מה היה ב 17.5 מה הוט הכריזו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אותי אישית מסקרן רק לדעת, מתי יושק פס רחב יותר למשתמש הפרטי, שיאפשר download ובעיקר Upload גבוהים יותר.
כל יתר הגאדג'טים, מעניינים אותי כקליפת השום.
בהחלט ניתן להסתדר בלעדיהם...
כל יתר הגאדג'טים, מעניינים אותי כקליפת השום.
בהחלט ניתן להסתדר בלעדיהם...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עמוד ההרשמה נסגר(ובניגוד לפעמים קודמות כשההרשמה נסגרה,הייתה הודעה מודגשת שמבהירה זאת)זה ניחא אבל השרשור שעסק בכך גם ירד מהאתר?
אין מועד לדחייה,האירוע נדחה למועד בלתי ידוע?
אין מועד לדחייה,האירוע נדחה למועד בלתי ידוע?
הם בעצם הכריזו שהם מחכים להכרזה של גולן ואז יכריזו, וזה אני מסיק מביטול ההודעה המיוחדת וההפתעות שהכינו.
אולי גם הם קיבלו את השמועות על חבילת הערוצים והטריפל של גולן והחליטו לחכות עוד קצת או לשפר את ההפתעות שלהם.
סלקום השיקו בזריזות טריפל (שתוכנן ב200 ש"ח) במחיר של 149 ש"ח. ואז ימים ספורים אחרי מסיבת העיתונאים הוסיפו ערוצים לינאריים לראשונה לחבילת הVOD שלהם מבלי שהכריזו על כך.
הכל נראה כצעדים חפוזים לקראת השקת המוצר של הצרפתי.
אולי גם הם קיבלו את השמועות על חבילת הערוצים והטריפל של גולן והחליטו לחכות עוד קצת או לשפר את ההפתעות שלהם.
סלקום השיקו בזריזות טריפל (שתוכנן ב200 ש"ח) במחיר של 149 ש"ח. ואז ימים ספורים אחרי מסיבת העיתונאים הוסיפו ערוצים לינאריים לראשונה לחבילת הVOD שלהם מבלי שהכריזו על כך.
הכל נראה כצעדים חפוזים לקראת השקת המוצר של הצרפתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מכיוון שהאירוע בוטל הוחלט שלא להשאיר את עמוד ההרשמה או את השרשור במקומם אלא להסיר אותם. לא ממש יודע מה השיקולים שגרמו לשינוי בתכניות הארוע אבל כשיעדכנו אותנו נעדכן אתכם.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אני דווקא זוכר שהם ירדו באופן מיידי אחרי סיום ההרשמה עוד לפני שהאירוע בוטל(והוא בוטל או נדחה?זה שני דברים שונים)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ArielAberjil
- חבר ותיק

@MartinHSabag
אני לא היחידי שמתלונן על כך,אולי דווקא אני זה שמסביר את העניין,
עמוד ההרשמה נעלם לגמרי,למרות שבד"כ רושמים ההרשמה נסגרה.
השרשור נעלם לגמרי למרות שמשאירים אותו תמיד בכל מצב.
אני בוודאות זוכר שהכל היה באופן מיידי וטוענים שזה ירד רק אחרי ביטול האירוע(ואני שואל שוב,בוטל או נדחה למועד לא ידוע?)
התגובה שלך היא "נו,אז מה?" אני חושב שכל הטענות של הגולשים,שפתחו מלבד ת'רד זה,גם מס' ת'רדים נוספים עד עכשיו,היו נמנעים אם הייתה הודעה על כך שהאירוע נדחה/בוטל.
התגובות שלי אינן קנטרניות,אני כמו כולם בסה"כ מנסה להבין מה קרה שם כי הפעם הכל התנהל קצת אחרת...
אין בזה דבר אישי,להפך,אולי כביקורת בונה,השאלה אם אתה מסוגל לקבל ביקורת שכזו ונדמה שאתה חושב שאני לועג וצוחק על מנהלי האתר,ממש ממש לא.
אני לא היחידי שמתלונן על כך,אולי דווקא אני זה שמסביר את העניין,
עמוד ההרשמה נעלם לגמרי,למרות שבד"כ רושמים ההרשמה נסגרה.
השרשור נעלם לגמרי למרות שמשאירים אותו תמיד בכל מצב.
אני בוודאות זוכר שהכל היה באופן מיידי וטוענים שזה ירד רק אחרי ביטול האירוע(ואני שואל שוב,בוטל או נדחה למועד לא ידוע?)
התגובה שלך היא "נו,אז מה?" אני חושב שכל הטענות של הגולשים,שפתחו מלבד ת'רד זה,גם מס' ת'רדים נוספים עד עכשיו,היו נמנעים אם הייתה הודעה על כך שהאירוע נדחה/בוטל.
