Cyberpunk 2077 ב 10/12/20
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73193
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
המשחק הבא של CD Projekt RED (היוצרים של סידרת THE WITCHER למי שחי מתחת לאבן בזמן האחרון) הוא משחק RPG בז'אנר ה Cyberpunk. אין כרגע שום מידע ממשי, אבל אני ממש מצפה לזה.
http://www.cyberpunk.net/
http://www.cyberpunk.net/
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 28/10/2020 13:03, נערך 6 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

המפתחת ציינה כי היא רוצה להביא לנו את המשחק לקראת סוף 2016, כשבעבר חלון הזמן היה מנימום 2017 או יותר. נקווה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

The Witcher 3: Ciri describes Cyberpunk 2077 world
מדהים, לא שמתי לב לזה כששיחקתי:
מדהים, לא שמתי לב לזה כששיחקתי:
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל מה שאנחנו יודעים על המשחק עד עכשיו:
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא לצפות למשחק לפני 2019
עדיף להמתין בסבלנות מאשר לקבל מוצר בקושי חצי אפוי כמו עם הרבה חברות משחקים אחרות.לא לצפות למשחק לפני 2019...
-
Huber
- חבר במועדון HT

בגדול, אני מסכים איתך, אבל מסייג את זה בעובדה שהמשחק האחרון שלהם יצא ב 5/15, ז"א לפני כמעט שנתיים, ועד 2019 יעברו 4 שנים - זה המון זמן לפיתוח משחק אפילו אם מנסים להגיע לשלמות. תוסיף לכך את העובדה שהמשחק האחרון שלהם היה הצלחה קופתית, קרי שיש להם כסף לשכור צוות בגודל סביר ואין להם סיבה להיות אולפן קטן, ותבין למה 4 שנים (או יותר, לך תדע) נשמע לי קצת לא הגיוני.
סתם לשם השוואה, W3 (שכל המבקרים ורב השחקנים מסכימים שהיה משחק איכותי ומושקע) הוכרז ב 2/13, ז"א יצא אחרי כשנתיים של פיתוח, ככה ש 4 שנים לא נשמע הגיוני.
סתם לשם השוואה, W3 (שכל המבקרים ורב השחקנים מסכימים שהיה משחק איכותי ומושקע) הוכרז ב 2/13, ז"א יצא אחרי כשנתיים של פיתוח, ככה ש 4 שנים לא נשמע הגיוני.
אבל מבחינת זמנים, W2 יצא ב- 2011 ו- W3 יצא בדיוק 4 שנים אחרי, אותן ה- 4 שנים שאנחנו מדברים עליהן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
3-4 שנים לפתוח משחק זה סהכ זמן הגיוני למשחקים בקליבר הזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, כל התחזיות שלהם מראות על תקופה טובה כלכלית, מה שאומר שיהיה להם הרבה משאבים לפיתוח המשחק הבא שלהם - וזה בהחלט עושה אותי שמח.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רק מראה שאפשר להיות פרו-צרכן-גיימר בשוק הזה ולהרוויח יפה.
פשוט לתת משחקים מושקעים ואיכותיים עם הרבה תכן תמורת הכסף. ובלי הגנות נגד פיראטיות, הם אנטי הגנות כמעט כמו גיימרים. (ע"ע חנות ה- GOG שלהם ל- PC). מאמינים שאם אתה הוגן והגון אתה מקבל חזרה באותו המטבע. ועובדתית זה עובד להם יפה. בלי מיקרו-עסקאות ובלי חירטוטים כדי לגנוב כסף לגיימרים מכורים.
אני מוריד בפניהם את הכובע. קניתי את הוויצ'ר 3 ומיד אחרי מספר ימים התחרטתי. התחרטתי והרגשתי רע עם זה שקניתי אותו מיד שניה ולא חדש בקצת יותר כסף. הגיע להם הפרגון. אפילו הצליחו קצת לרגש אותי עם המכתב תודה הזה שהגיע עם המשחק.
פשוט לתת משחקים מושקעים ואיכותיים עם הרבה תכן תמורת הכסף. ובלי הגנות נגד פיראטיות, הם אנטי הגנות כמעט כמו גיימרים. (ע"ע חנות ה- GOG שלהם ל- PC). מאמינים שאם אתה הוגן והגון אתה מקבל חזרה באותו המטבע. ועובדתית זה עובד להם יפה. בלי מיקרו-עסקאות ובלי חירטוטים כדי לגנוב כסף לגיימרים מכורים.
אני מוריד בפניהם את הכובע. קניתי את הוויצ'ר 3 ומיד אחרי מספר ימים התחרטתי. התחרטתי והרגשתי רע עם זה שקניתי אותו מיד שניה ולא חדש בקצת יותר כסף. הגיע להם הפרגון. אפילו הצליחו קצת לרגש אותי עם המכתב תודה הזה שהגיע עם המשחק.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
מילים של גיימר אמיתירק מראה שאפשר להיות פרו-צרכן-גיימר בשוק הזה ולהרוויח יפה.
אני מוריד בפניהם את הכובע. קניתי את הוויצ'ר 3 ומיד אחרי מספר ימים התחרטתי. התחרטתי והרגשתי רע עם זה שקניתי אותו מיד שניה ולא חדש בקצת יותר כסף. הגיע להם הפרגון. אפילו הצליחו קצת לרגש אותי עם המכתב תודה הזה שהגיע עם המשחק....
· כל הכבוד לך, בכללי עם המחירי משחקים של היום, כולל SALES של משחקים פיזיים ודיגיטליים לא צריך כיסים עמוקים יותר מדי, אם רוב החברות יהיו כמוהן ורוב הגיימרים כמוך נהיה במקום יותר טוב.jacko-il כתב:רק מראה שאפשר להיות פרו-צרכן-גיימר בשוק הזה ולהרוויח יפה.
אני מוריד בפניהם את הכובע. קניתי את הוויצ'ר 3 ומיד אחרי מספר ימים התחרטתי. התחרטתי והרגשתי רע עם זה שקניתי אותו מיד שניה ולא חדש בקצת יותר כסף. הגיע להם הפרגון. אפילו הצליחו קצת לרגש אותי עם המכתב תודה הזה שהגיע עם המשחק....
-
Huber
- חבר במועדון HT

האקרים פרצו לשרתי החברה וקבצו קבצים המכילים חומר מוקדם של המשחק. ההאקרים סוחטים כסף מהחברה. החברה החליטה לא להיענות לסחיטה:
-
Huber
- חבר במועדון HT