עזרה בהגדרות מתקדמות (?) בקודי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
LaDjA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
שם מלא: Tal Orbach
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים.
סוף סוף הגיעה הטלוויזיה שלי, וסוף סוף התחלתי להריץ KODI כמו בנאדם (אמנם כרגע על מחשב windows ישן ומקרטע, אבל כבר הזמנתי את ה-RPi2, שבתקווה ייתן שדרוג לחוויה).
עכשיו, אני מצליח להתמודד עם הדברים הבסיסיים בקודי - להתקין תוספים, למצוא סדרות, סרטים ותרגומים, לשנות הגדרות.
עם זאת, יש כמה דברים שאני עדיין לא מבין איך אפשר (אם בכלל) לגרום לקודי לעשות.

הנה כמה מהדברים האלה:
1. שיציג שמות של תכנים מהרשת בשפת המקור (כלומר שיוצגו לי "Game of Thrones" ו"פאודה").
2. שייתן לי אינטגרציה של המקורות השונים
2.1 שכל הסדרות שאני רואה יוצגו תחת מקום אחד, ולא כל אחת תחת התוסף ממנו אני מזרים אותה.
2.2 חיפוש משולב - להריץ חיפוש אחד שם של סרט או סדרה, ושהוא ייחפש בו"ז בכל התוספים
2.3 פריטים אחרונים - לראות רשימה של הדברים האחרונים שנוגננו, מכל התוספים
2.3.1 אם יש מצב לגרום לו לזכור את הנקודה בה עזבתי את הוידאו, ולהתחיל מחדש מאותה הנקודה - זה יהיה בונוס משמעותי.
3. חיפוש בעברית (ואם אפשר - חיפוש שמחפש במקביל בשתי הגרסאות של השם של משהו. נגיד, שאני אוכל לחפש "רובוטריקים" או "Transformers", ולקבל את אותן תוצאות).
4. "הרשמה" לסדרות - מקום שמרכז לי את כל הסדרות שאני צופה בהן (בניגוד ל"קיר" שמרכז את כל הסדרות הקיימות/הפרקים האחרונים שעלו לכל תוסף)
4.1 בעדיפות - מכל התוספים באותו המקום
4.2 בעדיפות - מציג לי את הפרק הבא בכל סדרה (כלומר - הדבר האידיאלי הוא קיר שמציג לי מכל סדרה שהגדרתי כסדרה שאני צופה בה את הפרק הראשון שעוד לא ראיתי)
4.3 בעדיפות - שהמידע הזה יופיע במסך הבית (נניח מעל לשורת הכותרות - כשאני עומד על הכותרת של TV Shows, שהפרקים הנ"ל (או הסדרות) יופיעו למעלה)
5. תוסף Walla YES שלי לא מציג תוכן בכלל. האם התוסף הזה כבר לא נתמך? האם יש צורה לראות תוכן של יס בקודי? מה לגבי HOT (שכן מציג לי חלק מהדברים, אבל ממש לא הרבה תוכן)?
6. YouTube - שני דברים (וקצת):
6.1 האם יש צורה לגרום לתוסף להראות לי את הסרטונים המומלצים עבורי, לפי קטגוריות, כמו באתר (או שאולי הוא כבר עושה את זה, ואני פשוט לא רואה איפה?)?
6.2 האם יש צורה לגרום לתוסף להראות לי בסוף הוידאו את הפריטים הקשורים (מה שמוצג באתר בצד - סרטונים בנושאים דומים או מאותו ערוץ וכו')?
6.2.2 מה לגבי לגרום לו לנגן אוטומטית את הפריטים הבאים, אחרי שסרטון מסתיים (לא בפלייליסט), כמו שהאתר עושה לפעמים - כלומר, שכשנגמר וידאו אחד, הוידאו הבא בערוץ (או אני לא בטוח מה בדיוק החוקיות) מוצג?

אני בטוח שלא כל הווישליסט כאן אפשרי. אבל אני מניח שחלקו כן. אודה לכל עזרה בכיוון. אם מישהו רוצה לתת לי ייעוץ טלפוני של כמה דקות זה גם יכול להיות מצויין.

המון תודות!
נערך לאחרונה על ידי LaDjA ב 28/05/2015 21:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

פשוט תכתוב ואנשים ישמחו לעזור לך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

LaDjA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

חשבתי לעשות את זה. הבעיה היא שנראה לי שייקח לי הרבה טקסט להסביר את השאלות של עצמי. נראה לי שזה עלול להיות מתיש עבור הקוראים. לא?

בכל מקרה, אני מקווה שמחר יהיה לי זמן לכתוב את הכל. ואם יש מי שרוצה לסייע לי טלפונית - אפילו יותר טוב.

LaDjA פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

הוספתי את הווישליסט המלא (?) ב-OP.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”