חוויותי מהניסיון למעבר ל 018 עד כה
נרשמתי אצלם באתר בתאריך 17/05/2015.
ניסו לתאם לי התקנה והבטיחו לחזור לולא חזרו.
רק ביום שני האחרון 25/05/215 תיאמו לי התקנה להיום בין השעות 09-11. קיבלתי איומים בטלפון, במייל ובסמס שאם לא יהיה מבוגר עם ת.ז בבית אני אקבל קנס של 200 ש''ח!
רק מה לעשות שחיכיתי עד השעה 12 ועדיין אף אחד לא יצר קשר? האם מישהו יפצה אותי? האם אני יכול לקנוס אותם ב200 ש'ח על אובדן יום עבודה (לי זה עולה יותר!)
מיותר לציין שאי אפשר תפוס את החברה הזו בטלפון. אם אתה רוצה קשר, תשלח מייל ותמתין לתשובה.
אני עדיין ממתין...
ברור לי שזה מתקין של בזק ושהם לא בדיוק אחראיים על זה, ואולי בזק עושה את זה אפילו בכוונה (כבר סיבה טובה לא להיות לקוח שלהם!). אבל אני רוצה את השירות שהובטח לי ולא יותר.
ניסו לתאם לי התקנה והבטיחו לחזור לולא חזרו.
רק ביום שני האחרון 25/05/215 תיאמו לי התקנה להיום בין השעות 09-11. קיבלתי איומים בטלפון, במייל ובסמס שאם לא יהיה מבוגר עם ת.ז בבית אני אקבל קנס של 200 ש''ח!
רק מה לעשות שחיכיתי עד השעה 12 ועדיין אף אחד לא יצר קשר? האם מישהו יפצה אותי? האם אני יכול לקנוס אותם ב200 ש'ח על אובדן יום עבודה (לי זה עולה יותר!)
מיותר לציין שאי אפשר תפוס את החברה הזו בטלפון. אם אתה רוצה קשר, תשלח מייל ותמתין לתשובה.
אני עדיין ממתין...
ברור לי שזה מתקין של בזק ושהם לא בדיוק אחראיים על זה, ואולי בזק עושה את זה אפילו בכוונה (כבר סיבה טובה לא להיות לקוח שלהם!). אבל אני רוצה את השירות שהובטח לי ולא יותר.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה מכיר את חוק הטכנאים בישראל?
האם הצרכן זכאי לפיצוי במקרה של איחור הטכנאי?
* במקרה של סיכול – במקרה זה הצרכן לא זכאי לפיצוי.
(סיכול: איחור הנובע מנסיבות שנותני השירות לא ידעו עליהן, לא יכלו לדעת עליהן,
ולא יכלו למנוע אותן).
* במקרה של הפרת הוראות לעניין הקריאה הטלפונית – גובה הפיצוי: 300 ₪.
*במקרה של תיאום שעה:
1. לאיחור של שעתיים מעבר לזמן ההמתנה – גובה הפיצוי: 300 ₪
2. לאיחור של שלוש שעות מעבר לזמן ההמתנה – גובה הפיצוי: 600 ₪...
נערך לאחרונה על ידי vivi ב 28/05/2015 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ערכתי את ההודעה בשבילך...
שיהיה בהצלחה הרווחת שנה של אינטרנט בחינם
שיהיה בהצלחה הרווחת שנה של אינטרנט בחינם
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
Re: חוויותי מהניסיון למעבר לאקספון 018 עד כה
אתם חייבים לדעת את זה לפני שאתם נרשמים לחברה הזו:
רק אתמול, כמעט חודש לאחר שנרשמתי אצלם לראשונה באתר, הגיע סוף כל סוף טכנאי של בזק לבצע התקנה.
ומה מתברר? שהוא מתקין את הקו רק בעמוד החשמל החיצוני לבית, ואני נכנס בכלל לבית!!!
התקשרתי מיד לאקספון, וענתה לי נציגה להפתעתי!
היא אמרה לי שאני צריך להזמין חשמלאי על חשבוני להתקין בתוך הבית, ושהיו אמורים לומר לי את זה בזמן שתיאמו לי התקנת טכנאי בזק!
אתם קולטים את הביזיון? התעצבנתי ואמרתי לה שהם מטעים לקוחות שלא יודעים את זה. אני בינתיים רכשתי מודם ראוטר, והם מתחייבים להתקנה חינם ולכן לא יכולים בצורה כזו לעבוד על לקוחות.
אם מישהו חושב שהסאגה הזו הסתיימה, שיחשוב שוב.
אחרי כמה שעות קיבלתי לידי מייל מהחברה שלבקשתי נותקתי מהשירות אליו התחברתי היום... אני כמובן לא ביקשתי דבר כזה.
אין לי מושג מה החברה הזו מנסה לעשות, אבל לקוחות הם לא ישיגו כך.
מה שבטוח, ממני הם עוד ישמעו.
רק אתמול, כמעט חודש לאחר שנרשמתי אצלם לראשונה באתר, הגיע סוף כל סוף טכנאי של בזק לבצע התקנה.
