אינטרנט ביתי ספק ותשתית
שלום .
לאחר שדיברתי קצת עם 012סמייל על חבילת one במהירות 100מגה
מסתבר ש לבזק אין תשתיות מתאימים באזור שאני גר בו (כרמיאל)
עכשיו אני מתחיל לחשוב על 40מגה ספק ותשתית השאלה איזו חברה באמת תעביר את זה ולא סתם יתנו הבטחות.
לאחר שדיברתי קצת עם 012סמייל על חבילת one במהירות 100מגה
מסתבר ש לבזק אין תשתיות מתאימים באזור שאני גר בו (כרמיאל)
עכשיו אני מתחיל לחשוב על 40מגה ספק ותשתית השאלה איזו חברה באמת תעביר את זה ולא סתם יתנו הבטחות.
בתשתית של בזק הם מבטיחים 0.1 מגה כקצב מזערי. שום דבר לא מובטח בתשתית בזק! (אני חושב שטריפל סי מבטיחים 30 מגה)
אבל מקובל שאלה בתשתית 40 מגה יקבלו 30-40 מגה ואלה בחבילת 100 מגה יקבלו 40-100 מגה..
עכשיו, אם אתה מעוניין רק בתשתית בזק אז לא משנה לאיזה ספקית אתה תתחבר כי אתה בסופו של דבר מוגבל מבחינת תשתית וכולם יספקו כמעט אותו דבר.
אם אתה מעוניין בהוט אני חושב שיש להם יכולת לספק 100 מגה לרוב המקומות בארץ.
אבל מקובל שאלה בתשתית 40 מגה יקבלו 30-40 מגה ואלה בחבילת 100 מגה יקבלו 40-100 מגה..
עכשיו, אם אתה מעוניין רק בתשתית בזק אז לא משנה לאיזה ספקית אתה תתחבר כי אתה בסופו של דבר מוגבל מבחינת תשתית וכולם יספקו כמעט אותו דבר.
אם אתה מעוניין בהוט אני חושב שיש להם יכולת לספק 100 מגה לרוב המקומות בארץ.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
מה בדיוק הבעיה?
אם יגידו ולא יתנו, אתה יכול לעבור לחברה אחרת או לחזור לבזק,
הכל עניין של גובה המחיר .
מתחברים, בודקים מספר ימים, ומחליטים.
כך גם אני עושה עם 018, בזק אמרו שאפשר לחבר אותי לרשת של 100 מגה, אני מודד 50, בשיחה עם תמיכה טכנית של 018
נאמר לי שבאיזור שלי זה מקסימום 60, מה שלא בדיוק נראה לי.
בכל מקרה, אני ארד לעומק העניין, מה שכן, אני משלם 69 שקל וזה הרבה יותר זול ממה ששילמתי לבזק וספק עבור 15.
אז אני לא מפסיד כלום...
צריך לתת לחברות גם זמן להתארגן, מכיוון שעכשיו הלחץ עליהם עצום, בינתיים, גם אחרים יוזילו או לא, אין מה להפסיד...
אם יגידו ולא יתנו, אתה יכול לעבור לחברה אחרת או לחזור לבזק,
הכל עניין של גובה המחיר .
מתחברים, בודקים מספר ימים, ומחליטים.
כך גם אני עושה עם 018, בזק אמרו שאפשר לחבר אותי לרשת של 100 מגה, אני מודד 50, בשיחה עם תמיכה טכנית של 018
נאמר לי שבאיזור שלי זה מקסימום 60, מה שלא בדיוק נראה לי.
בכל מקרה, אני ארד לעומק העניין, מה שכן, אני משלם 69 שקל וזה הרבה יותר זול ממה ששילמתי לבזק וספק עבור 15.
אז אני לא מפסיד כלום...
צריך לתת לחברות גם זמן להתארגן, מכיוון שעכשיו הלחץ עליהם עצום, בינתיים, גם אחרים יוזילו או לא, אין מה להפסיד...
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
·dani56565 כתב:אני כרגע עם ספק של 012 ותשתית הוט . הבנתי שהוט לא תומכים במהירות גבוהה בגלל שיש חייגן שיחות או משהו כזה...
אם אני לא טועה, 012 יכולים לחבר אותך בלי חייגן.
אני מציעה לך קודם לנסות להתחבר למהירות גבוה יותר בהוט
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

·dani56565 כתב:· להוט יש גם קומבינה של ספק ותשתית? במחיר אחד.........
בינתיים יש רק אצל ספק fast
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

@dani56565
·לא ידעתי שמה שחשוב לך זה ספק+תשתית במחיר 1 אז המלצתי לנסות לשדרג את המהירות בהוט.
ב-FAST הכל במחיר 1 אבל ההתחברות להוט היא רק עם חייגן אצלם
·לא ידעתי שמה שחשוב לך זה ספק+תשתית במחיר 1 אז המלצתי לנסות לשדרג את המהירות בהוט.
ב-FAST הכל במחיר 1 אבל ההתחברות להוט היא רק עם חייגן אצלם
·אני כרגע עם קו של 012 חייגן שלהם את אני לא מעוניין לשנות . רק את האינטרנט והספק כדי ששניהם יהיו על אותה מהירות ובמחיר שפויwant_upload כתב:@dani56565
ב-FAST הכל במחיר 1 אבל ההתחברות להוט היא רק עם חייגן אצלם...