שלום
רכשתי את הminix z64 גרסת הווינדוס.
אני מעוניין לשלב בו עידן+ שיראה ערוצים באופן חלק בhd.
ואני מחפש דונגל מתאים שיתחבר למכשיר ויסתנכרן איתו ככה שאוכל להפעיל את הערוצים דרך המכשיר.
אפשרי?
מישהו יודע בודאות שזה עובד?
אם כן איזה מכשיר מתאים.
דונגל Dvb-t לMinix z64w בשביל עידן+
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כל דונגל שיש לו דרייבר ל-Windows (שזה בעצם כל דונגל) יעבוד. לא יהיה הבדל באיכות ביניהם למעט 3 הדברים הבאים:
חשוב לציין שקודי לא יודע לקלוט שידורי טלויזיה בעצמו! במקום זה הוא יודע להתממשק לאחת מאותן תוכנות PVR, אז אם אתה משתמש בקודי או מתכוון בעתיד אז תוודא שתוכנת ה-PVR שאתה מוריד תומכת.
דבר נוסף - אם אתה מצליח לסרוק ערוצים אבל לא מצליח לצפות ו/או שיש תמונה אבל אין קול זה כי אין לך קודקים מתאימים. אף דונגל לא יודע לפענח את הקידוד של הוידאו וכולם מעבירים את העבודה הזאת למחשב. הוידאו של עידן+ מקודד ב-H.264, והקודק נמצא בחבילת ffdshow-tryouts. האודיו מקודד ב-HE-AACv2 והקודק נמצא בחבילת LAV Filters (תתקין את שתיהן ותעשה reset וזה אמור לעבוד).
- יכול להיות שבמקרים של קליטה מאוד גבולית דונגל אחד יקלוט ואחר לא. זה פחות בעיה כי אם הקליטה באמת במצב כזה אז שינוי של מעלה בטמפרטורה וגם השני לא יקלוט. במילים אחרות בכל מצב שאחד הדונגלים קולט ואחד לא זה כבר זמן להשקיע בשיפור האנטנה.
- דונגל תומך DVB-T2 יאפשר את קליטת שידורי הנסיון שמשדרים את ערוץ 1HD (נכון להיום הוא למעלה 50% מהזמן) ואת הערוצים החדשים אם וכאשר יעלו. לא ניתן להוסיף תמיכה ב-DVB-T2 לדונגל שלא תומך אבל כמעט כל דונגל DVB-T2 תומך לאחור גם ב-DVB-T.
- רצוי שיהיה דרייבר נורמלי. אם הדרייבר הוא רק ל-Windows XP ואין שום דבר יותר חדש ו/או שאנשים מדווחים שאחרי שהם חיברו את הדונגל פתאום המחשב קורס ל-Blue Screen אז צריך להימנע. תכלס אני עובד עם כמה דונגלים ולא היו לי בעיות כאלה עם אף אחד אבל שווה לשאול בפורום אחרי שהחלטת על דגם אם למישהו כבר יש אותו ואם היו לו בעיות.
חשוב לציין שקודי לא יודע לקלוט שידורי טלויזיה בעצמו! במקום זה הוא יודע להתממשק לאחת מאותן תוכנות PVR, אז אם אתה משתמש בקודי או מתכוון בעתיד אז תוודא שתוכנת ה-PVR שאתה מוריד תומכת.
דבר נוסף - אם אתה מצליח לסרוק ערוצים אבל לא מצליח לצפות ו/או שיש תמונה אבל אין קול זה כי אין לך קודקים מתאימים. אף דונגל לא יודע לפענח את הקידוד של הוידאו וכולם מעבירים את העבודה הזאת למחשב. הוידאו של עידן+ מקודד ב-H.264, והקודק נמצא בחבילת ffdshow-tryouts. האודיו מקודד ב-HE-AACv2 והקודק נמצא בחבילת LAV Filters (תתקין את שתיהן ותעשה reset וזה אמור לעבוד).