samsung 6400 55 inch
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כל השאלות שאפשר לשאול על המסך הזה כבר נשאלו ונענו. יש את כל המידע, רק צריך לחפש.
קח גם בחשבון שסמליין נותנים אחריות לשנה אחת מלאה + שנתיים מוגבלות בהן האחריות מכסה ומחייבת אותם הרבה פחות (נראה לי שגם משלמים על ביקור טכנאי בשנתיים אלו אך אני לא זוכר בוודאות).
קח גם בחשבון שסמליין נותנים אחריות לשנה אחת מלאה + שנתיים מוגבלות בהן האחריות מכסה ומחייבת אותם הרבה פחות (נראה לי שגם משלמים על ביקור טכנאי בשנתיים אלו אך אני לא זוכר בוודאות).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יקר לדעתי.
ידוע לי שנמכר לפני כחודש-חודשיים סביב ה- 6200 ומטה מיבוא רשמי ועד כ- 1000 ש"ח פחות ליבוא מקביל.
היה אפילו מבצע ב- 4990 ש"ח לפני כשלושה בערך בשופרסל עם 3 שנות אחריות של תמוז.
בכל אופן, קח בחשבון שזהו דגם שמוחלף ב- JU6400 שהוא כבר 4K ואמור להגיע ארצה עוד כחודש פלוס מינוס (כבר נמכר בחו"ל)
ידוע לי שנמכר לפני כחודש-חודשיים סביב ה- 6200 ומטה מיבוא רשמי ועד כ- 1000 ש"ח פחות ליבוא מקביל.
בכל אופן, קח בחשבון שזהו דגם שמוחלף ב- JU6400 שהוא כבר 4K ואמור להגיע ארצה עוד כחודש פלוס מינוס (כבר נמכר בחו"ל)
הערכת הזמן לסדרת ה-J מבוססת? יש למה לחכות?jacko-il כתב:יקר לדעתי.
בכל אופן, קח בחשבון שזהו דגם שמוחלף ב- JU6400 שהוא כבר 4K ואמור להגיע ארצה עוד כחודש פלוס מינוס (כבר נמכר בחו"ל)...
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, ההערכה מבוססת. הדגמים החדשים אמורים להיות כאן בסביבות סוף יוני/תחילת יולי.
הסדרה החדשה של סמסונג טובה ומקבלת ביקורות די טובות ברשת. החסרון היחיד שאני מוצא בה זה חוסר תלת מימד בסדרה 6 ומטה. (את רוב האנשים זה לא יעניין, אבל חובה לציין)
הסדרה החדשה של סמסונג טובה ומקבלת ביקורות די טובות ברשת. החסרון היחיד שאני מוצא בה זה חוסר תלת מימד בסדרה 6 ומטה. (את רוב האנשים זה לא יעניין, אבל חובה לציין)