולזכות אותך בחודש חינם אז אני חושב שהכי כדאי לך לקנות את המודם נתב המשומש מחול כמו שעשינו (הנתב עולה 110 ש"ח) ואז לבקש מהם לתת לך חודש חינם.
חשבון פשוט 110-100=10 ואז יוצא לך שאתה משלם רק 10 ש"ח עבור הנתב
מוזר. אני זוכר להציעו לי איסוף עצמי אבל גם יכול להיות שהתבלבלתי
אם הציעו לך לקנות נתב פרטי ולזכות אותך בחודש חינם אז אני חושב שהכי כדאי לך לקנות את המודם נתב המשומש מחול כמו שעשינו (הנתב עולה 110 ש"ח) ואז לבקש מהם לתת לך חודש חינם.
חשבון פשוט 110-100=10 ואז יוצא לך שאתה משלם רק 10 ש"ח עבור הנתב
- shahard333
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני התחברתי ל018 לפני כמה ימים והכל טוב.
אם כבר בענייני בזק וראוטר עסקינן, בזק מודיעים לי שאני צריך להחזיר להם את הראוטר? כי בשיחת ניתוק איתם לא הוזכר דבר...
אם כבר בענייני בזק וראוטר עסקינן, בזק מודיעים לי שאני צריך להחזיר להם את הראוטר? כי בשיחת ניתוק איתם לא הוזכר דבר...
- BorisKr
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- שם מלא: Boris Kr
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
·אל תדאג במידה ואתה חייב להם משו (וגם אם לא ) הם יזכירו לך את זה בחשבונית:קיבינימט:shahard333 כתב:אני התחברתי ל018 לפני כמה ימים והכל טוב.
אם כבר בענייני בזק וראוטר עסקינן, בזק מודיעים לי שאני צריך להחזיר להם את הראוטר? כי בשיחת ניתוק איתם לא הוזכר דבר......
יש מצב שקנית את הנתב מהם ולא שכרת כפי שחלק עשו וצויין בחשבונית ?shahard333 כתב:אני התחברתי ל018 לפני כמה ימים והכל טוב.
אם כבר בענייני בזק וראוטר עסקינן, בזק מודיעים לי שאני צריך להחזיר להם את הראוטר? כי בשיחת ניתוק איתם לא הוזכר דבר......
אני לדוגמא שילמתי למשך שנתיים 25 ש"ח על ה 6740. וזה הסתיים החודש. ככה שאני לא שכרתי מהם כלום, הציוד פשוט שלי.
ובחשבונית לא מצויין שום נוסח של "שכירות רשת ביתית" וכדומה רק תשלום על ציוד רשת ביתית
- shahard333
- חבר שרק התחיל

בחשבוניות כתוב לי שאני שוכר את הרשת הביתי, אז זה לא המצב.ND30 כתב:יש מצב שקנית את הנתב מהם ולא שכרת כפי שחלק עשו וצויין בחשבונית ?......
אני לדוגמא שילמתי למשך שנתיים 25 ש"ח על ה 6740. וזה הסתיים החודש. ככה שאני לא שכרתי מהם כלום, הציוד פשוט שלי.
ובחשבונית לא מצויין שום נוסח של "שכירות רשת ביתית" וכדומה רק תשלום על ציוד רשת ביתית...
אולי בחשבונית האחרונה שהם ישלחו יצויין שם שאני צריך להחזיר.
תודה בכל מקרה
- shahard333
- חבר שרק התחיל

·אני לא רוצה להזכיר להם במקרה ושכחו, למרות שהסיכויים אפסיים ששכחוKhaleal כתב:@shahard333
הכי קל להתקשר ולברר....
- shahard333
- חבר שרק התחיל

Re: דרך אגב סתם שאלה
@theman958
לפני המעבר הייתי עם בזק + בזק בנלאומי: הורדה 47.3Mbps
עכשיו מקבל 43Mbps (בטורנטים אין אצלי הבדל)
בשניהם כמובן בחבילה של 100
בשניהם כמובן בחבילה של 100
·על הפניםshahard333 כתב:@theman958
בשניהם כמובן בחבילה של 100...
למה אתה לא חושב על מעבר להוט?
יש לי חבר שהוא ב 200 מגה אצלהם ומקבל הכי נמוך 170 מגה ומגיע ל 200 מגה גם
- shahard333
- חבר שרק התחיל

·כרגע (כסטודנט) מספיק לי 40 מגה ב70 ש"ח. אני מאמין שזה לא מה שחבר שלך משלם עבור 200 מגהtheman958 כתב:·על הפנים......
למה אתה לא חושב על מעבר להוט?
יש לי חבר שהוא ב 200 מגה אצלהם ומקבל הכי נמוך 170 מגה ומגיע ל 200 מגה גם...
·הוא נמצא בטריפל של הוט ככה שזה שונה לגמרי הוא משלם 400 ומשו על הכל חחחshahard333 כתב:·כרגע (כסטודנט) מספיק לי 40 מגה ב70 ש"ח. אני מאמין שזה לא מה שחבר שלך משלם עבור 200 מגה.........