לתושב ישראל, זה ממש לא הגיוני לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה ובכלל.

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
shoki222 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

כישראלי המעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון אנדרואיד מוביל יש לך שתי ברירות
1).לקנות מהמשווק הישראלי בטונה כסף, מכשיר אכול באגים, ראה את תקלת "מסך הבית הופסק" ב G3 מרונלייט
2.להזמין מחו"ל, אבלכל המכשירים המובילים דופקים אותך- העברית מוסתרת, נעילה איזורית, אנדרואיד בפרגמנטציה ללא עדכון שוטף ומלא. אתה נתוןלחסדי החברות הגדולות שיתאימו את ממשק המשתמש ואת 200 האפליקציות שהן מלבישות לך על המכשיר לגרסת אנדרואיד חדשה. זה בדרך כלל לא קורה.

בשביל להנות ממכשיר מחו"ל אתה לעשות פעולות הגוזלות ממך מאמץ וןדורשות מאמץ ניכר- לחשוף את העברית במאמץ ניכר, לאקטב את המכשיר רק באיזור הנכון ועוד.

הייתה איזה קרן אור- מכשירי הנקסוס והמכשירים המתקדמים בגרסת גוגל פליי אבל עתה נותרנו רק עם הנקסוס 6 הדורש התמודדות עם גודלו.

מעבר לשאלה למה זה מגיע לנו ומי דופק אותנו כל הזמן עם העברית אין למעשה שום חוויה לישראלי במכשיר אנדרואיד מתקדם כיום.

המסקנה שלי- ללכת לאייפון ולנטוש את האנדרואיד. המחיר אותו מחיר העברית חשופה ללא קושי אין נעילה איזורית אפשר להזמין בקלות בחו"ל והמכשיר ללא ספק מתקדם ביותר ותמיד תמיד מעודכן ללא פרגמנטציה!

די נמאס מהאנדרואיד הזה...לי בכל אופן. ובכלל צריך להראות "לזונות" האלו בסמסונג, LG שנמאס מנעילות איזוריות, הסתרת העברית וכו...תנו לקנות מכשיר בגלובל בלי להגן על היבואן המקומי המעאפן כה באגרסיביות

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

אז תקנה אייפון, בהצלחה

אבל מה הבעיה לקנות בחנות פרטית?

גלקסי S6 32GB

כרגע הכי זול באמזון ארה"ב 623$
כפול 3.9 המרה לשקל יוצא 2430
כפול 1.35 למיסים יוצא 3280
כרגע הכי זול בזאפ - 3260

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #3 

זהירות! לא כדאי לקנות מכשירים של סמסונג בחו"ל, לא באירופה ולא בארה"ב. הם נעולים, אלא אם כן מפעילים בארץ הקנייה סים מקומי למשך יום-יומיים ואז הוא נפתח לכל העולם. יש כבר כמה שרשורים הדנים בנושא.

ובכלל, אני לא ממש מבין את הקבעון העדרי הזה על סמסונג. לא חסרים דגמים מעולים, כמו למשל של הפירמות האחרות - סוני, מוטורולה, LG וכו.

את יחס העלות-תמורה הכי גבוה תקבל מה-Moto G של מוטורולה בקנייה מאמזון אירופה בכ-800-900 ש"ח כולל תשלום חוקי של מיסים ומשלוח עם שליח עד הבית. אין שום נעילות והתמיכה בעברית בלי בעיות, אבל המצלמה סבירה, לא יותר.

יש גם את ה-Xperia Z2 של סוני - דור קודם ל-Z3 ו-Z4 החדש אבל עדיין עם מעבד ארבע ליבות חזק, חיבור מהיר לטעינת הסוללה (שאין לאף מתחרה משום מה) ומצלמה מעולה של 20MP. באילת אפשר לרכוש אותו במחירים סבירים - כ-2100 ש"ח ועם אחריות שנתיים של היבואן הרשמי בארץ, שנחשב הכי הוגן כאן בעת מימוש אחריות ומעלה את הכדאיות לרכישה בארץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #4 

pixies כתב:זהירות! לא כדאי לקנות מכשירים של סמסונג בחו"ל, לא באירופה ולא בארה"ב. הם נעולים, אלא אם כן מפעילים בארץ הקנייה סים מקומי למשך יום-יומיים ואז הוא נפתח לכל העולם. יש כבר כמה שרשורים הדנים בנושא.
...
ממתי זה ככה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #5 

רק דוגמא אחת, יש עוד שרשורים באותו נושא:
http://www.hometheater.co.il/vt232301.html

Amir64
גורו
גורו

שליחה #6 

pixies כתב:רק דוגמא אחת, יש עוד שרשורים באותו נושא:
http://www.hometheater.co.il/vt232301.html
...
ראיתי את זה, אבל זה שרשור חדש.
שאלתי מתי התחילו לעשות בעיות כאלו.
לפני שנתיים קנו לי בארה"ב S3, ולא הייתה שום בעיה.

