cubox - שרות לקוחות
הזמנתי cubox, הגיע, השתמשתי בו יום אחד ולמחרת חיברתי אותו בטעות עם power dapater של 12V (מה שכתוב לא לעשות). כמו שכתוב ב-faq של solidrun, ה-cubox מת.
כתבתי לחברה, ולמרות שהתקלה באשמתי הם ביקשו ממני לשלוח אותו חזרה ושלחו לי אחד חדש במקומו, ללא חיוב נוסף. אתמול קיבלתי אותו, וחשבתי שמעבר ללהגיד להם תודה נכון יהיה לכתוב על זה כאן.
רושם ראשוני - עובד מצויין (התקנתי עד עכשיו רק את ההרחבות של ninbora.com).
כתבתי לחברה, ולמרות שהתקלה באשמתי הם ביקשו ממני לשלוח אותו חזרה ושלחו לי אחד חדש במקומו, ללא חיוב נוסף. אתמול קיבלתי אותו, וחשבתי שמעבר ללהגיד להם תודה נכון יהיה לכתוב על זה כאן.
רושם ראשוני - עובד מצויין (התקנתי עד עכשיו רק את ההרחבות של ninbora.com).
אני גם רוצה להצטרף ולאמר תודה רבה על השירות של SolidRun. אציין את איליה,יעל ומלטה, שעל כל שאלה (והיו הרבה) ענו במהירות ובמקצועיות.
היתה לי בעיה של חימום יתר בקוביה (לפי דעתי) למרות שבשירות הלקוחות אמרו לי שזה בסדר, בכל זאת בקשו שאשלח להם את הקוביה ואקבל חדשה במקום. (הגיעה אליהם ביום חמישי) כבר ביום ראשון קבלתי הודעה שקוביה חדשה נשלחה אליי ללא חיוב.
היתה לי בעיה של חימום יתר בקוביה (לפי דעתי) למרות שבשירות הלקוחות אמרו לי שזה בסדר, בכל זאת בקשו שאשלח להם את הקוביה ואקבל חדשה במקום. (הגיעה אליהם ביום חמישי) כבר ביום ראשון קבלתי הודעה שקוביה חדשה נשלחה אליי ללא חיוב.
נערך לאחרונה על ידי יואל210 ב 26/05/2015 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
יפה שבעתיים.
(כיוון שהנזק הזה לא מכוסה באחריות).
(כיוון שהנזק הזה לא מכוסה באחריות).
מהאתר, לא ראיתי שיש מבצע בפורום (אני חדש כאן...).amitez כתב:@redyossi
·
אהלן,איך הזמנת מהאתר שלהם או מהמפיץ הרשמי?
כמו כן,איזה דגם?
תודה....
CuBox-i4Pro - זה היה הדגם הכי חזק לפני חודשיים, ולא רציתי לחסוך $10 ולהצטער אח"כ אם הביצועים לא יהיו מספיק טובים.
·הבעיה היתה שהטמפרטורה של הקוביה בזמן מנוחה היתה בין 80 ל 85 מעלות. החיבור של ה Hdmi היה לוהט.m3csl כתב:יואל210
תאר את בעיית חימום היתר ?
הקוביה שלי גם די חמה כל הזמן
האם היחידה החליפית שקיבלת לא מתחממת כלל ?...
בבוקר שהיה קצת קר הקוביה היתה על 75 מעלות.
למרות החום הזרמת סרטים היתה נקיה וחלקה.
את הקוביה החדשה עדיין לא הבאתי מהדואר. מחכה להודעת "דואר רשום"