שלום חברים, לאחרונה, חבר חזר לYES, ורוצה למכור את הציוד הלוייני שלו, הוא טוען שיש לו גם 2 צלחות על הבניין, לדעתי הכווה ל2 טרנדפונדרים או שאיך שהם נקראים, לגבי הקופסאות עצמן, לא חושב שזה OPENBOX, אלה יותר זיוף סיני, אני יכול לצלם את מה שיש מתחת למכסה מנוע, לא רשום עליהם יצרן. אבל לפי בדיקה קצרה ברשת, התפריטים הם כמו ב OPENBOX, אין לי ידע גדול בציוד לוייני, מה שכן, מדברים שבדקתי, יש אפשרות להכניס כרטיס חכם (אם יש לכם חבילה שקניתם, או איך שהעסק הזה בדיוק הולך שם), וניתן להקליט תוכניות לדיסק און קיי או דיסק קשיח חיצוני. מה אני בעצם רוצה מכם, זה, לברר, מה שווה הציוד הזה? ומה הסיכוי שיש קונה לזה? הורדת הצלחת, תהיה באחריות הקונה.
יעדכן בתמונות יותר מאוחר.
נראה כך בעקרון :
http://www.dreamboxok.com/OPENBOX-X-730-PVR.html
תודה מראש, על כל עזרה.
3 ממירי OPENBOX X-730PVR וצלחת אם 2 טרנספונדרים
-
denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
300 צפיות ועף תגובה אחת??
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- mbd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
1. הממירים ישנים/עתיקים ואף אדם אשר מבין בציוד לוויני לא יקנה אותם/ישלם עבורם בכסף.
2.מאחר ואתה לא יודע מה באמת יש לו על הגג . [צלחת אחת או יותר ומה הגודל והמצב] לא
ניתן באמת לתת חוות דעת על השווי. אבל תמיד אפשר לפרסם מודעה באתר יד2 ולנסות למכור
הכל כעיסקת חבילה ב 200 שח' עם קצת מזל אולי זה ימכר. [כמובן זאת רק דעתי]
2.מאחר ואתה לא יודע מה באמת יש לו על הגג . [צלחת אחת או יותר ומה הגודל והמצב] לא
ניתן באמת לתת חוות דעת על השווי. אבל תמיד אפשר לפרסם מודעה באתר יד2 ולנסות למכור
הכל כעיסקת חבילה ב 200 שח' עם קצת מזל אולי זה ימכר. [כמובן זאת רק דעתי]
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
ציוד הרבה יותר חדיש מזה , מפורק ומוכן להעמסה לקח לי חצי שנה למכור תמורת גרושים.
אין לזה ביקוש וזה לא שווה את ההתעסקות.
אין לזה ביקוש וזה לא שווה את ההתעסקות.