שאלה
-
Danielll1234
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שאלה לגבי קניה מארצות הברית
עוד שבועיים אני טס ורצתי להביא רסיבר לדעתכם זה אפשרי מבכינת הוואט והשנאי??
וגם האם נראה לכם שיעשו לי בעיות במעבר ??
אשמח לשמוע תודה מראש ^_^
עוד שבועיים אני טס ורצתי להביא רסיבר לדעתכם זה אפשרי מבכינת הוואט והשנאי??
וגם האם נראה לכם שיעשו לי בעיות במעבר ??
אשמח לשמוע תודה מראש ^_^
נערך לאחרונה על ידי Danielll1234 ב 29/05/2015 16:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Danielll1234
-
- חבר פעיל

@עופרפולק
בו נגיד דנון 2100 לא היה בעיה אם שנאי\וואט??
בו נגיד דנון 2100 לא היה בעיה אם שנאי\וואט??
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
השאלה שלך לא ברורה. בהגדרה תצטרך לחבר כל מכשיר חשמלי שנרכש בארה"ב לרשת החשמל הישראלית באמצעות שנאי ממיר מתח, ועל אחת כמה וכמה רסיבר שלא מגיע עם ספק כוח ממותג (בניגוד למחשב נייד או קונסולת משחקים לצורך העניין). 
באשר להספק, זה תלוי בדגם - הדנון 2100 צורך 500W על הנייר (ראה כאן תחת General), ולכן הייתי הולך על בטוח ומחבר אותו לשנאי ממיר מתח בעל הספק של 750W.
נ.ב. למותר לציין שניתן לרכוש גם את השנא בארה"ב. הנה דוגמה: http://www.amazon.com/dp/B008RO367U
נ.ב.נ. אם אתה מתכוון להצהיר על הרסיבר שאתה מביא, לא יעשו לך בעיות במעבר, רק יגבו ממך 35.7% מע"מ ומס קניה כמקובל עבור מרבית המכשיר החשמליים ביבוא אישי דרך מעבר גבול שערכם הנקוב גבוה מ-$200. אם לא תצהיר ויתפסו אותך מנסה להבריח את המכשיר דרך מעבר הגבול, אז במרבית המקרים יגבו ממך כפל מס, כלומר 71.4% מערכו הנקוב של המכשיר.
בהינתן הנ"ל, אולי עדיף לך לבדוק כמה עולה המכשיר בפועל בישראל, או לחילופין, כמה יעלה לך לקנות אותו מאמזון גרמניה (או כל שלוחה אירופאית אחרת של אמזון) - מבדיקה קצרה שערכתי מסתמן שיעלה לך פחות כסף פשוט לרכוש אותו באמזון גרמניה (אם לוקחים בחשבון שלא צריך לקנות גם שנאי ממיר מתח עבור רסיבר אירופאי).
באשר להספק, זה תלוי בדגם - הדנון 2100 צורך 500W על הנייר (ראה כאן תחת General), ולכן הייתי הולך על בטוח ומחבר אותו לשנאי ממיר מתח בעל הספק של 750W.
נ.ב. למותר לציין שניתן לרכוש גם את השנא בארה"ב. הנה דוגמה: http://www.amazon.com/dp/B008RO367U
נ.ב.נ. אם אתה מתכוון להצהיר על הרסיבר שאתה מביא, לא יעשו לך בעיות במעבר, רק יגבו ממך 35.7% מע"מ ומס קניה כמקובל עבור מרבית המכשיר החשמליים ביבוא אישי דרך מעבר גבול שערכם הנקוב גבוה מ-$200. אם לא תצהיר ויתפסו אותך מנסה להבריח את המכשיר דרך מעבר הגבול, אז במרבית המקרים יגבו ממך כפל מס, כלומר 71.4% מערכו הנקוב של המכשיר.
בהינתן הנ"ל, אולי עדיף לך לבדוק כמה עולה המכשיר בפועל בישראל, או לחילופין, כמה יעלה לך לקנות אותו מאמזון גרמניה (או כל שלוחה אירופאית אחרת של אמזון) - מבדיקה קצרה שערכתי מסתמן שיעלה לך פחות כסף פשוט לרכוש אותו באמזון גרמניה (אם לוקחים בחשבון שלא צריך לקנות גם שנאי ממיר מתח עבור רסיבר אירופאי).
-
Danielll1234
-
- חבר פעיל

