Riitek Rii i13
שלום לכולם!
רציתי לדעת האם משהו ינסה את העכבר המדובר. אני מאוד אהבתי את העיצוב שלו וגם המחיר שלו אומר משהוא(בין היקרים שראיתי).
דבר נוסף שרציתי לשאול זה לגבי פונקציות הIR. שזה בעיקר הסיבה שאני רוצה לקנות את השלט הזה. רציתי לדעת האם למשהו שיש "עידן פלוס" הצליח להכניס את הפונקציה של לעלות למעלה בין הערוץ 10 ל2 תוך השלט הזה.
נ.ב הטלווזיה אצלי מחוברת למחשב נייח עם ויינדוס 10.
רציתי לדעת האם משהו ינסה את העכבר המדובר. אני מאוד אהבתי את העיצוב שלו וגם המחיר שלו אומר משהוא(בין היקרים שראיתי).
דבר נוסף שרציתי לשאול זה לגבי פונקציות הIR. שזה בעיקר הסיבה שאני רוצה לקנות את השלט הזה. רציתי לדעת האם למשהו שיש "עידן פלוס" הצליח להכניס את הפונקציה של לעלות למעלה בין הערוץ 10 ל2 תוך השלט הזה.
נ.ב הטלווזיה אצלי מחוברת למחשב נייח עם ויינדוס 10.
הסתכלתי שוב על כל סוגי השלטי האוויר שיש למניהם.
ועכשיו אני מתלבט בין ,mele f10 deluxe שיש לו הכי הרבה סרטונים ביוטיוב ושזה מכשיר שלישי באותו סידרה בדיוק גם אומר משהו.
לבין Riitek Rii i28a שפשוט אהבתי את העיצוב.
הבעיה שיש לי עם הdeluxe שהוא נראה קטן מידי.כמו צעצוע.
משהו ניסה את המכשירים או שראה אותם?
ועכשיו אני מתלבט בין ,mele f10 deluxe שיש לו הכי הרבה סרטונים ביוטיוב ושזה מכשיר שלישי באותו סידרה בדיוק גם אומר משהו.
לבין Riitek Rii i28a שפשוט אהבתי את העיצוב.
הבעיה שיש לי עם הdeluxe שהוא נראה קטן מידי.כמו צעצוע.
משהו ניסה את המכשירים או שראה אותם?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
במקרה כתבתי מיני סקירה על ה-MELE
יצא לך במזל. אתמול קיבלתי וניסיתי אותו. כתבתי בפורום 103 (חומרה) על ההתרשמות שלי ממנו.
לא מרגיש לי קטן ביד. מרגיש לי בדיוק בגודל ובמשקל הנכון. דעה אישית כמובן אבל אני מאוד מרוצה.
לא מרגיש לי קטן ביד. מרגיש לי בדיוק בגודל ובמשקל הנכון. דעה אישית כמובן אבל אני מאוד מרוצה.
קראתי את הסקירה. את מה שאני רושם עכשיו ניסיתי לשלוח בפרטי אבל כתוב שמשתמשים חדשים לא יכולים. מקווה תענה בהקדם
תודה.
קראתי את הסקירה שלך על השלט. ואני שניה מלקנות אותו.
דבר אחד שמשך את צומת ליבי ולא חשבתי עליו בכלל.זה שכפתור alt ו tab לא נמצאים.
שהרבה פעמים אני נמצא בתוך הקודי.ורוצה רגע לגלוש באינטרנט למשהו אז אני לוחץ על צמד הכפתורים בשביל להכנס לאינרטנט.
יש איזה דרך אחרת לעשות את הפעולה?
ולגבי החלפת שפה, אותו הדבר.
נ.ב ,אני משתמש בווינדוס ולא באנדרואיד.
תודה.
קראתי את הסקירה שלך על השלט. ואני שניה מלקנות אותו.
דבר אחד שמשך את צומת ליבי ולא חשבתי עליו בכלל.זה שכפתור alt ו tab לא נמצאים.
שהרבה פעמים אני נמצא בתוך הקודי.ורוצה רגע לגלוש באינטרנט למשהו אז אני לוחץ על צמד הכפתורים בשביל להכנס לאינרטנט.
