ספק + תשתית + טלפון - סלקום או נטויז'ן?
לא מדוייק: אין חברה בשם נטוויז'ן כבר שנתיים לפחות. גם אין שום ישות משפטית כזו.liav5000 כתב:·גם סלקום זה נטוויז'ן......
חחח...
נטוויז'ן זה שם שיווקי בשביל שהלקוחות שנשאר אחרי שסלקום בלעה את נטוויז'ן
לשם המחשה: עובדי נטוויז'ן לשעבר יושבים במשרדי חברת סלקום, עונדים תגי עובד של סלקום ואין שום הבדל בינם לבין שאר העובדים.
אני חייב לציין שאני מרגיש מעט מרומה שחיכיתי על הקו גם לסלקום וגם לנטויז'ן שזה בעצם אותו הדבר... מה הקטע?!
אנסה להחזיר את השרשור למטרתו:
האם קיים שחקן נוסף שעליי לשקול בקונסטלציה הזו?
טלפון + ספק + תשתית
במקביל, האם למישהו יש חוות דעת על סלקום/נטויז'ן?
טלפון + ספק + תשתית
במקביל, האם למישהו יש חוות דעת על סלקום/נטויז'ן?
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
לא כל כך קשור לשירשור.אבל עדיין עדיף שתדע מי זה סלקום/נטוויזן
מניסיוני המר עם סלקום/נטוויזן שנטוויזן שייכת לסלקום !!!
לפני שנה חיברתי חמש קווי סלולר לסלקום.נאמר לי שמגיע לי ספק אינטרנט חינם 40מגה מנטוויזן.
סרבתי מפני שאני כבר לקוח של נטוויזן כבר כמה שנים.
בינואר האחרון העברתי את כל חמשת הקווים לגולן טלקום.באותו זמן סלקום שלחה לי מיסרון שעלי להתנתק מנטוויזן.
כמובן שדיברתי איתם וביקשתי לנתק את היוזר הנוסף שסלקום צירפו אותי ע"פ שהתנגדתי !
בקיצור מסתבר שמאז .נטוויזן ממשיכים לחייב לי את האשראי ע"פ שהובטח לי שהם מבטלים לי את היוזר.
אתמול פניתי אליהם בדקו וראו שאכן ביקשתי מהם לבטל את היוזר.והפעם הבטיחו שיזכו אותי בכרטיס אשראי על כל הסכומים שגבו ממני רטרו...
כמו שאומרים עובדים לפי שיטת "מצליח" שם לב
מניסיוני המר עם סלקום/נטוויזן שנטוויזן שייכת לסלקום !!!
לפני שנה חיברתי חמש קווי סלולר לסלקום.נאמר לי שמגיע לי ספק אינטרנט חינם 40מגה מנטוויזן.
סרבתי מפני שאני כבר לקוח של נטוויזן כבר כמה שנים.
בינואר האחרון העברתי את כל חמשת הקווים לגולן טלקום.באותו זמן סלקום שלחה לי מיסרון שעלי להתנתק מנטוויזן.
כמובן שדיברתי איתם וביקשתי לנתק את היוזר הנוסף שסלקום צירפו אותי ע"פ שהתנגדתי !
בקיצור מסתבר שמאז .נטוויזן ממשיכים לחייב לי את האשראי ע"פ שהובטח לי שהם מבטלים לי את היוזר.
אתמול פניתי אליהם בדקו וראו שאכן ביקשתי מהם לבטל את היוזר.והפעם הבטיחו שיזכו אותי בכרטיס אשראי על כל הסכומים שגבו ממני רטרו...
כמו שאומרים עובדים לפי שיטת "מצליח" שם לב
מעניין לראות מה תהיה ההחלטה של גולן טלקום בכניסה לשוק הקוים הנייחים. האם זה יהיה חייב לבוא עם טלוויזיה או שיתנו גם אפשרות לטלפון ואינטרנט בלבד. מעניין מה יהיה המחיר שלהם ומתי יכריזו.nir_oz כתב:אני חייב לציין שאני מרגיש מעט מרומה שחיכיתי על הקו גם לסלקום וגם לנטויז'ן שזה בעצם אותו הדבר... מה הקטע?!
טלפון + ספק + תשתית...
לא לשכוח 10 שקל שכירות חודשית של הממיר ככה ש ה 149 זה 159 ואחרי שנה 179 כלומר 180 ...אבל בהנחה שסלקום מוסיפים עשרות ערוצים לינארים ויחד עם הVOD והממיר מקליט ועוד פונקציות, אז במחיר זול של טלוויזה של היום 180 אתה מקבל גם ספק פלוס תשתית וגם טלפון נייח בינתיים שווה והם היכו את השוק עד לכניסה של גולן טלקום...
@HTuser1
·
לי אמרו בטלפון שזה 299 ש"ח התקנה. 159 ש"ח לחודש...
תכלס, אין לי צורך ממשי בטלויזיה. אני דיי מסתדר. אם זה במחיר אטרקטיבי אז סבבה.
אז מה בסוף כדאי לעשות?
בעקרון זה נראה לי שיש משהו נח שהכל מרוכז במקום אחד ולא צריך לשאול את הספק אם אפשר או לשאול את התשתית אם זה מתאים כמו שזה אני עושה עכשיו..
נראה שכולם פה נגד סלקום/נטויז'ן...
שאשאר עם בזק ובזק בינלאומי?
יוצא לי איזה 40-50 ש"ח יותר..
אגב, מישהו ניסה לברר אם בזק מציעים חבילה זולה יותר?
·
לי אמרו בטלפון שזה 299 ש"ח התקנה. 159 ש"ח לחודש...
תכלס, אין לי צורך ממשי בטלויזיה. אני דיי מסתדר. אם זה במחיר אטרקטיבי אז סבבה.
אז מה בסוף כדאי לעשות?
בעקרון זה נראה לי שיש משהו נח שהכל מרוכז במקום אחד ולא צריך לשאול את הספק אם אפשר או לשאול את התשתית אם זה מתאים כמו שזה אני עושה עכשיו..
נראה שכולם פה נגד סלקום/נטויז'ן...
שאשאר עם בזק ובזק בינלאומי?
יוצא לי איזה 40-50 ש"ח יותר..
אגב, מישהו ניסה לברר אם בזק מציעים חבילה זולה יותר?