זקוק לעזרה בהול: iOS 8
-
taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
חברים שלום
אשתי כרגע באיטליה, לפני הטיסה הורדנו את כל התמונות למחשב במטרה לפנות מקום.
בנוסף (לא יודע למה) עשינו גיבוי למכשיר (לאחר מחיקת. התמונות) פירמוט מלא למכשיר, ושחזור ....
מסיבה לא ברורה את השחזור הוא עשה עם התמונות..... וכנראה גם שלא סיים.
המצב שכרגע הוא
אשתי בחו״ל עם המכשיר, בתמונות מופיע לה סימן של ״מוריד״
היא לא מצליחה לצלם, תמונות שהיא מצלמת לא מופיעות בתיקיית התמונות.....
אמרתי לה שתיכנס להגדרות הגיבוי ותלחץ להפסיק שחזור, לא עזר.
ריסט גם לא עזר.
מה עושים?
אשתי כרגע באיטליה, לפני הטיסה הורדנו את כל התמונות למחשב במטרה לפנות מקום.
בנוסף (לא יודע למה) עשינו גיבוי למכשיר (לאחר מחיקת. התמונות) פירמוט מלא למכשיר, ושחזור ....
מסיבה לא ברורה את השחזור הוא עשה עם התמונות..... וכנראה גם שלא סיים.
המצב שכרגע הוא
אשתי בחו״ל עם המכשיר, בתמונות מופיע לה סימן של ״מוריד״
היא לא מצליחה לצלם, תמונות שהיא מצלמת לא מופיעות בתיקיית התמונות.....
אמרתי לה שתיכנס להגדרות הגיבוי ותלחץ להפסיק שחזור, לא עזר.
ריסט גם לא עזר.
מה עושים?
כמה דברים שלא הבנתי:
העברת תמונות באופן ידני למחשב?
אח״כ ביצעת גיבוי לicloud- ופירמוט (רסטור?) ושחזור מגיבוי מהicloud שאותו בעצם המכשיר לא סיים.. עד כאן הבנתי נכון?
הייתה לי פעם בעיה של שחזור מגיבוי מה icloud שלא צלח.. ואכן לא הייתה גישה לסרט הצילום..מה שאתה מתאר. הפתרון לזה הוא לחכות 3-4 ימים ואז הicloud ״מרסט״ את עצמו וניתן לשחזר מחדש את הגיבוי.
במקרה שקרה לי פשוט עשיתי רסטור פעם נוספת ושחזור מגיבוי מהמחשב ולא מהicloud. במקרה שלך אני חושב שכדאי לעשות רסטור ולהתחיל כמכשיר חדש- להשתמש בו כרגיל ושהיא תחזור לארץ להוריד באופן ידני את התמונות, ולעשות רסטור מחדש. הרי גיבוי ביצעת, ובנוסף העברת תמונות למחשב כדי לפנות מקום.
העברת תמונות באופן ידני למחשב?
אח״כ ביצעת גיבוי לicloud- ופירמוט (רסטור?) ושחזור מגיבוי מהicloud שאותו בעצם המכשיר לא סיים.. עד כאן הבנתי נכון?
הייתה לי פעם בעיה של שחזור מגיבוי מה icloud שלא צלח.. ואכן לא הייתה גישה לסרט הצילום..מה שאתה מתאר. הפתרון לזה הוא לחכות 3-4 ימים ואז הicloud ״מרסט״ את עצמו וניתן לשחזר מחדש את הגיבוי.
במקרה שקרה לי פשוט עשיתי רסטור פעם נוספת ושחזור מגיבוי מהמחשב ולא מהicloud. במקרה שלך אני חושב שכדאי לעשות רסטור ולהתחיל כמכשיר חדש- להשתמש בו כרגיל ושהיא תחזור לארץ להוריד באופן ידני את התמונות, ולעשות רסטור מחדש. הרי גיבוי ביצעת, ובנוסף העברת תמונות למחשב כדי לפנות מקום.
נכון, אבל זה רק לבנתיים עד שתחזור לארץ. אני חושב שכדאי שתיגש לאפלסטור, ושם יעזרו לה עם הרסטור ולהוריד מחדש כמה אפליקציות הכרחיות כמו ווטסאפ, waze וכו׳ זה עניין של חצי שעה גג.. הרי בכל מקרה שהיא תגיע לארץ אתה תעשה רסטור מחדש ושחזור מגיבוי.
תראה, לעשות רסטור זה לא בעיה- אתה יכול לעשות מרחוק דרך find my iphone..
שהטלפון יעלה מחדש תגיד לה פשוט להפעיל את המכשיר כמכשיר חדש, ולפעול על פי ההוראות שמוצגים על המסך (הכוונה לשאלות הראשונות שאייפון שואל אחרי רסטור כמו האם להפעיל שירותי מיקום, וכו׳). וכדי להוריד מהאפסטור פשוט שתעשה לוג אין עם הapple id שלה ושתוריד מחדש אפליקציות נחוצות.אני לא רואה פתרון אחר לצערי..
אבל- חשוב שתהיה בטוח שיש לך גיבוי של המכשיר שלה.
שהטלפון יעלה מחדש תגיד לה פשוט להפעיל את המכשיר כמכשיר חדש, ולפעול על פי ההוראות שמוצגים על המסך (הכוונה לשאלות הראשונות שאייפון שואל אחרי רסטור כמו האם להפעיל שירותי מיקום, וכו׳). וכדי להוריד מהאפסטור פשוט שתעשה לוג אין עם הapple id שלה ושתוריד מחדש אפליקציות נחוצות.אני לא רואה פתרון אחר לצערי..
אבל- חשוב שתהיה בטוח שיש לך גיבוי של המכשיר שלה.