שלום לכולם,
לפני מספר ימים התקנת מחדש את openelec על הקיובוקס שלי.
ההתקנה עברה בשלום, לאחר מכן גיליתי שהרשימות של כל ההרחבות היו ריקות (כולל התקנה של ריפו מצד ג'.
לא ניתן היה להתקין את kmediatorrent (מקבל הודעת שגיאה), ניסיתי 2 גרסאות שונות ונתקלתי באותה בעיה.
ניסיתי על פאי2 שיש לי ועדיין אותה בעיה.
כמו כן התאריך והשעה לא התעדכנו לי (בשני המקרים)
לאחר מכן התקנתי על הקוביה את geexbox ושם התאריך התעדכן לי, ניתן היה לראות את התוספים שמגיעים עם מערכת ההפעלה, הצלחתי להתקין את kmediatorrent, אבל ההרחבה של התוספים לפולסר עדיין ריקים.
משהו מוזר מאד, מישהו נתקל בבעיה הזאת?
מישהו נתקל בבעיות בהתקנת openelec בימים האחרונים?
ממליץ מאוד על התקנה בצורה הזאת מכאן http://www.berryterminal.com/doku.php/berryboot
פשוט מעבירים את הקבצים אחרי פירמוט הכרטיס ומתקינים איזה מערכת שבא לך אתה יכול למחוק להוסיף
לערוך שמות של מערכת ההפעלה ללא גבולות.
והיתרון הכי גדול שאתה יכול להשתמש בכרטיס זיכרון גדול (32,64 ג'יגה) והתוכנה פשוט תיצור מחיצה לכל מערכת בנפרד,
מה שהאופנאלק בדרך כלל מצמצם ל500 מגה ומגביל רק למחיצה הנוכחית (הכרטיס אוטומתית יורד
ל500 מגה קיבולת בהתקנה רגילה של אופנאלק).
פשוט מעבירים את הקבצים אחרי פירמוט הכרטיס ומתקינים איזה מערכת שבא לך אתה יכול למחוק להוסיף
לערוך שמות של מערכת ההפעלה ללא גבולות.
והיתרון הכי גדול שאתה יכול להשתמש בכרטיס זיכרון גדול (32,64 ג'יגה) והתוכנה פשוט תיצור מחיצה לכל מערכת בנפרד,
מה שהאופנאלק בדרך כלל מצמצם ל500 מגה ומגביל רק למחיצה הנוכחית (הכרטיס אוטומתית יורד
ל500 מגה קיבולת בהתקנה רגילה של אופנאלק).
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
רק לדייק לגבי OE
ההתקנה של OE כבר מזמן יודעת להגדיל את המחיצה של OE לתפוס את כל הכרטיס. אם זה מה שרצוי זה כבר סיפור אחר אבל לדעתי ל-99 אחוז מהמשתמשים, כן.
Re: רק לדייק לגבי OE
·איך עושים זאת אני לא הצלחתי (ניסיתי על שלושה כרטיסים שונים)voguemaster כתב:ההתקנה של OE כבר מזמן יודעת להגדיל את המחיצה של OE לתפוס את כל הכרטיס. אם זה מה שרצוי זה כבר סיפור אחר אבל לדעתי ל-99 אחוז מהמשתמשים, כן....