התלבטות קשה Sony 60w855 או Samsung 65h6400
שלום לכולם,
אני מתלבט בין 2 טלויזיות:
1. Sony 60w855bbi יבואן רישמי ישפאר 5 שנים אחריות מלאה
2. Samsung 65h6400 יבוא מקביל רייבי אלקטרוניקה 3 שנים אחריות מלאה ללא עלות ביקור טכנאי
שתי המסכים עולים בערך אותו המחיר: ~11700
מה כדאי? ההתלבטות הורגת אותי, מה גם שהמבצע של ישפאר של אחריות לחמש שנים במקום שלוש הוא עד 31/5
מרחק צפייה כארבע מטר, היום ברשותי סוני 46" מעולה אבל קטנה מידי
שימושים עיקריים:
1. SD/HD ביס
2. HD בMinix
לא יצא לי לראות את הסוני 60 בחנות, רק את הסמסונג ושהתמונה נראיתה לי טובה, למרות שאמרו פה שהפנל של 65 הוא פחות טוב משל 60 ב סמסונג..
תלת מימד וסמארט לא ממש בשימוש כי MINIX אלוף כסמארט.
מה אתם אומרים?? עזרה! תודה
2. Samsung 65h6400 יבוא מקביל רייבי אלקטרוניקה 3 שנים אחריות מלאה ללא עלות ביקור טכנאי
מה כדאי? ההתלבטות הורגת אותי, מה גם שהמבצע של ישפאר של אחריות לחמש שנים במקום שלוש הוא עד 31/5
שימושים עיקריים:
1. SD/HD ביס
2. HD בMinix
לא יצא לי לראות את הסוני 60 בחנות, רק את הסמסונג ושהתמונה נראיתה לי טובה, למרות שאמרו פה שהפנל של 65 הוא פחות טוב משל 60 ב סמסונג..
מה אתם אומרים?? עזרה! תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
2 המסכים מעולים .pixelim כתב:שלום לכולם,
שימושים עיקריים:
1. SD/HD ביס
2. HD בMinix
מה אתם אומרים?? עזרה! תודה...
היתרון של הסמסונג זה עוד 5 אינצ' .
היתרון של הסוני זה 5 שנות אחריות של יבואן הרשמי
בהצלחה
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אכן יש מה להתלבט כי שני הבחירות הן טובות.
אני יכול רק לכוון אותך בכך שתשאל את עצמך האם כמי שרגיל לסוני ול "שחורים" שלו תתרגל לצבעים "החמים" של סמסונג או שלא תבחין בהבדלים.
אני לדוגמא רגיל לסוני ול"שחורים" שלו ופחות אוהב את הצבעים "החמים" של סמסונג אצל חברי.
לכן רצוי שתצפה בשני המסכים בתנאי צפיה טובים (רצוי בחנות מתמחה שיכולה להציג בפניך את שני המסכים להשוואה).
אני יכול רק לכוון אותך בכך שתשאל את עצמך האם כמי שרגיל לסוני ול "שחורים" שלו תתרגל לצבעים "החמים" של סמסונג או שלא תבחין בהבדלים.
אני לדוגמא רגיל לסוני ול"שחורים" שלו ופחות אוהב את הצבעים "החמים" של סמסונג אצל חברי.
לכן רצוי שתצפה בשני המסכים בתנאי צפיה טובים (רצוי בחנות מתמחה שיכולה להציג בפניך את שני המסכים להשוואה).
SONY.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·pixelim כתב:שלום לכולם,
שימושים עיקריים:
1. SD/HD ביס
2. HD בMinix
מה אתם אומרים?? עזרה! תודה...
הסוני איכותית יותר, הסמסונג גדולה יותר.
מרחק הצפיה צריך להכריע.
אם הוא היה עד 3.5 מטר, הייתי הולך על הסוני.
מעל 3.5 מטר, הייתי הולך על הסמסונג, בעיקר מכוון שהוא גדול יותר.
ממרחק 4 מטר ממילא לא תבחין בהבדלי איכות בינהן מכוון שסה"כ H6400 מספקת איכות טובה מאוד.