התחדשתי ברסיבר Yamaha RXV777
-
shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אחרי 8 שנים בהם שירת אותי האונקיו 674, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג.
חיפשתי רסיבר שייתן לי צליל מוסיקלי דומה לאונקיו 674, אבל גם שיתן לי אופציות נוספות, הפורמטים החדשים של DD ו DTS עבור צליל HD פחות רלוונטים בשבילי, כי רוב התוכן שלי הוא יס ו סרטי MKV מהרשת.
היה חשוב לי שתי יציאות HDMI עבור מקרן וטלווזיה, 3 כניסות HDMI לפחות , ושליטה דרך wifi .
לצערי Bluetooth הוא לא חלק מהיכולות של המכשיר, וקניתי מתאם BT של פיליפס שמחובר לכניסת סטריאו, כמו כן חסרה לי יציאת 220 וולט ממותגת.
הרסיבר דוחף שני רמקולים B&W 603 S3, ורמקולים סראונד של פולק.
את הרסיבר קניתי במהלך נסיעת עבודה לאנגליה, בחנות בשם Richer sounds, לאחר ששמעתי את האונקיו 636 מול הימהה 677, בחרתי בימהה רק בגלל שהסטריאו נשמע טוב יותר באוזני, לקחתי את הדגם 777, בגלל יציאת HDMI נוספת.
הרסיבר עלה 449 פאונד ( 2700 שקל), ובשדה התעופה קיבלתי בחזרה 50 פאונד, בנתב"ג עברתי במסלול האדום, ושילמתי עוד 800 שקל למכס.
את האונקיו מכרתי ב 500 שקל, כך שהעלות הסופית היא 2700 שקל, בערך חצי ממחירו בארץ.
לאחר התקנת הרסיבר, הדבר הראשון שעשיתי היה לחבר את המיקרופון, ולתת לרסיבר להגדיר את הרמקולים, לשמחתי הוא גילה שאחד הרמקולים מחובר בקוטביות הפוכה.
את ה B&W הוא זיהה כגדולים, ואת הסראונד כקטנים.
שאר ההגדרות נעשו דרך האפליקציה שהתקנתי על הטבלט, בשלט שהגיע עם המכשיר לא השתמשתי אפילו פעם אחת.
מיד שהגדרתי את ה Wifi, הרסיבר עידכן את התוכנה.
מוזיקה אני אוהב לשמוע בסטריאו כאשר הבס והטרבל מוגברים כמעט מקסימום, לימהה יש אופציה שנקראת Compressed Music Enhancer , שמשפרת את הצליל של המוסיקה לא רק ב MP3 , אלא גם בניגון CD .
סרטים בפס קול של DTS ו DD נשמעים נפלא, עדיין לא בדקתי את הפורמטים של DTS HD וכו...
הרסיבר מבצע upscale עד 4K , אולם מיכוון שהמסך שלי הוא 1080, הגדרתי 1080P.
בכנות, אני לא רואה הבדל בתמונה כאשר הממיר של יס מחובר דרך הרסיבר או ישירות למסך.
חיפשתי רסיבר שייתן לי צליל מוסיקלי דומה לאונקיו 674, אבל גם שיתן לי אופציות נוספות, הפורמטים החדשים של DD ו DTS עבור צליל HD פחות רלוונטים בשבילי, כי רוב התוכן שלי הוא יס ו סרטי MKV מהרשת.
היה חשוב לי שתי יציאות HDMI עבור מקרן וטלווזיה, 3 כניסות HDMI לפחות , ושליטה דרך wifi .
לצערי Bluetooth הוא לא חלק מהיכולות של המכשיר, וקניתי מתאם BT של פיליפס שמחובר לכניסת סטריאו, כמו כן חסרה לי יציאת 220 וולט ממותגת.
הרסיבר דוחף שני רמקולים B&W 603 S3, ורמקולים סראונד של פולק.
את הרסיבר קניתי במהלך נסיעת עבודה לאנגליה, בחנות בשם Richer sounds, לאחר ששמעתי את האונקיו 636 מול הימהה 677, בחרתי בימהה רק בגלל שהסטריאו נשמע טוב יותר באוזני, לקחתי את הדגם 777, בגלל יציאת HDMI נוספת.
הרסיבר עלה 449 פאונד ( 2700 שקל), ובשדה התעופה קיבלתי בחזרה 50 פאונד, בנתב"ג עברתי במסלול האדום, ושילמתי עוד 800 שקל למכס.
את האונקיו מכרתי ב 500 שקל, כך שהעלות הסופית היא 2700 שקל, בערך חצי ממחירו בארץ.