יש איזה דרך אחרת לעשות את הפעולה?
ולגבי החלפת שפה, אותו הדבר.
נ.ב ,אני משתמש בווינדוס ולא באנדרואיד.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

עניין ה-TAB ידוע וכאוב (לאנשים מסויימים כנראה :-D)
קראתי כבר ביקורות וחלק ממה שצוין שם זה שאין דרך לבצע ALT-TAB בצורה נוחה כי אין כפתור TAB.
לצערי אין פיתרון לדבר כזה אלא אם כן אפשר לתכנת ב-WINDOWS קיצור דרך אחר שעושה את אותו הדבר (שאלה יפה, לא בדקתי מעולם).
כנ"ל לגבי החלפת שפה, מכיוון שב-WINDOWS החלפת שפה נעשית בד"כ ע"י ALT-SHIFT, שני מקשים שאין בשלט הזה.
אולי יש פתרונות עוקפים אבל אני לא יודע על כאלה כרגע לכן נשמע שאין טעם שתקנה אותו.
לצערי אין פיתרון לדבר כזה אלא אם כן אפשר לתכנת ב-WINDOWS קיצור דרך אחר שעושה את אותו הדבר (שאלה יפה, לא בדקתי מעולם).
כנ"ל לגבי החלפת שפה, מכיוון שב-WINDOWS החלפת שפה נעשית בד"כ ע"י ALT-SHIFT, שני מקשים שאין בשלט הזה.
אולי יש פתרונות עוקפים אבל אני לא יודע על כאלה כרגע לכן נשמע שאין טעם שתקנה אותו.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

מסתבר שיש פיתרון עקיף
כמובן שזה פיתרון עקיף ולא ממש מומלץ לגמרי. מסתבר שאפשר להשתמש בתוכנה חינמית שנקראת KeyTweak שמאפשרת לבצע מיפוי של מקשים למקשים אחרים וכד'. אז אפשר למצוא לזה פיתרון שאפילו יעבוד טוב, אם רוצים.
אוקי תודה לך.אני יקרא קצת על התוכנה. למרות שזה מבאס,דיי רגיל לקיצורים הרגילים.
ומחכה למשהו שאולי יש לו את העכבר Rii mini i25A שעליו אני מסתכל כרגע שיש לו את כל כפתורי המקלדת הרגילה.
ואפשר לכיוון את הIR לשלט של הטלוויזיה אבל לא הצלחתי לקלוט האם יש אפשר לכיוון לעוד מכשיר כמו של ה"עידן פלוס".
קצת מעצבן שיש 3 שלטים על השולחן בסלון.
ראיתי שלמכשיר i25a יש רק כפתור IR אחד,זאת אומרת שאפשר רק את מכשיר הטלווזיה ללא הממיר ולכן ירדתי ממנו.
חזרתי למכשיר rii i13 שחשבתי עליו בתחלה אותו אפשר לתכנת ל6 מכשירים שונים. הבעיה היחידה שראיתי זה בתוך הקודי הכפתורים הרגילים לא עובדים רק מה שבגב המכשיר.
אין שום עכבר שמכיל את כל האפשריות?
תודה
ומחכה למשהו שאולי יש לו את העכבר Rii mini i25A שעליו אני מסתכל כרגע שיש לו את כל כפתורי המקלדת הרגילה.
ואפשר לכיוון את הIR לשלט של הטלוויזיה אבל לא הצלחתי לקלוט האם יש אפשר לכיוון לעוד מכשיר כמו של ה"עידן פלוס".
קצת מעצבן שיש 3 שלטים על השולחן בסלון.
ראיתי שלמכשיר i25a יש רק כפתור IR אחד,זאת אומרת שאפשר רק את מכשיר הטלווזיה ללא הממיר ולכן ירדתי ממנו.
חזרתי למכשיר rii i13 שחשבתי עליו בתחלה אותו אפשר לתכנת ל6 מכשירים שונים. הבעיה היחידה שראיתי זה בתוך הקודי הכפתורים הרגילים לא עובדים רק מה שבגב המכשיר.
אין שום עכבר שמכיל את כל האפשריות?