התגובות שלי אינן קנטרניות,אני כמו כולם בסה"כ מנסה להבין מה קרה שם כי הפעם הכל התנהל קצת אחרת...
אין בזה דבר אישי,להפך,אולי כביקורת בונה,השאלה אם אתה מסוגל לקבל ביקורת שכזו ונדמה שאתה חושב שאני לועג וצוחק על מנהלי האתר,ממש ממש לא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
והסבירו לך כמה פעמים, כולל בפרטי.
תוכנן אירוע השקה מסויים (ואתה מבין מהניסוח שלנו שאנחנו לא יכולים לספר לך מה היה אמור להיות מושק) ומסיבות שלהם, הם החליטו בשלב זה להקפיא.
זה משהו שלא קשור אלינו כלל אלא שלהם בלבד.
אז מה רצית שייקרה? שנשאיר את המאמר והדיון שרק ייצור יותר בלבול וציפיה?
כל מי שנרשם קיבל הודעה פרטית והוסבר לו על הדחייה, רק אתה משום מה, ממשיך לחפור בזה ולידיעתך, אתה לא ממש עוזר בלגרום לזה לקרות שוב....
תוכנן אירוע השקה מסויים (ואתה מבין מהניסוח שלנו שאנחנו לא יכולים לספר לך מה היה אמור להיות מושק) ומסיבות שלהם, הם החליטו בשלב זה להקפיא.
זה משהו שלא קשור אלינו כלל אלא שלהם בלבד.
אז מה רצית שייקרה? שנשאיר את המאמר והדיון שרק ייצור יותר בלבול וציפיה?
כל מי שנרשם קיבל הודעה פרטית והוסבר לו על הדחייה, רק אתה משום מה, ממשיך לחפור בזה ולידיעתך, אתה לא ממש עוזר בלגרום לזה לקרות שוב....
- ArielAberjil
- חבר ותיק

לא שלחו הודעה אחת בפרטית בקשר לזה,עכשיו בדקתי את התיקייה אבל לא משנה.
אין בעיה,אחרי ההסבר זה נשמע מובן,שוב אין טענות אליכם בנוגע לביטול האירוע ונחכה בסבלנות לעדכון.
בד"כ שמתי לב שמשאירים את המאמר והדיון,גם לאחר סיום ההרשמה והפעם זה נעלם לפני ביטול האירוע וזה עוד יותר היה לא ברור. וגם התשובות עד כה לא היה ברורות ב100%.
כתבתי-בד"כ כותבים שההרשמה נסגרה ובזה נגמר הסיפור. באמת לא היה טעם להשאיר את הדיון,אולי רק את המאמר עם הודעה שזה הוקפא(וגם בזה אני לא בטוח) ואני לא חופר-
משתמשים נוספים שואלים ומתעניינים,הבהרנו את הנקודה,לטעמי הייתה טעות בלכתחילה של האירוע ולא בדיעבד אבל מה שהיה היה,נמתין בסבלנות.
"פוגע לגרום לקרות שוב"- אני לא חושב שבגללי החברה מקפיאה את הפרוייקט,נדמה שדווקא אתה מעביר ביקורת אישית משום מה.
כשאני טענתי ועוד באופן כללי תגובתך הייתה "נו,אז מה?" אבל כשמפנים את הביקורת רק אליי,זה כן בסדר? נו שוין
אין בעיה,אחרי ההסבר זה נשמע מובן,שוב אין טענות אליכם בנוגע לביטול האירוע ונחכה בסבלנות לעדכון.
בד"כ שמתי לב שמשאירים את המאמר והדיון,גם לאחר סיום ההרשמה והפעם זה נעלם לפני ביטול האירוע וזה עוד יותר היה לא ברור. וגם התשובות עד כה לא היה ברורות ב100%.
כתבתי-בד"כ כותבים שההרשמה נסגרה ובזה נגמר הסיפור. באמת לא היה טעם להשאיר את הדיון,אולי רק את המאמר עם הודעה שזה הוקפא(וגם בזה אני לא בטוח) ואני לא חופר-
משתמשים נוספים שואלים ומתעניינים,הבהרנו את הנקודה,לטעמי הייתה טעות בלכתחילה של האירוע ולא בדיעבד אבל מה שהיה היה,נמתין בסבלנות.
"פוגע לגרום לקרות שוב"- אני לא חושב שבגללי החברה מקפיאה את הפרוייקט,נדמה שדווקא אתה מעביר ביקורת אישית משום מה.
כשאני טענתי ועוד באופן כללי תגובתך הייתה "נו,אז מה?" אבל כשמפנים את הביקורת רק אליי,זה כן בסדר? נו שוין