לאחר התקנת הרסיבר, הדבר הראשון שעשיתי היה לחבר את המיקרופון, ולתת לרסיבר להגדיר את הרמקולים, לשמחתי הוא גילה שאחד הרמקולים מחובר בקוטביות הפוכה.
את ה B&W הוא זיהה כגדולים, ואת הסראונד כקטנים.
שאר ההגדרות נעשו דרך האפליקציה שהתקנתי על הטבלט, בשלט שהגיע עם המכשיר לא השתמשתי אפילו פעם אחת.
מיד שהגדרתי את ה Wifi, הרסיבר עידכן את התוכנה.
מוזיקה אני אוהב לשמוע בסטריאו כאשר הבס והטרבל מוגברים כמעט מקסימום, לימהה יש אופציה שנקראת Compressed Music Enhancer , שמשפרת את הצליל של המוסיקה לא רק ב MP3 , אלא גם בניגון CD .
סרטים בפס קול של DTS ו DD נשמעים נפלא, עדיין לא בדקתי את הפורמטים של DTS HD וכו...
הרסיבר מבצע upscale עד 4K , אולם מיכוון שהמסך שלי הוא 1080, הגדרתי 1080P.
בכנות, אני לא רואה הבדל בתמונה כאשר הממיר של יס מחובר דרך הרסיבר או ישירות למסך.
נערך לאחרונה על ידי shmulikwe ב 25/05/2015 21:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שמוליק ו.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
תתחדש ותהנה.
אחלה רסיבר ,נראה מעולה ,
נראה לי שדרך אמזון איטליה הייתה משלם פחות כולל הובלה ומיסים עד הבית
יש לו כבר מחליף 779 אבל לדעתי עם פחות יכולות וחיבורים אבל עם תוספת של בלוטוט מובנה ו 2.0
יכולת החיבור שלו להתקנים מעולה במיוחד לאייפון AIRPLAY
אני לא מצטער לרגע שלקחתי את הרסיבר הזה ,החליף ימהה ישן ושידרג גם את הסאונד מהרמקולים הישנים בשונה למה שאמרו שלא יהיה שינוי בסאונד.
נראה לי שדרך אמזון איטליה הייתה משלם פחות כולל הובלה ומיסים עד הבית
יש לו כבר מחליף 779 אבל לדעתי עם פחות יכולות וחיבורים אבל עם תוספת של בלוטוט מובנה ו 2.0
יכולת החיבור שלו להתקנים מעולה במיוחד לאייפון AIRPLAY
אני לא מצטער לרגע שלקחתי את הרסיבר הזה ,החליף ימהה ישן ושידרג גם את הסאונד מהרמקולים הישנים בשונה למה שאמרו שלא יהיה שינוי בסאונד.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
שמוליק - תתחדש ותהנה.
הורדתי גם את האפליקציה החדשה של הגדרת הרסיבר - פשוט מושלם. כמה נוח וידידותי למשתמש. למשתמש הפשוט זה ממש מייתר את החוברת לחלוטין.
הורדתי גם את האפליקציה החדשה של הגדרת הרסיבר - פשוט מושלם. כמה נוח וידידותי למשתמש. למשתמש הפשוט זה ממש מייתר את החוברת לחלוטין.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
תתחדש שותהנה ממנו עוד הרבה שעות 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תודה על השיתוף 
גם אני משתמש במצב של Compressed Music Enhancer, אך יותר עם רדיו אינטרנטי. בנוגע לטרבל ולבס, שקול להציב את הערכים על נייטראלים למשך מספר ימים, אני לא בטוח עד כמה זה "נכון" לשים אותם על ערכים מקסימלים כפי שכתבת. בכל אופן, אם ההאזנה ככה טובה יותר עבורך, אין מניעה.
גם אני משתמש במצב של Compressed Music Enhancer, אך יותר עם רדיו אינטרנטי. בנוגע לטרבל ולבס, שקול להציב את הערכים על נייטראלים למשך מספר ימים, אני לא בטוח עד כמה זה "נכון" לשים אותם על ערכים מקסימלים כפי שכתבת. בכל אופן, אם ההאזנה ככה טובה יותר עבורך, אין מניעה.
@shmulikwe
·
תתחדש.
הנה ... הכנסת מכשיר שכתוב לו WIFI והמכס לא ביקש אישור משרד התקשורת.
עוד דוגמא כי UPS החררטנים שעצרו את הרסיבר הנל שלי קישקשו בשכל.
