שלום רב,
אני נתקל די הרבה בבעיה שהשידור בערוץ (mezzo) נקטע כל 40 שניות ומנסה לטעון מחדש.
סביר להניח שמדובר בשרתים עמוסים שלא מסוגלים לספק את הנתונים בקצב הנדרש לניגון רציף, החיבור אצלי הוא במהירות של 40 מגה, ע״ג רשת אלחוטית שאינה עמוסה בשעות הצפיה. הבעיה צפה בהתקנה של kodi/israelive על חלונות וגם מק.
הצלחתי האמת להתקין את israelive על אייפד אבל זה לא כל כך יציב שם (שקצת אכזב לאחר שעות לא מעטות של ניסיונות).
ניסיתי את ה-advancedsetting.xml עם כל מיני פרמטרים, ל-pvr וכללי, בלי שינוי ניכר.
מה שהכי עזר, פחות או יותר, היה פשוט לעשות pause לדקה-שתיים ולהמשיך משם - אז קיבלתי בערך 5 דקות רצופות.
אין לי בעיה עקרונית לעשות pause גם לחצי שעה ולאחר מכן לשבת ולצפות, אבל אני רוצה לוודא שאכן, המערכת מכווננת בצורה שתתמוך באגירה של תוכן של שעת שידור רציף, ועל כך שאלתי.
כיצד אתם מתמודדים עם בעיה זו, שגם הופיעה לא מעט כשניסיתי לנגן תכנים על גבי התוסף genesis?
חשבתי על האפשרות להשתמש בvlc בתור נגן חיצוני שיקליט החוצה את התוכן ולצפות בו מאוחר יותר, אבל זה נשמע לי מסורבל, כל מה שאני רוצה בסופו של דבר זה לשבת בסוף הערב ולצפות מעט....
בעיית טעינה / buffering
@katzer
·
לי אין שום בעיות ב-streaming מג'נסיס או מפולסאר (כשפולסאר מוצא קובץ מתאים, לפעמים הוא לא).
live TV, לעומת זאת, עובד עם תקיעות (buffering) כמעט תמיד, ניסיתי כל מיני ערוצים.
לא ניסיתי לשנות הגדרות של advancesetting , כי ממה שקראתי באשכול הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
זה לא ממש עוזר ל-liveTV.
ל-streaming של סרטים/סדרות זה אמור לעזור.
אם אני לא טועה, בשני המקרים מתמלא קודם ה-buffer לפני התחלת שידור. אני לא בטוח.
אם זה נכון, זה אומר שאצלי אחכה יותר לתחילת הקרנת סרט/סידרה אם אגדיל את ה-buffer. כאמור, לא ניסיתי כי אין לי בעייה ב-streaming
·
לי אין שום בעיות ב-streaming מג'נסיס או מפולסאר (כשפולסאר מוצא קובץ מתאים, לפעמים הוא לא).
live TV, לעומת זאת, עובד עם תקיעות (buffering) כמעט תמיד, ניסיתי כל מיני ערוצים.
לא ניסיתי לשנות הגדרות של advancesetting , כי ממה שקראתי באשכול הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
זה לא ממש עוזר ל-liveTV.
ל-streaming של סרטים/סדרות זה אמור לעזור.
אם אני לא טועה, בשני המקרים מתמלא קודם ה-buffer לפני התחלת שידור. אני לא בטוח.
אם זה נכון, זה אומר שאצלי אחכה יותר לתחילת הקרנת סרט/סידרה אם אגדיל את ה-buffer. כאמור, לא ניסיתי כי אין לי בעייה ב-streaming
אז הבעיה נפתרה ולא היתה קשורה כלל לkodi.
מסתבר שאחד השכנים שלי החליט להתעלק לי על החיבור שלי לרשת ופיצח את הסיסמת wifi שלי שהיתה חלשה באופן מביך.
עליתי על זה כי היו לי הפרעות אחרות בחיבור לרשת, תחילה חשבתי שיש בעיה בנתב האלחוטי עד שנפל לי האסימון.....
ברגע שהחלפתי את הסיסמא, הבעיות פסקו. כעת הסיסמא שלי היא מחרוזת רנדומלית באורך של 63 תווים, כך שאם אין לשכן גישה למחשבי השב״כ או משהו בסדר גודל דומה, יקח לו הרבה זמן לפרוץ אותה.
מוסר השכל:
1) להתשמש בהצפנת wpa2
2) לכבות את הפיצ׳ר wps (כי זה למעשה סיסמא חלשה ביותר)
3) להכניס סיסמא ארוכה, בלי מילים שמופיעות במילונים, לערבב מספרים עם סימני פיסוק ואותיות גדולות וקטנות, לא לשים מספרי טלפון או דברים כאלה.
מסתבר שאחד השכנים שלי החליט להתעלק לי על החיבור שלי לרשת ופיצח את הסיסמת wifi שלי שהיתה חלשה באופן מביך.
עליתי על זה כי היו לי הפרעות אחרות בחיבור לרשת, תחילה חשבתי שיש בעיה בנתב האלחוטי עד שנפל לי האסימון.....
ברגע שהחלפתי את הסיסמא, הבעיות פסקו. כעת הסיסמא שלי היא מחרוזת רנדומלית באורך של 63 תווים, כך שאם אין לשכן גישה למחשבי השב״כ או משהו בסדר גודל דומה, יקח לו הרבה זמן לפרוץ אותה.
מוסר השכל:
1) להתשמש בהצפנת wpa2
3) להכניס סיסמא ארוכה, בלי מילים שמופיעות במילונים, לערבב מספרים עם סימני פיסוק ואותיות גדולות וקטנות, לא לשים מספרי טלפון או דברים כאלה.
·חחחחחחח אתה הזוי.katzer כתב:אז הבעיה נפתרה ולא היתה קשורה כלל לkodi.
מסתבר שאחד השכנים שלי החליט להתעלק לי על החיבור שלי לרשת ופיצח את הסיסמת wifi שלי שהיתה חלשה באופן מביך.![]()
מוסר השכל:
1) להתשמש בהצפנת wpa2
3) להכניס סיסמא ארוכה, בלי מילים שמופיעות במילונים, לערבב מספרים עם סימני פיסוק ואותיות גדולות וקטנות, לא לשים מספרי טלפון או דברים כאלה....
שמח שהכל נפתר