ייעוץ לגבי התקנה די מסובכת של מצלמות אבטחה על תשתית האזעקה

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
dor501 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש ברשותי בית פרטי בן 3 קומות, במערכת מותקנת מערכת אזעקה של PIMA עם גלאים חיצונים מסוגים שונים, המערכת הינה קווית אז יש תעלות בקירות עד לרכזת אשר נמצאת בקומה השלישית.
רציתי להוסיף מצלמות אבטחה לבית על גבי תשתית הגלאים להלן פריסת המצלמות:
-קומה 3: 2 מצלמות בגג על ידי השחלת כבל מRG59 משולב מתח עד לרכזת.
-קומה 2: מצלמה במרפסת ו2 מצלמות בצידי הבית, על גבי כבל RG59 משולב מתח, התעלות של הגלאים מגיעות לארון התקשורת בקומה ה2.
קומה 1: מצלמת אבטחה שתכסה את הכניסה, על גבי כבל RG59 שמגיע גם כן לארון התקשורת בקומה ה2.

אז ככה, בין ארון התקשורת בקומה ה2 (שאליו מגיעה תשתית של 4 מצלמות) ובין רכזת האזעקה (שאלייה מגיעה תשתית של 2 מצלמות) יש צינור מקשר ברוחב סטנדטי, שאין אפשרות להשחיל בו כלום (מושחלים בו כרגע כבל תקשורת עם הרבה גידים וכבל תקשורת עם 6 גידים) אבל יש לי בו 4 גידים פנויים, חשבתי על פתרון של מתאמי בלון שמשתמשים ב2 גידים להעברת COAX, איך המתאמים האלה? אפשר לסמוך על זה? באמצעותם אוכל להעביר את תשתית 2 המצלמות בקומה ה3 לקומה 2, את הDVR אמקם בקומה ה2 באמצעות כבל של 12 גידים לפחות, באמצעות אותם מתאמי בלון.
להלן מתאמי הבלון המדוברים : קישור למתאמי הבלון.

מבחינת מתח למצלמות, אמקם שנאי 2 אמפר לפחות בקומה ה3 ל2 מצלמות, בקומה ה2 אמקם שנאי של 4 אמפר לפחות ל4 מצלמות.

תודה רבה לעוזרים ויום טוב

NoamKamary
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

נראה לי שאתה בכיוון הנכון,לא השתמשתי במתאמי בלון אבל קראתי על זה וזה נראה לי פתרון נחמד,אם אתה קונה אז תשקיע עוד קצת ותקנה מתאמי בלון איכותיים.

אפשרי להעביר מתח על גבי החיווט של כבל הרשת !

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”