סתם, אבל אל תתעצבן, אם היית מזמין מאמזון איטליה שהיה זמין, היה יוצא יותר זול מאשר לסחוב את זה איתך.
·
תתחדש.
הנה ... הכנסת מכשיר שכתוב לו WIFI והמכס לא ביקש אישור משרד התקשורת.
עוד דוגמא כי UPS החררטנים שעצרו את הרסיבר הנל שלי קישקשו בשכל.
סתם, אבל אל תתעצבן, אם היית מזמין מאמזון איטליה שהיה זמין, היה יוצא יותר זול מאשר לסחוב את זה איתך.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@mayeast
·אתמול קיבלתי את 667 שלי, שנשלח מאנגליה עם iparcel. עבר חלק, אף אחד לא ביקש שום אישור. כולל משלוח ומיסים שילמתי טיפה פחות מ-2200, ואני מצפה גם שאמזון יחזירו לי את המיסים שגבו ממני. ups לא חרטטנים, אלא הם מעביר כל חבילה במכס, ומכאן כל התשלומים הנוספים בלאגן וכאב ראש.
·אתמול קיבלתי את 667 שלי, שנשלח מאנגליה עם iparcel. עבר חלק, אף אחד לא ביקש שום אישור. כולל משלוח ומיסים שילמתי טיפה פחות מ-2200, ואני מצפה גם שאמזון יחזירו לי את המיסים שגבו ממני. ups לא חרטטנים, אלא הם מעביר כל חבילה במכס, ומכאן כל התשלומים הנוספים בלאגן וכאב ראש.
UPS חרטטנים בריבוע.dima_vy כתב:@mayeast
·אתמול קיבלתי את 667 שלי, שנשלח מאנגליה עם iparcel. עבר חלק, אף אחד לא ביקש שום אישור. כולל משלוח ומיסים שילמתי טיפה פחות מ-2200, ואני מצפה גם שאמזון יחזירו לי את המיסים שגבו ממני. ups לא חרטטנים, אלא הם מעביר כל חבילה במכס, ומכאן כל התשלומים הנוספים בלאגן וכאב ראש....
למה ?
הם לא "מעבירים" פיזית את החבילות במכס. 99% מהשחרורים זה אלקטרוני בלבד.
אבל את סיווג המכס, עושים המסווגים של UPS.
אז המסווגים של מי שעושה את השיחרור של iparcel עושים את זה אחרת, ולא עוצרים על WIFI של יחידה בודדת.
לא נראה לי שתקבל החזר.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@shmulikwe
·קודם כל תתחדש. ביקור בחנויות אלקטרוניקה בחו״ל באמת לא מומלץ לבעלי לחץ דם גבוה כי כשרואים את המחירים ביחס לארץ, זה עלול לעלות אותו גבוהה מדי. אני לא אשכח איך בספטמבר האחרון הסתכלתי בברלין בעיניים עצובות על רסיבר פיוניר lx86 במחיר מבצע של 999 יורו כי כבר ה88 הוכרז ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
אבל האמת שיש לי שאלה מאוד חשובה עבורך, כי זה היה החשש הגדול שלי באותו רגע - איך מחשבים מס במסלול האדום? חישבו לך לפי מחיר קניה מלא או לפי מחיר אחרי החזר מס? כי לפי מה שרשמת לא לגמרי ברור מאיזה סכום חושב המס
·קודם כל תתחדש. ביקור בחנויות אלקטרוניקה בחו״ל באמת לא מומלץ לבעלי לחץ דם גבוה כי כשרואים את המחירים ביחס לארץ, זה עלול לעלות אותו גבוהה מדי. אני לא אשכח איך בספטמבר האחרון הסתכלתי בברלין בעיניים עצובות על רסיבר פיוניר lx86 במחיר מבצע של 999 יורו כי כבר ה88 הוכרז ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
אבל האמת שיש לי שאלה מאוד חשובה עבורך, כי זה היה החשש הגדול שלי באותו רגע - איך מחשבים מס במסלול האדום? חישבו לך לפי מחיר קניה מלא או לפי מחיר אחרי החזר מס? כי לפי מה שרשמת לא לגמרי ברור מאיזה סכום חושב המס
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 866 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
·אביavihuli כתב:שמוליק - תתחדש ותהנה.
הורדתי גם את האפליקציה החדשה של הגדרת הרסיבר - פשוט מושלם. כמה נוח וידידותי למשתמש. למשתמש הפשוט זה ממש מייתר את החוברת לחלוטין....
לאיזו אפליקציה של ימהה אתם מתכוונים האם זו AV CONTROLLER ?