האם לנגן שכזה אצטרך מגבר אוזניות ?
הנה נתוני הנגן:
יציאה: 2VRMS,
עכבת יציאה: 3 אוהם.
שאלתי היא על חיבור אוזניות אפקטיבי מבחינת יעילות / רגישות ועכבה.
הוי אומר, עד כמה אני יכול להשתמש באוזניות קשות, ולמרות זאת עדיין לא אצטרך מגבר כדי שהן יהיו במיטבן אלא הנגן בנתוניו לעיל יהיה מספיק יעיל בשביל לדוחפן.
בקיצור, האם אוכל להשתמש בנגן ללא מגבר, עבור אוזניות בעלות עכבת 50 אוהם, ורגישות של 90 DB, כאשר השמיעה היא בווליום בינוני ?
יציאה: 2VRMS,
עכבת יציאה: 3 אוהם.
שאלתי היא על חיבור אוזניות אפקטיבי מבחינת יעילות / רגישות ועכבה.
הוי אומר, עד כמה אני יכול להשתמש באוזניות קשות, ולמרות זאת עדיין לא אצטרך מגבר כדי שהן יהיו במיטבן אלא הנגן בנתוניו לעיל יהיה מספיק יעיל בשביל לדוחפן.
בקיצור, האם אוכל להשתמש בנגן ללא מגבר, עבור אוזניות בעלות עכבת 50 אוהם, ורגישות של 90 DB, כאשר השמיעה היא בווליום בינוני ?
יש לך את הANK120II נכון? שים לב שבמפרט נתון ה2Vrms מצויין "ללא עומס", כלומר (אני מניח) שזה מצב אידיאלי וכאשר העומס (האוזניות) הוא צרכן זרם כבד אז הנתון הזה ירד במידה מסויימת, בדומה למה שקורה ברשת החשמל כאשר יש ביקוש גבוה.
אבל בהנחה שהמתח הנתון נשמר יציב ל-50ohm הנגן שלך אמור להוציא: (2^2)/50=0.08=8mW
אם אתה מכוון לHE560, אז לפי המדידה בinnerfiedilty הן צריכות כ-2.5mW כדי להגיע ל90dB, מה שמשאיר לך מרווח זעום ביותר של 4-5db לפני שנגמר לך המיץ, להערכתי הלא מלומדת מדי.
אבל למה להתחבט כאשר אתה יכול לקחת את עצמך ואת הנגן למאסטרו-אודיו ולעשות את המדידה במו אוזנייך, לא יודע אם יש לו HE560 בתצוגה אבל שווה לבדוק.
אבל בהנחה שהמתח הנתון נשמר יציב ל-50ohm הנגן שלך אמור להוציא: (2^2)/50=0.08=8mW
אם אתה מכוון לHE560, אז לפי המדידה בinnerfiedilty הן צריכות כ-2.5mW כדי להגיע ל90dB, מה שמשאיר לך מרווח זעום ביותר של 4-5db לפני שנגמר לך המיץ, להערכתי הלא מלומדת מדי.
אבל למה להתחבט כאשר אתה יכול לקחת את עצמך ואת הנגן למאסטרו-אודיו ולעשות את המדידה במו אוזנייך, לא יודע אם יש לו HE560 בתצוגה אבל שווה לבדוק.