התחדשתי ברמקולים חדשים Focal Aria 936 - תמונות בעמוד 3-4
-
hasday
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
בעקבות מבצע שעשתה חנות מסויימת "טרייד-אין לרמקולים" החלטתי להתקדם ולהחליף את ה Focal 726 שלי.
רכשתי את הרמקולים האלו
Focal - Aria 936
שיחוברו לריסיבר הזה
YAMAHA RX-A3040
המטרה העיקרית שלי היא לשפר את הסטריאו.
אם למשהו יש את הרמקולים האלו אשמח לשמוע ממנו התרשמות
הוספתי תמונות בעמוד 3-4
רכשתי את הרמקולים האלו
Focal - Aria 936
שיחוברו לריסיבר הזה
YAMAHA RX-A3040
המטרה העיקרית שלי היא לשפר את הסטריאו.
אם למשהו יש את הרמקולים האלו אשמח לשמוע ממנו התרשמות
הוספתי תמונות בעמוד 3-4
נערך לאחרונה על ידי hasday ב 30/05/2015 13:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- BujinRikimaru
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מברוק! רמקולים נראים מפלצות.hasday כתב:קניתי מאודיו-קלאב,
אני יכול רק להגיד לך שקיבלתי זיכוי יפה מאוד וגם הסכום שנשאר לי להוסיף הוא מצויין לטעמי
הבעיה היחידה היא שאני צריך להמתין לשישי...
לגבי העסקה לא יודע נשמע לי מוגזם שאתה צריך להמתין עד לשישי..
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
תתחדש ובלי תמונות זה לא שווה... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה 
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תתחדש! נראה מעולה!
שמעתי בחודש האחרון סאב של פוקל( לקחתי מפיוז)הוא ממש מצויין לסטריאו!
שווה ניסיון!
ספר חוויות מהסאונד החדש!
שמעתי בחודש האחרון סאב של פוקל( לקחתי מפיוז)הוא ממש מצויין לסטריאו!
שווה ניסיון!
ספר חוויות מהסאונד החדש!
כיף חיים.
תתחדש ותהנה
@Hertzelon:
אשמח לשמוע את התובנות.
קצת מאוס לשמוע כל פעם את האימרות הללו ללא שום ביסוס, ללא מבחן אמיתי, ללא בדיקה אמיתית - אך ורק על סמך מה "שידוע בציבור"
שלא יהיה ספק, אני וק"ב זה שני עולמות נפרדים - אני אך ורק בסטריאו. אני כן בעד מגבר סטריאו ייעודי, יחד עם זאת, לא לעניין לזרוק סיסמאות באוויר ללא שום ביסוס.
אולי הימהה מהדגם הנ"ל דווקא כן מתחרה בכבוד רב מול הגברות סטריאו בטווח מחירים שאמרת?
אולי הוא היה צריך רסיבר בשביל להנות מכל העולמות? ובעתיד יש את האופציה להוסיף פאוור לקדמיים (למרות שאולי הפרה לא "באיכות שיא")
תודה.
@Hertzelon:
בוא תספר לנו בבקשה את ההשוואות שעשית עם הרסיבר RX-A3040 מול מגבר סטריאו של 4,000 ש"ח במבחן A/B.אם רצית לשפר את הסטריאו, למה רכשת רסיבר ק"ב שביצועיו במקרה הטוב שווים למגבר סטריאו של 4000 ש"ח?...
אשמח לשמוע את התובנות.
קצת מאוס לשמוע כל פעם את האימרות הללו ללא שום ביסוס, ללא מבחן אמיתי, ללא בדיקה אמיתית - אך ורק על סמך מה "שידוע בציבור"
שלא יהיה ספק, אני וק"ב זה שני עולמות נפרדים - אני אך ורק בסטריאו. אני כן בעד מגבר סטריאו ייעודי, יחד עם זאת, לא לעניין לזרוק סיסמאות באוויר ללא שום ביסוס.
אולי הימהה מהדגם הנ"ל דווקא כן מתחרה בכבוד רב מול הגברות סטריאו בטווח מחירים שאמרת?