ומה מתברר? שהוא מתקין את הקו רק בעמוד החשמל החיצוני לבית, ואני נכנס בכלל לבית!!!
היא אמרה לי שאני צריך להזמין חשמלאי על חשבוני להתקין בתוך הבית, ושהיו אמורים לומר לי את זה בזמן שתיאמו לי התקנת טכנאי בזק!
אתם קולטים את הביזיון? התעצבנתי ואמרתי לה שהם מטעים לקוחות שלא יודעים את זה. אני בינתיים רכשתי מודם ראוטר, והם מתחייבים להתקנה חינם ולכן לא יכולים בצורה כזו לעבוד על לקוחות.
אחרי כמה שעות קיבלתי לידי מייל מהחברה שלבקשתי נותקתי מהשירות אליו התחברתי היום... אני כמובן לא ביקשתי דבר כזה.
מה שבטוח, ממני הם עוד ישמעו.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
חביבי, אני לא מבין מה הבעיה, בכל העולם עובדים ככה, תתחיל להתרגל, אתה רוצה בזול, תעבוד קצת גם אתה ותפסיק להיות מפונק ולבכות.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מאז ומתמיד ההתקנה של בזק כללה חיבור לשקע ראשון בבית, כאשר כבר יש חיבור מחוץ לדירה עד השקע הזה. כל שאר הדברים תומחרו כ"התקנת שקע נוסף", וחוייבו בנפרד. ובכלל, תשתית בתוך הבית, זה אחריות הלקוח. תביא חשמלאי, שיסלול לך את הכבלים, או שתעשה זאת לבד, זה לא מסובך.
מצטער להרוס לכם את הקונספט, אבל לא כולם יודעים איך זה בכל העולם, ומה קיים מאז ומתמיד בבזק. יש פשוטי עם שרוצים להתחבר לאינטרנט באקספון, ולא בבזק, שאומרים להם התקנה חינם, מהירה וכד'.
לכל הפחות צריכים להגיד את זה ללקוחות *לפני* תאום ההתקנה
לכל הפחות צריכים להגיד את זה ללקוחות *לפני* תאום ההתקנה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·לדעתי אתה צודק, ואני הייתי דורש הסבר מאקספון על הטעיה. כי מה שהם מספקים זה חיבור בחינם, דבר שבחברות האחרות, כולל בזק עצמה עולה כסף, ולקוחות, ולא רק אתה חושבים שמדובר בהתקנת תשתית בבית הלקוח, שזאת עבודה שונה לגמרה. כמה שאני מחבב אקספון, אבל עדיין, "התקנה" ניתן לפירושים שונים, כמו שאנחנו רואים, ולכן זה בעיה. הייתי פונה אליהם ואולי למשרד התקשורת. חייבים לחדד את הנושא הזה.שולצי כתב:מצטער להרוס לכם את הקונספט, אבל לא כולם יודעים איך זה בכל העולם, ומה קיים מאז ומתמיד בבזק. יש פשוטי עם שרוצים להתחבר לאינטרנט באקספון, ולא בבזק, שאומרים להם התקנה חינם, מהירה וכד'.
לכל הפחות צריכים להגיד את זה ללקוחות *לפני* תאום ההתקנה...
- benco6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
- שם מלא: בני
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מקרה דומה לחבר שלי היה השבוע אבל עם 012
טכנאי של בזק חיבר את הדירה מבחוץ ולא בדק בכלל בדירה שזה מחובר
הדירה לא מחוברת
ובזק אמרו בלי להתבייש "אתה לקוח של 012שהם יחברו את הדירה"
הוא כמובן ביטל את 012 כי הם לא מחברים.
והתקשר לבזק. בתור לקוח חדש שלהם
ואפס בזק מחברים את הדירה ללא שום בעיה. כמובן שילם התקנה בעלות של 85שח
טכנאי של בזק חיבר את הדירה מבחוץ ולא בדק בכלל בדירה שזה מחובר
הדירה לא מחוברת
ובזק אמרו בלי להתבייש "אתה לקוח של 012שהם יחברו את הדירה"
הוא כמובן ביטל את 012 כי הם לא מחברים.
והתקשר לבזק. בתור לקוח חדש שלהם
ואפס בזק מחברים את הדירה ללא שום בעיה. כמובן שילם התקנה בעלות של 85שח
אני רציתי להתחבר ל 018 על קו טלפון קיים שיש לי של בזק.
כרגע על הקו הזה לא מועבר אינטרנט כי אני גולש היום על האינטרנט של הוט.
הם הסתבכו עם זה ממש ואמרו לי שאי אפשר ושהם צריכים לבוא לעשות לי קו נוסף או וואטאבר...
למה קו נוסף אם כבר יש לי תשתית של בזק בבית ? יש לי קו פעיל פשוט תחברו עליו את האינטרנט וזהו..
כרגע על הקו הזה לא מועבר אינטרנט כי אני גולש היום על האינטרנט של הוט.