תודה
voguemaster יש משהוא שמצאתי ואשמח אם תנסה.
זה תוכנה בתוך הxmbc שאמורה לאפשר לעביר כל מקש לשליטה בxmbc
תכנס לפה:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=129309
יש בתוך הקודי שאתה נכנס לתוך הגדרות ולהוריד הרחבות ושם תכנס להרחבות תוכנה, יש לך תוכנה שנקראת KEYMAP EDITOR שאיתה אתה יכול ממש לשנות כל כפתור וכפתור מה הוא יעשה.
אם תוכל לנסות עם השלט על הכפתורים הקידמים שלא עובדים בתוך הקודי אני ישמח.
זה תוכנה בתוך הxmbc שאמורה לאפשר לעביר כל מקש לשליטה בxmbc
תכנס לפה:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=129309
יש בתוך הקודי שאתה נכנס לתוך הגדרות ולהוריד הרחבות ושם תכנס להרחבות תוכנה, יש לך תוכנה שנקראת KEYMAP EDITOR שאיתה אתה יכול ממש לשנות כל כפתור וכפתור מה הוא יעשה.
אם תוכל לנסות עם השלט על הכפתורים הקידמים שלא עובדים בתוך הקודי אני ישמח.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

איזה כפתורים ספציפיים אתה רוצה שאני אבדוק?
אתמול עשיתי בדיקה עם keytweak ומיפיתי את ה-TAB למקש ה-] ומיפיתי את ה-ALT למקש ה-[.
כל אחד מהם עובד בנפרד אבל השילוב שלהם לא מבצע ALT-TAB. זה מאוד מצער כי דווקא שילובים אחרים של ALT כן עובדים (נניח ALT-F מביא אותי לתפריט FILE בתוך חלון כלשהו, ALT-V לתפריט VIEW וכד').
אני אבדוק לך את מה שאמרת על הלפטופ שלי אבל יש לי תחושה שאם מקשים מיוחדים נדרשים, ה-MELE הוא לא הבחירה הכי טובה.
כל אחד מהם עובד בנפרד אבל השילוב שלהם לא מבצע ALT-TAB. זה מאוד מצער כי דווקא שילובים אחרים של ALT כן עובדים (נניח ALT-F מביא אותי לתפריט FILE בתוך חלון כלשהו, ALT-V לתפריט VIEW וכד').
אני אבדוק לך את מה שאמרת על הלפטופ שלי אבל יש לי תחושה שאם מקשים מיוחדים נדרשים, ה-MELE הוא לא הבחירה הכי טובה.
מחכה לתשובה.
אתמול הזמנתי את הrii i13 אמרתי נלך לפי תחושת הבטן הראשונה שלי.והיום בבוקר אני רואה שהמוכר שלך לי הודעה אם אני רוצה לקנות מכשיר אחר מהחנות שלו או לבטל את ההזמנה. בגלל שנגמר לו המלאי
עכשיו אני מתלבט אולי איזה איזה גורל שלא רוצה שאני יקנה את המכשיר הזה.
אתמול הזמנתי את הrii i13 אמרתי נלך לפי תחושת הבטן הראשונה שלי.והיום בבוקר אני רואה שהמוכר שלך לי הודעה אם אני רוצה לקנות מכשיר אחר מהחנות שלו או לבטל את ההזמנה. בגלל שנגמר לו המלאי
עכשיו אני מתלבט אולי איזה איזה גורל שלא רוצה שאני יקנה את המכשיר הזה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

אכן יש בו מקלדת מלאה(את כל הכפתורים).הפחד שלי זה שהוא לא פולארי כמו שלך.יש 3-4 סרטונים ביוטיוב אבל הם ברוסית שאני לא מבין.
וקראתי קצת באינרטנט ורשמו שכל הצד שקידמי לא פועל טוב בxmbc. יכול להיות שזה השתנה בקודי ויכול להיות שאפשר לערוך את המקשים ואותם אנשים לא יודעים איך.
וקראתי קצת באינרטנט ורשמו שכל הצד שקידמי לא פועל טוב בxmbc. יכול להיות שזה השתנה בקודי ויכול להיות שאפשר לערוך את המקשים ואותם אנשים לא יודעים איך.