@eponyאז
מי מה שהבנתי לא יהרס לי הרסיבר ברגע שאני יחבר אותו לחשמל בארץ כי הוא יכול לקבל עד 500 וואט ושלנו זה 220
נכון
תקן אותי אם לא הבנתי
מי מה שהבנתי לא יהרס לי הרסיבר ברגע שאני יחבר אותו לחשמל בארץ כי הוא יכול לקבל עד 500 וואט ושלנו זה 220
נכון
תקן אותי אם לא הבנתי
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא הבנת. מתח רשת החשמל בישראל עומד על כ-220 וולט, ובארה"ב על כ-110 וולט. אין לכך שום קשר להספק של המכשיר, הנמדד בוואט. אלה יחידות שונות המתייחסות לדברים שונים. אם תחבר רסיבר מארה"ב ישירות לחשמל בארץ מבלי להשתמש בשנאי ממיר מתח (מ-200 וולט ל-110 וולט, ובהספק נומינלי של מינימום 50% יותר מנתון ההספק של הרסיבר), אתה פשוט תשרוף את הרסיבר! 
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
·epony כתב:לא הבנת. מתח רשת החשמל בישראל עומד על כ-220 וולט, ובארה"ב על כ-110 וולט. אין לכך שום קשר להספק של המכשיר, הנמדד בוואט. אלה יחידות שונות המתייחסות לדברים שונים. אם תחבר רסיבר מארה"ב ישירות לחשמל בארץ מבלי להשתמש בשנאי ממיר מתח (מ-200 וולט ל-110 וולט, ובהספק נומינלי של מינימום 50% יותר מנתון ההספק של הרסיבר), אתה פשוט תשרוף את הרסיבר!...
כפי שאמרה LEELOO, יהיה:
ba-da boom, Big ba-da boom!
-
Danielll1234
-
- חבר פעיל

@Amir64
אז אם אני קונה מארה"ב רסיבר אני חייב שנאי
אז אם אני קונה מארה"ב רסיבר אני חייב שנאי
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אם זו שאלה, תקרא שוב את התגובות של @eponyDanielll1234 כתב:@Amir64
אז אם אני קונה מארה"ב רסיבר אני חייב שנאי...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
·sufgi כתב:יענו זה הטאייר שלו, כן ?!...
וואי נקרעתי עכשיו. זה בדיוק מה שעבר לי בראש!! ואז ראיתי את הפרסום שלך.
לפותח השרשור,
כבר ענו לך על הכל בגדול. צריך שנאי מתח (שאין לו כאמור שום קשר להספק, שנמדד בוואט).
חשוב לחדד (כי אני רואה שאין לך מושג קלוש בתחום) ששנאי זה לא סתם מתאם לשקע אלא ממש "רכיב" שממיר ממתח אחד למתח שני. למה אני רושם את זה? כי כבר נתקלתי באנשים שאמרו להם שהם צריכים שנאי, אז הם הלכו לחנות לחומרי בניין וקנו מתאם משקע אמריקאי לישראלי מ- 5 ש"ח ושרפו ציוד של מאות ואלפי שקלים, רק בגלל בורות בתחום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Danielll1234
-
- חבר פעיל

הבנתי
תודה רבה לכולם
תודה רבה לכולם
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אולי באמת כמו שאמר EPONY , שווה לך לבדוק דרך דרך אמאזון גרמניה :
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2 ... denon+2100+
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2 ... denon+2100+
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !