צריך עזרה ב NEXUS PLAYER
שלום חברים,
הייתי רוצה לדעת האם כדאי לקנות את ה Nexus Player ולהתקין עליו Kodi xbmc בכדי לצפות בסרטים מGENSIS וכמובן טלויזיה מהרשת ע"י התוסף שהזכירו פה בפורום.
האם זה מכשיר עם ביצועים טובים או שלא שווה להוציא עליו את הכסף?
בבקשה תעזו לי!
תודה רבה,
הייתי רוצה לדעת האם כדאי לקנות את ה Nexus Player ולהתקין עליו Kodi xbmc בכדי לצפות בסרטים מGENSIS וכמובן טלויזיה מהרשת ע"י התוסף שהזכירו פה בפורום.
האם זה מכשיר עם ביצועים טובים או שלא שווה להוציא עליו את הכסף?
בבקשה תעזו לי!
תודה רבה,
@LioriK
·חבר
יש לי נקסוס פלייר ויש לי אמאזון גם את הקופסא וגם את הסטיק.
הנקסוס בנוי על מערכת גוגל נקייה יש לו 8 גיגה אחסון פנימי ו 1 גיגה רום .
לנקסוס אין כרטיס רשת קווי אלא רק אלחוטי אבל תומך ברשת אלחוטית 5 הרץ מהירה ומספקת .
כניסת usb מיקרו בלבד.
חסרון שיש לו פתרון לנקסוס : השלט לא כולל כפתור תפריט שהוא חשוב בקודי כלומר : מאפיינים .
פתרתי את זה בכך שהזמנתי שלט של אמאזון סטיק .
בגדול אחלה מכשיר מריץ 1080p בלי בעיה.
לאמזון קופסא יש 8 גיגה ו 2 גיגה רום .
כניסת usb סטנדרטית ואפשר לחבר אליו דיסק און קי כדי שהמכשיר יעביר אפליקציות שמותקנות אליו .
לכאורה האמזון יותר חזק , אבל !!! כדי להתקין עליו קודי יש להשתמש בתוכנות עזר כדי ״ להזריק ״ את קודי .
בנוסף לאחר ההתקנה יש להשתמש בשתי אפליקציות נלוות כדי שקודי יופיע על המסך הראשי.
לסיכום :
מכשיר פשוט ואמין הנקסוס שזוכה לעדכונים ישירים מגוגל
מכשיר חזק יותר ואמין האמזון - לי יש את כל הוורסיות של המכונות - ייתרון לאמזון מבחינת יציבות ותוכן מועשר של אמאזון - ייתכן שתרצה לעשות מנוי פריים שלהם כדי לאחסן ללא הגבלה תמונות משפחתיות ( 99$ שנתי ) .
אשמח לענות על שאלות ומקווה שעזרתי
c-a-o
·חבר
יש לי נקסוס פלייר ויש לי אמאזון גם את הקופסא וגם את הסטיק.
הנקסוס בנוי על מערכת גוגל נקייה יש לו 8 גיגה אחסון פנימי ו 1 גיגה רום .
לנקסוס אין כרטיס רשת קווי אלא רק אלחוטי אבל תומך ברשת אלחוטית 5 הרץ מהירה ומספקת .
כניסת usb מיקרו בלבד.
חסרון שיש לו פתרון לנקסוס : השלט לא כולל כפתור תפריט שהוא חשוב בקודי כלומר : מאפיינים .
פתרתי את זה בכך שהזמנתי שלט של אמאזון סטיק .
בגדול אחלה מכשיר מריץ 1080p בלי בעיה.
לאמזון קופסא יש 8 גיגה ו 2 גיגה רום .
כניסת usb סטנדרטית ואפשר לחבר אליו דיסק און קי כדי שהמכשיר יעביר אפליקציות שמותקנות אליו .
לכאורה האמזון יותר חזק , אבל !!! כדי להתקין עליו קודי יש להשתמש בתוכנות עזר כדי ״ להזריק ״ את קודי .
בנוסף לאחר ההתקנה יש להשתמש בשתי אפליקציות נלוות כדי שקודי יופיע על המסך הראשי.
לסיכום :
מכשיר פשוט ואמין הנקסוס שזוכה לעדכונים ישירים מגוגל
מכשיר חזק יותר ואמין האמזון - לי יש את כל הוורסיות של המכונות - ייתרון לאמזון מבחינת יציבות ותוכן מועשר של אמאזון - ייתכן שתרצה לעשות מנוי פריים שלהם כדי לאחסן ללא הגבלה תמונות משפחתיות ( 99$ שנתי ) .
אשמח לענות על שאלות ומקווה שעזרתי
c-a-o