מה מתאים? מקרן? פלזמה? LED? OLED? LCD?
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
שלום,
מצ"ב שרטוט של חדר כולל מידות. החדר מואר (בצד אחד חלון) וממול לחלון פתח לחלל מואר.
לאור מפת הישיבה המצ"ב מה הייתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה (מקרן? פלזמה? LCD? וכו')? היכן הייתם ממקמים אותם?
אני בעיקר צופה בשעות הערב, והתוכן הינו לרב טלויזיה (ערוץ 2, 10) או סדרות וסרטים באיכות HD.
תודה
מצ"ב שרטוט של חדר כולל מידות. החדר מואר (בצד אחד חלון) וממול לחלון פתח לחלל מואר.
לאור מפת הישיבה המצ"ב מה הייתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה (מקרן? פלזמה? LCD? וכו')? היכן הייתם ממקמים אותם?
אני בעיקר צופה בשעות הערב, והתוכן הינו לרב טלויזיה (ערוץ 2, 10) או סדרות וסרטים באיכות HD.
תודה
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

מול הספה זה כניסה לממ"ד.
היות והטלויזיה אינה דלוקה כל שעות היממה, אלא בעיקר בערבים, לא נראה לי כבעיה לשים מסך ומקרן.
איזה מסך ומקרן הייתם ממליצים לי?
היכן יש למקם אותם?
לגבי טלויזיה, אני לא רוצה לשים אותה בפניה, אלא במרכז, היות וכבר קיימת מערכת קולנוע בייתית.
האם קיימת אפשרות לשים טלויזיה שיורדת מהתקרה כמו מסך? (ועולה אח"כ).
תודה
היות והטלויזיה אינה דלוקה כל שעות היממה, אלא בעיקר בערבים, לא נראה לי כבעיה לשים מסך ומקרן.
איזה מסך ומקרן הייתם ממליצים לי?
היכן יש למקם אותם?
לגבי טלויזיה, אני לא רוצה לשים אותה בפניה, אלא במרכז, היות וכבר קיימת מערכת קולנוע בייתית.
תודה
אם אתה מתכוון למשהו בסגנון [url=]הזה (רק בכיוון הפוך, מלמעלה כלפי מטה), נראה לי שמדובר במנגנון קצת יותר מורכב ויקר ממנגנון הרמה של מסך הקרנה, בשל המשקל הרב יחסית של מסך טלויזיה.moranhoresh כתב:לגבי טלויזיה, אני לא רוצה לשים אותה בפניה, אלא במרכז, היות וכבר קיימת מערכת קולנוע בייתית.
תודה...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני דירות הייתי פוסל על הרבה פחות מממ״ד באמצע הסלון אבל יש מצב נתון. לדעתי אין סיבה להשתולל. שמים את המסך בצד על זרוע ואז פשוט מזיזים אותה למרכז. בסוף תתרגל לזה שהיא בצד ותפסיק להשתמש בזרוע. ללכת מעבר לא נראה לי כדאי. לא תפתור בעיה בליצור אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מסכים לחלוטין - מסך על זרוע עם מפרק אחד יספיק לך. אם מרבית התוכן הוא sd אז לך על מסך ״קטן״ (55״ ומטה). אם מרבית התוכן הוא HD/בלוריי אז לך על מסך גדול 65״ ומעלה.
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

פחות מתלהב מנושא הטלויזיה והזרוע ממספר סיבות:
1. העובדה שכל פעם שבאים לראות טלויזיה צריך להתחיל להזיז אותה ידנית
2. אני לא חושב שהזרועות בנויות על תזוזות תכופות, ולכן עם הזמן תחלש, תתחיל לחרוק ויתכן שאף תיפול בסוף
3. נושא נקודות חשמל וכבלים לטלויזיה, לממיר ולמערכת עלול להיות בעייתי
4. לפי מרחק הצפיה הטלויזיה צריכה להיות די גדולה, ובמימדים שלה, היא לא יכולה להיות צמודה לאף קיר כשהזרוע מקופלת
הערות?
1. העובדה שכל פעם שבאים לראות טלויזיה צריך להתחיל להזיז אותה ידנית
2. אני לא חושב שהזרועות בנויות על תזוזות תכופות, ולכן עם הזמן תחלש, תתחיל לחרוק ויתכן שאף תיפול בסוף
3. נושא נקודות חשמל וכבלים לטלויזיה, לממיר ולמערכת עלול להיות בעייתי
4. לפי מרחק הצפיה הטלויזיה צריכה להיות די גדולה, ובמימדים שלה, היא לא יכולה להיות צמודה לאף קיר כשהזרוע מקופלת
הערות?
-
moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

איזה גודל מסך יתאים למרחק צפיה כזה?