בבקשה עזרה בקניית ממיר עידן פלוס כולל שאלה לגבי ממיר אנדרויד מורחב
ברצוני לרכוש ממיר עידן פלוס (אני לא מחוברת לאף חברת כבלים ולא מעוניינת בכך) ואחרי פישפוש באינטרנט ראיתי אופציה של ממיר עידן פלוס מורחב מבוסס אנדוריד שכביכול אמור לספק לי אלפי ערוצים ותכנים חינמיים.
ניסיתי לחפש תכלס איזה ערוצים אני אמורה לקבל עם המכשיר ולא ככ מצאתי.
המצב הקיים בבית:
כרגע יש לי מחשב רגיל טוב עם וינדוז 7 מדיה סנטר + שלט שאיתו אני רואה סדרות, סרטים, גלישה וערוצים ישראלים בסטרימינג.
המחשב מחובר לטלויזיה (ללא עידן פלוס) ולמקרן עם מערכת סאונד ואני משחקת עם זה לפי הצורך.
עד לאחרונה המצב הקיים די סיפק אותי, כי אני לא רואה הרבה טלויזיה, חוץ מטיפה חדשות ואיזו תכנית פה שם סרט בסופש כאלה. כשבן זוגי הצטרף לבית הצרכים טיפה השתנו, הוא רוסי ונהג לצפות בהרבה ערוצים רוסיים, סרטים, חדשות, אז עכשיו זה טיפה חסר לו. יוצא לנו גם לשבת מול הטלויזיה ופחות נוח "לזפזפ" עם העכבר של המחשב.
אני צריכה תכלס:
ערוצים ישראליים של עידן פלוס
כמה ערוצים פופולארים ברוסית
ערוצי מדע וטבע - יהיה נחמד
VH1 או MTV או ערוץ מוסיקה כלשהוא - לא חובה
ספורט בסגנון UFC, אגרוף, אומנויות לחימה - לא חובה
--- לא צריכה תמיכה בעברית, לא צריכה סרטים, לא צריכה ערוצי ילדים, לא ספורט סטייל כדורגל וכו
אני מנסה להבין אם הסטרימר אנדרויד יתפקד בדיוק כמו המחשב שיש לי כרגע, או שבאמת דרכו תהיה לי גישה לתכנים שאין לי במחשב או שאוכל להשיג גם במחשב אבל בחוסר נוחות (אין כמו לזפזפ עם השלט).
ואיזה תכנים בדיוק? האם יש איפה שהוא רשימה מסודרת?
האם גם צריך להתקין קודים או לעדכן קודים כל כמה זמן כדי לצפות בערוצים הנוספים? האם זה דורש התעסקות?
אגב, אני לא נעולה על המכשיר הזה ואשמח לכל המלצה שתתאים לצרכים שלי, גם אם זה לרדת בכלל מהנושא ולקנות את הממיר עידן פלוס שמומלץ היום בשוק (דגם בבקשה).
תודה רבה מראש!
ניסיתי לחפש תכלס איזה ערוצים אני אמורה לקבל עם המכשיר ולא ככ מצאתי.
המצב הקיים בבית:
כרגע יש לי מחשב רגיל טוב עם וינדוז 7 מדיה סנטר + שלט שאיתו אני רואה סדרות, סרטים, גלישה וערוצים ישראלים בסטרימינג.
המחשב מחובר לטלויזיה (ללא עידן פלוס) ולמקרן עם מערכת סאונד ואני משחקת עם זה לפי הצורך.
עד לאחרונה המצב הקיים די סיפק אותי, כי אני לא רואה הרבה טלויזיה, חוץ מטיפה חדשות ואיזו תכנית פה שם סרט בסופש כאלה. כשבן זוגי הצטרף לבית הצרכים טיפה השתנו, הוא רוסי ונהג לצפות בהרבה ערוצים רוסיים, סרטים, חדשות, אז עכשיו זה טיפה חסר לו. יוצא לנו גם לשבת מול הטלויזיה ופחות נוח "לזפזפ" עם העכבר של המחשב.
