שאלה לגבי שפת ערוצים בkodi

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם!

אני משתמש בתוסף של הערוצים החיים של thewiz ויש מספר ערוצי טבע כמו nat geo ודיסקברי שאני מנסה לצפות בהם אבל הם כולם ברוסית ואנגלית אך הרוסית יותר דומיננתית שם ואי אפשר באמת להבין את האנגלית ובנוסף לצערי אני לא דובר רוסית.

האם ישנה דרך להגדיר שיהיה שמע רק באנגלית או שאולי למישהו יש רפו או תוסף אחר שמאפשר צפייה בדיסקברי באנגלית?

תודה רבה מראש על העזרה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

opal כתב:שלום כולם!

אני משתמש בתוסף של הערוצים החיים של thewiz ויש מספר ערוצי טבע כמו nat geo ודיסקברי שאני מנסה לצפות בהם אבל הם כולם ברוסית ואנגלית אך הרוסית יותר דומיננתית שם ואי אפשר באמת להבין את האנגלית ובנוסף לצערי אני לא דובר רוסית.

האם ישנה דרך להגדיר שיהיה שמע רק באנגלית או שאולי למישהו יש רפו או תוסף אחר שמאפשר צפייה בדיסקברי באנגלית?

תודה רבה מראש על העזרה
...
בזמן הצפיה כנס לאפשרויות אודיו ותעבור לפסקול 2, שהוא באנגלית.
לרוע המזל לא מצאתי דרך לשמור את זה באופן קבוע ככה שתצטרך לעשות את זה בכל פעם שאתה עובר לערוצים האלו.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #3 

בהגדרות של KODI יש דרך להגדיר שפת שמע מועדפת (לדוגמה אנגלית)
הבעיה היא שברוב הערוצים (תלוי במקורות שלהם) לא רשום מה שפת הפסקול ורשום רק audio 1/2 ולכן ה-KODI לא יודע למי לפנות.
יש מקורות שממש רשום את השפה וברגע שהגדרת את השפת פסקול המועדפת ה-KODI יפנה אל הפס קול המבוקש.

opal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

למען האמת היום העברתי את זה בבוקר להעדפה באנגלית וגם בהגדות האודיו ראיתי שישנה אפשרות לשנות פס קול אבל לצערי בדיסקברי היתה רק אופציה אחת והיא רוסית .
חיפשתי גם מקורות אחרים לערוץ דסקברי ולא מצאתי. יש למישהו במקרה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”