הם הסתבכו עם זה ממש ואמרו לי שאי אפשר ושהם צריכים לבוא לעשות לי קו נוסף או וואטאבר...
למה קו נוסף אם כבר יש לי תשתית של בזק בבית ? יש לי קו פעיל פשוט תחברו עליו את האינטרנט וזהו..
Re: חוויותי מהניסיון למעבר לאקספון 018 עד כה
לא נספחת בכלל אע?שולצי כתב:אתם חייבים לדעת את זה לפני שאתם נרשמים לחברה הזו:
מה שבטוח, ממני הם עוד ישמעו....
איפה כתוב לך שמישהו חייב לך התקנה בתוך הבית?
מאז ומתמיד אחריות בזק מעמוד עד חצר לקוח
לא בתוך הבית שקעים חיבורים כבלים בבית שלך
זה באחריותך לא באחריות בזק ולא באחריות ספק כלשהו
אתה רוצה שבזק תבוא להתקין לך כבל אם שקע אין בעיה
אתה יכול להזמין שירות בתשלום במידה ואתה לקוח בזק ואתה
רוצה חידוש תשתית בבית כולל שקע אחד זה בעלות 230 שח
או שתביא חשמלאי פרטי שיעשה לך השחלות או תקנה כבל תעשה
לבד
או שתעבור להוט יבוא טכנאי בעלות התקנה
יחבר לך כבל קואקס שקע מודם שים שם משתמש
ותגלוש
פשוט מאוד ... אין שום דבר בחינם לא בארץ ולא בעולם אתה רוצה
שירות תשלם לא מעוניין לשלם תעשה לבד ...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·ולשלם 50 ש"ח יותר בכל חודשmp3lll כתב:עוד סיבה לא לעבור....
זה בדיוק על אותו משקל, שלחברות סלולר הותיקות עדיין יש לקוחות, שלא מסוגלים להסתדר עם השירות ה"רזה".
החוויות שלי מ018 -
הייתי מחובר במשך 3 שבועות ל018 וחוויתי ניתוקים רבים (69 ש"ח לשנה ראשונה עבור 100 מגה). אני מחובר לסלקום טיוי ובאופן מיידי מרגע שעברתי מבזק/בזק בינלאומי התחילו ניתוקים בשידורי הספורט ובנשיונל גאוגרפיק (שניהם עובדים כנראה ברוחב הפס המירבי בממיר של סלקום). כל כמה דקות התמונה היתה נתקעת. כנ"ל בקודי.
בכל פעם שהתקשרתי לתמיכה הטכנית של 018 חיכיתי כ-50 דקות למענה.
ב018 החליטו שצריך להחליף לי שם משתמש (לאחר ששם משתמש זמני שנתנו לי הפסיק את הניתוקים), אבל זה לא עזר...
היום עברתי לCCC ובינתיים הפסיקו הניתוקים לגמרי. לא לקחתי סיכון ואני משלם כרגע 120 ש"ח (75 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים) עבור אינטרנט "עיסקי" ספק+תשתית במהירות 100 מגה, 30 מובטח. המחיר הוא 100 ש"ח לחיבור 100 מגה "רגיל", 55 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים.
הייתי מחובר במשך 3 שבועות ל018 וחוויתי ניתוקים רבים (69 ש"ח לשנה ראשונה עבור 100 מגה). אני מחובר לסלקום טיוי ובאופן מיידי מרגע שעברתי מבזק/בזק בינלאומי התחילו ניתוקים בשידורי הספורט ובנשיונל גאוגרפיק (שניהם עובדים כנראה ברוחב הפס המירבי בממיר של סלקום). כל כמה דקות התמונה היתה נתקעת. כנ"ל בקודי.
בכל פעם שהתקשרתי לתמיכה הטכנית של 018 חיכיתי כ-50 דקות למענה.
ב018 החליטו שצריך להחליף לי שם משתמש (לאחר ששם משתמש זמני שנתנו לי הפסיק את הניתוקים), אבל זה לא עזר...
היום עברתי לCCC ובינתיים הפסיקו הניתוקים לגמרי. לא לקחתי סיכון ואני משלם כרגע 120 ש"ח (75 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים) עבור אינטרנט "עיסקי" ספק+תשתית במהירות 100 מגה, 30 מובטח. המחיר הוא 100 ש"ח לחיבור 100 מגה "רגיל", 55 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

·אתה יכול להסביר את התמחור שלהם? לא כל כך הבנתי... הם מבטיחים מהירות גלישה מינימלית של 30 מס"ש?Yoel68 כתב:היום עברתי לCCC ובינתיים הפסיקו הניתוקים לגמרי. לא לקחתי סיכון ואני משלם כרגע 120 ש"ח (75 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים) עבור אינטרנט "עיסקי" ספק+תשתית במהירות 100 מגה, 30 מובטח. המחיר הוא 100 ש"ח לחיבור 100 מגה "רגיל", 55 ש"ח לשלושה חודשים ראשונים....