אני צריכה תכלס:
ערוצים ישראליים של עידן פלוס
כמה ערוצים פופולארים ברוסית
ערוצי מדע וטבע - יהיה נחמד
VH1 או MTV או ערוץ מוסיקה כלשהוא - לא חובה
ספורט בסגנון UFC, אגרוף, אומנויות לחימה - לא חובה
--- לא צריכה תמיכה בעברית, לא צריכה סרטים, לא צריכה ערוצי ילדים, לא ספורט סטייל כדורגל וכו
אני מנסה להבין אם הסטרימר אנדרויד יתפקד בדיוק כמו המחשב שיש לי כרגע, או שבאמת דרכו תהיה לי גישה לתכנים שאין לי במחשב או שאוכל להשיג גם במחשב אבל בחוסר נוחות (אין כמו לזפזפ עם השלט).
ואיזה תכנים בדיוק? האם יש איפה שהוא רשימה מסודרת?
האם גם צריך להתקין קודים או לעדכן קודים כל כמה זמן כדי לצפות בערוצים הנוספים? האם זה דורש התעסקות?
אגב, אני לא נעולה על המכשיר הזה ואשמח לכל המלצה שתתאים לצרכים שלי, גם אם זה לרדת בכלל מהנושא ולקנות את הממיר עידן פלוס שמומלץ היום בשוק (דגם בבקשה).
תודה רבה מראש!
- LiadParyente
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בקשר לקניית מכשיר נוסף
אני חושב שאין צורך בקנייה של מכשיר נוסף כאשר יש תוכנה בשם Kodi שאותו ניתן להתקין על מחשבך.
Kodi הוא תוכנת מרכז מדיה בדומה ל windows media center,
אשר מסוגל להציג תכנים ישראלים אך גם תכנים ברוסית בעזרת תוספות שונות
כמה קישורים שיעזרו להתחיל:
http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
http://www.hometheater.co.il/vt169788.html
http://www.hometheater.co.il/article06386.html
אני חושב שעדיף מחשב עם ווינדוס 7 מאשר קופסת אנדרואיד.
בקשר לשליטה עם שלט כמו במדיה סנטר של ווינדוס, הדבר אפשרי גם עם Kodi.
אשמח לעזור אם יש בעיות או שאלות אחרות.
Kodi הוא תוכנת מרכז מדיה בדומה ל windows media center,
אשר מסוגל להציג תכנים ישראלים אך גם תכנים ברוסית בעזרת תוספות שונות
כמה קישורים שיעזרו להתחיל:
http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
http://www.hometheater.co.il/vt169788.html
http://www.hometheater.co.il/article06386.html
אני חושב שעדיף מחשב עם ווינדוס 7 מאשר קופסת אנדרואיד.
בקשר לשליטה עם שלט כמו במדיה סנטר של ווינדוס, הדבר אפשרי גם עם Kodi.
אשמח לעזור אם יש בעיות או שאלות אחרות.
ממש תודה על המידע! אכן לא היה לי ברור האם מדובר בתוכנה או במכשיר. יש לי מחשב מדיה חזק אז אכן עדיף להשתמש בו.
אני אתקין את KODI ואראה אם זה מספק את הצרכים שלנו.
אני מבינה שכל הערוצים, כולל הישראלים, הם סטרימינג ואין לי למעשה צורך בממיר DVBT2 או כל כרטיס טלויזיה שהוא.
ועוד שאלה - לגבי שאר הערוצים, האם יש צורך בהתקנת מאגר מסוים או שזה כבר בא עם הכל או הרוב לפחות?
תודה.
אני אתקין את KODI ואראה אם זה מספק את הצרכים שלנו.
