נראה שהלך לי השלט של המסך
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יש לי טלוויזיה של פיליפס, דגם 5604H. השלט הפסיק לתפקד לחלוטין. זה קרה כבר בעבר אבל תמיד מכה קלה סידרה או שפעם אחת הייתי צריך לפתוח אותו ולנקות קצת (כנראה שעל הדרך זזו כמה דברים...)
בכל מקרה, כנראה שהזאטוט הקטן (שנה ושלושה) שם אותו בפה או הפיל אותו על הרצפה או משהו אבל מאתמול הוא לא עובד.
פתחתי, ניקיתי, בדקתי שמתח מהסוללות מגיע למעגל. בדקתי שה-LED לא שרוף או משהו. הכל נראה פיקס, אבל אין אות.
לפני יומיים למזלי לימדתי את ה-MELE שלי את הפונקציות העיקריות אז לפחות הטלוויזיה שמישה.
אבל, מה עושים במצב כזה? אפשר לקנות כזה חלופי איפשהו? המסך בן 5.
בכל מקרה, כנראה שהזאטוט הקטן (שנה ושלושה) שם אותו בפה או הפיל אותו על הרצפה או משהו אבל מאתמול הוא לא עובד.
פתחתי, ניקיתי, בדקתי שמתח מהסוללות מגיע למעגל. בדקתי שה-LED לא שרוף או משהו. הכל נראה פיקס, אבל אין אות.
לפני יומיים למזלי לימדתי את ה-MELE שלי את הפונקציות העיקריות אז לפחות הטלוויזיה שמישה.
אבל, מה עושים במצב כזה? אפשר לקנות כזה חלופי איפשהו? המסך בן 5.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
למה לא להישאר עם האוניברסלי?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
voguemaster
-
- חבר ותיק

קודם כל תודה על ההצעות
כשאני חיפשתי באייבי לא מצאתי כלום כך שזו כבר עזרה, תודה!
לגבי השאלה למה לא להישאר עם ה-MELE - בעיקרון הוא מתוכנת לפונק' הכי שימושיות בטלוויזיה אבל אם אני רוצה להיכנס להגדרות תמונה או כל דבר אחר כזה - לא יכול. אומנם זה קורה פעם בהרבה זמן אבל זה גם קורה
.
לגבי השאלה למה לא להישאר עם ה-MELE - בעיקרון הוא מתוכנת לפונק' הכי שימושיות בטלוויזיה אבל אם אני רוצה להיכנס להגדרות תמונה או כל דבר אחר כזה - לא יכול. אומנם זה קורה פעם בהרבה זמן אבל זה גם קורה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם לא תמצא את השלט המקורי במחיר סביר, אני מניח שאפשר ללכת על שלט של one for all או שלט של לוג'יטק, שבשניהם אמורים להיות קודים מוכנים (ללא צורך ב-LEARN מהשלט המקורי שכרגע לא עובד בכלל) עבור הטלוויזות של פיליפס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
voguemaster
-
- חבר ותיק