עריכה.
לא חשוב מצאתי.
בדיוק לפני שנתיים.
היה לי מזל, כנראה.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 29/05/2015 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

כנראה מאז S4 או S5, אבל לא סגור על זה. יש פה מומחים יותר גדולים ממני לסמסונג.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

מה זה מה זה מה זה עושה אותי דוגמה?????????? :wink:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #9 

:lol:
דוגמן הבית.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #10 

shoki222 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #11 

...
·האם הטלפון תומך בעברית בצורה מלאה?

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #12 

shoki222 כתב:
...
...
·האם הטלפון תומך בעברית בצורה מלאה?
...
·

מגיע עם אנדרואיד 5, כל השפות כל עברית כבר בתוך המכשיר.

לפי התמונות של המוכר הזה, ניתן לבחור עברית:
http://www.aliexpress.com/item/Zenfone- ... 66431.html

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #13 

אין שום בעיה לקנות טלפון מחו"ל. כל אנדרואיד, החל מ-Kitkat, (אנדרואיד 4) כולל עברית. נעילה אזורית קיימת רק בסמסונג, אז אל תקנו סמסונג. אני אישית בשנה האחרונה קניתי לעצמי סוני, ועזרתי לעוד מספר אנשים לרכוש מכשירים שונים, אף פעם לא הייתה שום בעיה, חוץ ממקרה אחד עם סמסונג, וגם איתו בסוף קיבלתי את הקוד פתיחה, רק שזה קרה יומיים אחרי שהחזרתי את המכשיר. אבל ממש לא חייבים סמסונג, הם ממש לא הטלפונים הכי טובים. אפשר לראות כאן:
http://www.gsma.com/newsroom/press-rele ... le-awards/
Best Smartphone
Apple iPhone 6
LG G3

Best Low Cost Smartphone
Motorola Moto E

Best Mobile Tablet
Microsoft Surface Pro 3
...
מישהו רואה כאן דגם כלשהו של סמסונג?

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3740
שם מלא: חיים
נתן תודות: 864 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #14 

לדעתי יש משהו בדברי SHOKI222 חוץ מסמסונג גם בחברות אחרות .לסוני אקספריה Z בזמנו היה צריך אפליקצייה להוצאת העברית מהמכשיר.ולא בחירת שפה מהתפריט של המכשיר.למה???
עובדה שיש הרבה מכשירים סיניים לאו דווקא מותגים שאפשר לבחור עברית מתפריט המכשיר.
ורק במדינה שלנו ישראל היחידה בעולם שדוברת ומדברת עברית היבואנים דופקים את תושבייה.(מבקשים מהיצרנים להסתיר את העברית במכשיר)
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

יש לי Xperia Z3Compact, קצת יותר מחצי שנה. נרכש באנגליה, הגיע עם אנדרואיד 4.4, אשר תמך בעברית מהקופסא, לאחרונה שודרג לאנדרואיד 5, עם תמיכה מלאה. כך שנכון להיום אין כבר שום בעיה עם עברית ושידרוגים.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

איך יכול להיות שאני מנסה לחפש את הדגם החדש של LG G4 32GB H815L והוא לא מופיע באף מקום חוץ מאתרים מישראל???
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

big007 כתב:איך יכול להיות שאני מנסה לחפש את הדגם החדש של LG G4 32GB H815L והוא לא מופיע באף מקום חוץ מאתרים מישראל???
...
·למה אתה מחפש דווקא H815L? לפי http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php דגם H815 יעבוד מצויין, כי הוא כולל את כל התדרים הנמצאים בשימוש בארץ (ישראל מיושרת לפי תקינה אירופאית). יתרה מזה דגם L לא מופיע שם בכלל. לפי מפרט ב-eline, דגם L תומך רק ב-4 רצועות תדרי LTE, לעומת 10 רצועות הנתמכות ע"י דגם H815... מעבר לזה אני לא יודע מה ההבדלים. אני אישית הייתי ממתין עד שמכשיר יהיה זמין לרכישה באמזון.

נ.ב. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי לינק הבא:
http://mobile.gaodi.net/phone-552-1.html
אולי זה יסביר למה תת-דגם הזה קיים רק בארץ :)
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 30/05/2015 14:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #18 

big007 כתב:לדעתי יש משהו בדברי SHOKI222 חוץ מסמסונג גם בחברות אחרות .לסוני אקספריה Z בזמנו היה צריך אפליקצייה להוצאת העברית מהמכשיר.ולא בחירת שפה מהתפריט של המכשיר.למה???
...
לאשתי יש Xperia Z. מעולם לא הייתה בו בעיית עברית, ומעולם לא היה צריך להתקין בו שום דבר בשביל זה. התמיכה בעברית מלאה כולל תפריטי מערכת הפעלה.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

@dima_vy

עדיין שני הדגמים H815L משוייכים לישראל.כל השאר לא.
האם זה אומר שאין בהם עברית מובנית?
או שרק מבחינת התדרים הם לא מתאימים לישראל?
·

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

@big007
·תעבור שוב על הטבלה. בה יש רק שני דגמים H815L, כאשר הראשון מותאם לפלאפון, והשני ל-orange, לכל שאר דגמי 815 יש אות אחרת בסוף. בדגמים האירופאים גם תהיה עברית, אך הם יהיו ללא כל התוספות של חברות פלאפון ו-orange

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”