אני מבינה שכל הערוצים, כולל הישראלים, הם סטרימינג ואין לי למעשה צורך בממיר DVBT2 או כל כרטיס טלויזיה שהוא.
ועוד שאלה - לגבי שאר הערוצים, האם יש צורך בהתקנת מאגר מסוים או שזה כבר בא עם הכל או הרוב לפחות?
תודה.
אוקיי, התקנתי אתמול ואיך שהוא הצלחתי להפעיל את כל הערוצים (משום מה THEWIZ לא ככ נתן לי את הערוצים שראיתי במדריך, אולי בגלל שלא סרקתי ספריית סרטים וסדרות, לא יודעת, בסוף התקנתי ISRAELIVE וזה איך שהוא הסתדר) - אז ממש תודה, זה בול! מה שחיפשתי.
כמה שאלות אם אפשר:
1. יש ערוצים שלא עובדים בכלל, למשל רוב הערוצים בקבוצת ספורט. יש להם זמנים מסוימים או צריך לעדכן משהו? למשל לא עבד לי UFC וגם 1 BOXING .
2. יש הרבה ערוצים כפולים, לא ברור לי למה ואיזה מהכפולים עדיף לצפייה. הם אותו דבר? או שזה מקורות שונים? מה הסיבה?
3. התוכנה כמה פעמים אחרי צפייה של חצי שעה שעה, או זפזופ בהרבה ערוצים, נתקעה בסגירה והייתי צריכה לעשות FORCE CLOSE, זה קורה רק לי?
4. אין לתוכנה X, Minimize, full screen כפתורים כמו בכל תוכנה בוינדוז, אין לי שום דרך לגשת לדברים אחרים במחשב חוץ מאשר ללחוץ על כפתור וינדוז במקלדת. זה אמור להיות ככה? או זה בכלל שהותקן חבילת WIZ? ממש ביזארי. יש איזו דרך למזער אותה?
כל השאר בינתיים נראה סבבה!
תודה רבה!
כמה שאלות אם אפשר:
1. יש ערוצים שלא עובדים בכלל, למשל רוב הערוצים בקבוצת ספורט. יש להם זמנים מסוימים או צריך לעדכן משהו? למשל לא עבד לי UFC וגם 1 BOXING .
2. יש הרבה ערוצים כפולים, לא ברור לי למה ואיזה מהכפולים עדיף לצפייה. הם אותו דבר? או שזה מקורות שונים? מה הסיבה?
3. התוכנה כמה פעמים אחרי צפייה של חצי שעה שעה, או זפזופ בהרבה ערוצים, נתקעה בסגירה והייתי צריכה לעשות FORCE CLOSE, זה קורה רק לי?
4. אין לתוכנה X, Minimize, full screen כפתורים כמו בכל תוכנה בוינדוז, אין לי שום דרך לגשת לדברים אחרים במחשב חוץ מאשר ללחוץ על כפתור וינדוז במקלדת. זה אמור להיות ככה? או זה בכלל שהותקן חבילת WIZ? ממש ביזארי. יש איזו דרך למזער אותה?
כל השאר בינתיים נראה סבבה!
תודה רבה!
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
לגבי סעיף 4 - מספר הערות:
1. לחיצה על Alt-tab (מעבר בין אפליקציות שונות בחלונות) עובדת - וכך ניתן לעבור מהקודי לתוכנה אחרת.
2. אם אתה רוצה את הקודי בתוך חלון - תכנס ל-system - settings - system - Video output - ושם אתה צריך לשנות את Display Mode מ- Full Screen ל- Windowed.
1. לחיצה על Alt-tab (מעבר בין אפליקציות שונות בחלונות) עובדת - וכך ניתן לעבור מהקודי לתוכנה אחרת.
2. אם אתה רוצה את הקודי בתוך חלון - תכנס ל-system - settings - system - Video output - ושם אתה צריך לשנות את Display Mode מ- Full Screen ל- Windowed.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
LironPeer שמח לשמוע 
לשאלותייך
1. בדקתי את התחנות שעליהן דיברת והן עובדות חלק, הערוצים האלה ספציפית מגיעים מאתר פילמאון שיש לו שני שיטות שידור RTMP/HLS במידה ולא עובד לך בתוסף אפשר בהגדרות התוסף (סמני את הגדרות מתקדמות בלשונית הגדרות Israelive) ובשיטת שידור שני מהשיטה הנוכחית לשיטה השנייה ותאשרי, בדקי שוב ואמור לעבוד. שימי לב שחלק מהתחנות עובדות ב-X שיטה וחלק ב-Y שיטה ולעיתים (נדירות אבל לעיתים) יש לשחק בהגדרות הללו כדי לצפות.
2. יש הרבה ערוצים כפולים בכוונה, מדובר באותם ערוצים ממקורות שונים ברשת.
אם ערוץ X נופל יש לך את גיבוי ואת לא תלוייה בשינוי מיידי מצדי, כמו כן בדיקה שלך בכל מקור כזה יכולה לתת לך מענה מה האיכות המקסימלית של השידור שעדיפה לך. מעבר לכך כל ערוץ שאת מוצאת לנכון את יכולה להכניס לרשימת מועדפים אישית ע"י קליק ימני עם העכבר על הערוץ ובחירה בהוספה למועדפי ישראלייב. הערוץ שהכנסת יחכה לך ברשימת המועדפים של התוסף - בהמשך את יכולה להגדיר שהטלוויזיה החיה תמשוך את אותם המועדפים שהכנסת ואז ממש לזפזפ כמו בממיר דיגיטלי ולהנות מחוויה גדולה יותר.
3. זה קורה להרבה לא רק לך, הריצי חיפוש פה בפורום הנושא די "נטחן"
4. לחיצה על מקש "\" במקלדת תקטין לך את החלון ותוכלי לעבוד במקביל במה שבא לך וגם לצפות בשידורים החיים
תהני
לשאלותייך
1. בדקתי את התחנות שעליהן דיברת והן עובדות חלק, הערוצים האלה ספציפית מגיעים מאתר פילמאון שיש לו שני שיטות שידור RTMP/HLS במידה ולא עובד לך בתוסף אפשר בהגדרות התוסף (סמני את הגדרות מתקדמות בלשונית הגדרות Israelive) ובשיטת שידור שני מהשיטה הנוכחית לשיטה השנייה ותאשרי, בדקי שוב ואמור לעבוד. שימי לב שחלק מהתחנות עובדות ב-X שיטה וחלק ב-Y שיטה ולעיתים (נדירות אבל לעיתים) יש לשחק בהגדרות הללו כדי לצפות.
2. יש הרבה ערוצים כפולים בכוונה, מדובר באותם ערוצים ממקורות שונים ברשת.
אם ערוץ X נופל יש לך את גיבוי ואת לא תלוייה בשינוי מיידי מצדי, כמו כן בדיקה שלך בכל מקור כזה יכולה לתת לך מענה מה האיכות המקסימלית של השידור שעדיפה לך. מעבר לכך כל ערוץ שאת מוצאת לנכון את יכולה להכניס לרשימת מועדפים אישית ע"י קליק ימני עם העכבר על הערוץ ובחירה בהוספה למועדפי ישראלייב. הערוץ שהכנסת יחכה לך ברשימת המועדפים של התוסף - בהמשך את יכולה להגדיר שהטלוויזיה החיה תמשוך את אותם המועדפים שהכנסת ואז ממש לזפזפ כמו בממיר דיגיטלי ולהנות מחוויה גדולה יותר.
3. זה קורה להרבה לא רק לך, הריצי חיפוש פה בפורום הנושא די "נטחן"
4. לחיצה על מקש "\" במקלדת תקטין לך את החלון ותוכלי לעבוד במקביל במה שבא לך וגם לצפות בשידורים החיים
תהני