אולי הוא היה צריך רסיבר בשביל להנות מכל העולמות? ובעתיד יש את האופציה להוסיף פאוור לקדמיים (למרות שאולי הפרה לא "באיכות שיא")
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Almogc ב 28/05/2015 13:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
hasday
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
- שם מלא: אבי חסדאי
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
היי Hertzelon,
אני משתמש בריסיבר גם לסרטים וגם למוזיקה,
הריסיבר הנ"ל הוא ברמה קצת יותר טובה ממה שאתה חושב. אני לא מתלונן על הסטריאו פשוט חושב לעלות רמה.
אני זוכר שקראתי בפורום מקביל על מפגש שהיה ובו השמיעו סטריאו בריסיבר ובמגבר סטריאו. לאחר מכן היה דיון על ההבדלים בניהם.
אנשים אמרו שלא היה הבדל כזה רציני בניהם.
מה גם שאין לי מקום או תקציב למגבר סטריאו נוסף
אני משתמש בריסיבר גם לסרטים וגם למוזיקה,
הריסיבר הנ"ל הוא ברמה קצת יותר טובה ממה שאתה חושב. אני לא מתלונן על הסטריאו פשוט חושב לעלות רמה.
אני זוכר שקראתי בפורום מקביל על מפגש שהיה ובו השמיעו סטריאו בריסיבר ובמגבר סטריאו. לאחר מכן היה דיון על ההבדלים בניהם.
אנשים אמרו שלא היה הבדל כזה רציני בניהם.
מה גם שאין לי מקום או תקציב למגבר סטריאו נוסף
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
·הרסיברים של הדור האחרון מבית היוצר של המותגים המובילים .Hertzelon כתב:תתחדש!
אם רצית לשפר את הסטריאו, למה רכשת רסיבר ק"ב שביצועיו במקרה הטוב שווים למגבר סטריאו של 4000 ש"ח?...
נותנים ביצועים מצויינים בסטריאו
בטח ובטח ממגברים ב 4.000 שקלים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קודם כל ת.ת.ת.
לגבי ההשוואה בין רסיברים לרמקולים, אני בהחלט מסכים עם @almogc שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולעשות כזה מבחן (לתשומת ליבו של @ziv_r)..!
דעתי האישית היא שבאותה רמת מחיר בהחלט ייתכן ויש יתרון ברור למגבר סטריאו ייעודי על פני רסיבר, אבל לא הייתי מתיימר להכריז שאותה ההנחה נכונה גם כשמשווים רסיבר ברמה גבוהה כמו ה-A3040 למגבר סטריאו שעולה שליש ממנו. בכל מקרה, צריך לזכור שבמרבית הרסיברים כיום יש פוקנציה שנקראת בד"כ PURE AUDIO (או משהו דומה), אשר מנתקת את כל המעגלים ברסיבר שלא מעורבים בסטריאו נטו (מעבדי אודיו/וידאו, מגברים לערוצי ק"ב, מתח לתצוגה של הרסיבר וכו'...), מה שאמור לפחות בתיאוריה להקטין משמעותית את הרעש שעלולים כל המעגלים הנ"ל להעמיס על סיגנל הסטריאו, ולשפר את האיכות המתקבלת מהרסיבר במצב זה.
לגבי ההשוואה בין רסיברים לרמקולים, אני בהחלט מסכים עם @almogc שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולעשות כזה מבחן (לתשומת ליבו של @ziv_r)..!
דעתי האישית היא שבאותה רמת מחיר בהחלט ייתכן ויש יתרון ברור למגבר סטריאו ייעודי על פני רסיבר, אבל לא הייתי מתיימר להכריז שאותה ההנחה נכונה גם כשמשווים רסיבר ברמה גבוהה כמו ה-A3040 למגבר סטריאו שעולה שליש ממנו. בכל מקרה, צריך לזכור שבמרבית הרסיברים כיום יש פוקנציה שנקראת בד"כ PURE AUDIO (או משהו דומה), אשר מנתקת את כל המעגלים ברסיבר שלא מעורבים בסטריאו נטו (מעבדי אודיו/וידאו, מגברים לערוצי ק"ב, מתח לתצוגה של הרסיבר וכו'...), מה שאמור לפחות בתיאוריה להקטין משמעותית את הרעש שעלולים כל המעגלים הנ"ל להעמיס על סיגנל הסטריאו, ולשפר את האיכות המתקבלת מהרסיבר במצב זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: