מהי הפלטפורמה הטובה ביותר להרצת קודי?
-
MicroTurbo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לילה טוב
אז אני מחפש מחליף למיניקס X6 שלי מבוסס אנדרואיד (חלש להחריד)
אני גם מריץ קודי במחשב נייח I5-6GB והקודי עף אבל אני מחפש משהו יותר פרקטי קומפקטי וזול לסלון
קראתי כל מיני דעות שונות, יתרונות וחסרונות לגבי ANDROID / OPENELEC / WINDOWS / UBUNTU
ושום דבר לא היה חד משמעי
הייתי רוצה לשמוע ממי שכבר ניסה כמה פלטפורמות ומוכן לשתף מה הוא מריץ כיום ומה המסקנות שלו
תודה ושוב לילה טוב.
אז אני מחפש מחליף למיניקס X6 שלי מבוסס אנדרואיד (חלש להחריד)
אני גם מריץ קודי במחשב נייח I5-6GB והקודי עף אבל אני מחפש משהו יותר פרקטי קומפקטי וזול לסלון
קראתי כל מיני דעות שונות, יתרונות וחסרונות לגבי ANDROID / OPENELEC / WINDOWS / UBUNTU
ושום דבר לא היה חד משמעי
הייתי רוצה לשמוע ממי שכבר ניסה כמה פלטפורמות ומוכן לשתף מה הוא מריץ כיום ומה המסקנות שלו
תודה ושוב לילה טוב.
Samsung eu48h6400
Jbl sb400
MINIX x6
Jbl sb400
MINIX x6
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני בעד OE כעדיפות ראשונה, הרבה יותר יציב ונוח.
בראש פורום HTPC חומרה השכן תוכל למצוא את מדריך החומרה הגדול עם המלצות לתקציבים שונים.
בראש פורום HTPC חומרה השכן תוכל למצוא את מדריך החומרה הגדול עם המלצות לתקציבים שונים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
OPENELEC מוגבל יחסית לחלונות אתמול לדוגמא הייתי צריך ללכת למחשב בסלון רק כדי להוריד תרגום שלא הופיע בקודי בתרגומים (בחדר שינה יש לי RPI2)
שלא נדבר על דפדפן שאין וחלק מההרחבות לא עובדות
אין הבדלים ביציבות (לא מדובר על חלונות 9X)
ה HTPC שלי עם חלונות כבר עובד 3 שנים וחוץ מהתקנת KODI חדש כל שנה לא עשיתי שום דבר
שלא נדבר על דפדפן שאין וחלק מההרחבות לא עובדות
אין הבדלים ביציבות (לא מדובר על חלונות 9X)
ה HTPC שלי עם חלונות כבר עובד 3 שנים וחוץ מהתקנת KODI חדש כל שנה לא עשיתי שום דבר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
חלונות זו מע' הפעלה כבדה
צורכת הרבה משאבים ומריצה הרבה דברים ברקע. יותר מאנדרואיד ויותר מלינוקס גם. ב-OE אין את הבעיות האלה.
לדעתי אם המטרה היא קודי בלבד חלונות היא לא אופציה טובה. אפילו דבר קטן כמו ה-POPUPים האלה שיש לפעמים בצד ימין למטה (מאיזור ה-TRAY) זה דבר שיכול לעצבן כשכל מה שאתה עושה על המכונה זה KODI.
לדעתי אם המטרה היא קודי בלבד חלונות היא לא אופציה טובה. אפילו דבר קטן כמו ה-POPUPים האלה שיש לפעמים בצד ימין למטה (מאיזור ה-TRAY) זה דבר שיכול לעצבן כשכל מה שאתה עושה על המכונה זה KODI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

moog, ברור שאם זה מכשיר/מחשב שמשמש לא רק להרצת קודי, אז כדאי לשקול מערכת הפעלה פחות מצומצמת.
הרעיון הוא שעם מכשיר המריץ OE/קודי לא מבצעים הורדות ופתיחת כתוביות, אלא עם מחשב אחר רגיל הנמצא בבית.
ובשביל זה, כאמור, OE היא ההפצה המומלצת.
הרעיון הוא שעם מכשיר המריץ OE/קודי לא מבצעים הורדות ופתיחת כתוביות, אלא עם מחשב אחר רגיל הנמצא בבית.
ובשביל זה, כאמור, OE היא ההפצה המומלצת.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עוד סיבה להעדיף OE על ווינדוס. 
·זה מערכת הפעלה נוראית, יש תמיד את הפס השחור למטה. המערכת איטית בטירוף ולא נוחה להפעלה.kisin כתב:אף אחד לא ממליץ על אנדרויד? מה רע בו?
מאפשר גם קודי וגם לשחק משחקים עם הילד......
וגם הוא לא רשם "איזה מערכת הפעלה שכוללת משחקים בשביל הבן שלי", אני מאמין שאם הוא היה רושם את זה היו מציעים לו אנדרואיד.
כמשתמש KODI באנדרואיד אני מסכים עם הקביעה שזו מערכת הפעלה נוראית (וזה עוד בלשון המעטה)iChrist כתב:·זה מערכת הפעלה נוראית, יש תמיד את הפס השחור למטה. המערכת איטית בטירוף ולא נוחה להפעלה.......
וגם הוא לא רשם "איזה מערכת הפעלה שכוללת משחקים בשביל הבן שלי", אני מאמין שאם הוא היה רושם את זה היו מציעים לו אנדרואיד....
אבל ב Xtreamer Wonder לפחות יש אפשרות לבטל את התפריט עם הפס השחור למטה.
בגדול ה KODI סה"כ עובד אז אם מישהו יפתח פוסט חדש:
"איזו מערכת הפעלה מתאימה ל KODI וגם כוללת משחקים בשביל הבן שלי" אנדרואיד בהחלט אופציה סבירה בעיקר אם ממעטים להשתמש בקבצים.
-
- חבר ותיק

אנדרואיד היא מערכת מצוינת
אנדרואיד עצמה, כן. הרבה פעמים הבעיה היא שהיצרניות השונות לא עושות עבודה מספיק טובה ומוציאות גרסאות FIRMWARE לא מספיק בשלות.
אני לא יודע מי גרם למי להאמין שחלונות זאת מערכת קלה החל מגרסה 8. זה בולשיט אחד גדול. היא אפילו יותר כבדה מחלונות 7, אם כי יש בה כמה שיפורים ב-UI וביציבות שאי אפשר להתעלם מהם. יחד עם זאת - מישהו טרח להסתכל על ניצולת הזיכרון של מחשב עם חלונות 8, עוד לפני קודי ותוכנות אחרות? עשו לי טובה...
אנדרואיד זאת מערכת שיכולה לרוץ על חומרה שיש לה חצי ג'יגה זיכרון והיא תרוץ אחלה לגמרי (כל עוד לא נעמיס הרבה אפליקציות שרצות ברקע).
אני משתמש באנדרואיד בשביל קודי והוא רץ מעולה. אין בעיות יציבות, אין בעיות של חוסר משאבים וכו' וכמובן אין צורך בדרייברים. אין שום דבר שממש רץ ברקע ומפריע למערכת. והכי חשוב למי שכתב - אין לי שום פס שחור למטה כשאני בתוך קודי. כשאני בתוך קודי אני במצב מסך מלא לחלוטין, כראוי.
אני לא יודע מי גרם למי להאמין שחלונות זאת מערכת קלה החל מגרסה 8. זה בולשיט אחד גדול. היא אפילו יותר כבדה מחלונות 7, אם כי יש בה כמה שיפורים ב-UI וביציבות שאי אפשר להתעלם מהם. יחד עם זאת - מישהו טרח להסתכל על ניצולת הזיכרון של מחשב עם חלונות 8, עוד לפני קודי ותוכנות אחרות? עשו לי טובה...
אנדרואיד זאת מערכת שיכולה לרוץ על חומרה שיש לה חצי ג'יגה זיכרון והיא תרוץ אחלה לגמרי (כל עוד לא נעמיס הרבה אפליקציות שרצות ברקע).
אני משתמש באנדרואיד בשביל קודי והוא רץ מעולה. אין בעיות יציבות, אין בעיות של חוסר משאבים וכו' וכמובן אין צורך בדרייברים. אין שום דבר שממש רץ ברקע ומפריע למערכת. והכי חשוב למי שכתב - אין לי שום פס שחור למטה כשאני בתוך קודי. כשאני בתוך קודי אני במצב מסך מלא לחלוטין, כראוי.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

וסיכומון
מי שרוצה קודי ואפליקציות - גלישה, יוטיוב, משחקים וכד' - אנדרואיד היא אופציה הרבה יותר טובה מחלונות. כל עוד לא מדובר בצפיה ישירה דרך הדפדפן (שאז לאינטלים יש יתרון מהותי בביצועים). כל עוד המשתמש לא רוצה לשחק משחקי PC (שאז ברור שצריך חלונות) וכל עוד הוא לא חייב סאונד HD.
מבחינתי גם בשביל גלישה ויוטיוב וכד' אנדרואיד עדיפה. חוויית השימוש מהותית יותר טובה מחלונות.
מבחינתי גם בשביל גלישה ויוטיוב וכד' אנדרואיד עדיפה. חוויית השימוש מהותית יותר טובה מחלונות.
תעשה לי טובה Voguemaster איך חווית השימוש באנדרוייד יותר טובה שהמערכת עצמה כולל האפליקציות תוכננו למסך מגע בלבד..ואני לא מדבר על כל החסרונות האחרים שלה (קודי לא עובד מדהים..חוסר בעידכונים..אין תמיכה בתקני שמע HD..גלישה Flash ועוד ועוד)
ולגבי הצריכת זיכרון אני לא מאחל לשונאים שלי אנדרוייד עם 512 מגה זיכרון!!!
ואתה באמת יכול להשוות מערכת הפעלה מוגבלת כמו אנדרוייד למערכת הפעלה מלאה
ולגבי הצריכת זיכרון אני לא מאחל לשונאים שלי אנדרוייד עם 512 מגה זיכרון!!!
ואתה באמת יכול להשוות מערכת הפעלה מוגבלת כמו אנדרוייד למערכת הפעלה מלאה