HTPC מבוסס ווינדוס eglobal
מקריאה שבצעתי באתר רוב האנשים ממליצים על ה eglobal מאלי אקספרס.
מספר שאלות:
1. יש מוכר ספציפי שמומלץ יותר
2. האם ניתן לקנות את המכשיר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת עליו?
3. במידה ולא ויש לי דיסק התקנה מקורי איך אני מבצע את ההתקנה על המחשב שאין לו CD כמובן?
4. הצרכים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות מכונן חיצוני. את הווינדוס אני צריך כי אני מחובר לאתר של משחקי פוטבול שעובד באיכות הטובה ביותר דרך הדפדפן.
מספר שאלות:
1. יש מוכר ספציפי שמומלץ יותר
2. האם ניתן לקנות את המכשיר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת עליו?
3. במידה ולא ויש לי דיסק התקנה מקורי איך אני מבצע את ההתקנה על המחשב שאין לו CD כמובן?
4. הצרכים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות מכונן חיצוני. את הווינדוס אני צריך כי אני מחובר לאתר של משחקי פוטבול שעובד באיכות הטובה ביותר דרך הדפדפן.
אני הייתי הולך על ה i3 שלהם. יש לי אותו והוא מריץ yes go חלק. ככה שאני מאמין שהוא יריץ באופן חלק גם את האתר פוטבול שאתה מדבר עליו.
דרך הסינים אני בספק אם אפשר (או כדאי) לשלם עבר רשיון מקורי. במקרי היחידי שזה מגיע מקורי זה windows 8.1 +bing שלא נמכר במחשבים מהסוג החזק יותר.
דרך הסינים אני בספק אם אפשר (או כדאי) לשלם עבר רשיון מקורי. במקרי היחידי שזה מגיע מקורי זה windows 8.1 +bing שלא נמכר במחשבים מהסוג החזק יותר.
·ידידי אתה טועה ומטעה , ראשית מהיכרות רבה שלי עם eglobal אף על פי שהם ״סינים״ הם אנשים אמינים ומהימנים מאוד , הלוואי וכל נותני השירות בארץ היו כאלה .Idpo כתב:אני הייתי הולך על ה i3 שלהם. יש לי אותו והוא מריץ yes go חלק. ככה שאני מאמין שהוא יריץ באופן חלק גם את האתר פוטבול שאתה מדבר עליו.
דרך הסינים אני בספק אם אפשר (או כדאי) לשלם עבר רשיון מקורי. במקרי היחידי שזה מגיע מקורי זה windows 8.1 +bing שלא נמכר במחשבים מהסוג החזק יותר....
ולנושא הwindows 8.1 bing - מדובר בwindows שלא ניתן להתקין או להוריד אותו בעצמך , זאת גרסא שmicrosoft מספקת אך ורק לחברות והן למעשה צורבות את המערכת על המכשירים מראש .
ניתן לקרוא עוד כאן :
https://msdn.microsoft.com/en-us/librar ... 13856.aspx
כאשר תשלם על windows מקורי אתה תקבל windows מקורי עם key, בדיוק כמו שכאשר שתשלם על 8gb ram ותקבל את מה שהזמנת, מדובר בחלק ממתן שירות .
@Ben_p
"ידידי אתה טועה ומטעה".
ואתה איך לומר, מבלבל בשני דברים מעוגלים.
קראת את מה שכתבתי?
אם כן: התגובה שלך היא קשקוש מוחלט. למה? מאחר ובחנות שלהם (eglobal) אין שום אפשרות לקנות רשיון (לפחות לא באופן זמין). הם שולחים את המחשבים שלהם (כלומר, לא של חברות אחרות) עם windows פרוץ. אין שום עמוד בחנות שלהם שמציע שדרוג לגרסא חוקית ומלאה - וגם אם כן, זה לא רעיון טוב. עדיף לקנות רשיון ממקור אמין יותר (אני אסביר עבורך כדי שהיה לך ברור, מקום שלא שולח גרסאות פרוצות של windows כברירת מחדל).
אם לא: תקרא שוב, ותפנים את העניין של לחשוב לפני שאתה ממהר לכתוב שטויות.
אגב,
win 8.1 + bing לא היה הנושא, נשוא או כל דבר אחר. בסך הכל ציינתי שישנם מוצרים בחנות שלהם שמגיעים עם המערכת הזאת שהיא חוקית לכל דבר ועניין.
שוב זה נראה שאתה לא טורח לקרא לפני שאתה מגיב בשטויות ללא הקשר.
ממליץ לך להפנים ולא לבלבל אנשים ללא סיבה.
"ידידי אתה טועה ומטעה".
ואתה איך לומר, מבלבל בשני דברים מעוגלים.
קראת את מה שכתבתי?
אם כן: התגובה שלך היא קשקוש מוחלט. למה? מאחר ובחנות שלהם (eglobal) אין שום אפשרות לקנות רשיון (לפחות לא באופן זמין). הם שולחים את המחשבים שלהם (כלומר, לא של חברות אחרות) עם windows פרוץ. אין שום עמוד בחנות שלהם שמציע שדרוג לגרסא חוקית ומלאה - וגם אם כן, זה לא רעיון טוב. עדיף לקנות רשיון ממקור אמין יותר (אני אסביר עבורך כדי שהיה לך ברור, מקום שלא שולח גרסאות פרוצות של windows כברירת מחדל).
אם לא: תקרא שוב, ותפנים את העניין של לחשוב לפני שאתה ממהר לכתוב שטויות.
אגב,
win 8.1 + bing לא היה הנושא, נשוא או כל דבר אחר. בסך הכל ציינתי שישנם מוצרים בחנות שלהם שמגיעים עם המערכת הזאת שהיא חוקית לכל דבר ועניין.
שוב זה נראה שאתה לא טורח לקרא לפני שאתה מגיב בשטויות ללא הקשר.
ממליץ לך להפנים ולא לבלבל אנשים ללא סיבה.
יש אפשרות לקבל 7 windows חוקי בתוספת של 50 דולר:
Free Operating System: Default installed been activated OEM cracked version Windows 7 in English for free(if need genuine version, should add $50), also can install activated OEM cracked version Windows 8 in English or XBMC&OpenELEC or Linux or Ubuntu for free if you need,...
@Idpo
·
אני חושב שאתה צריך להרגע , אף אחד (וגם לא אני ) לא ניסה למתוח עלייך ביקורת , אך כמו שכבר אמרתי וכתב גם בחור מעליי,ש אפשרות לרכוש מהם גרסא מקורית גם אם זה לא מפורט בעמודי המכירה , המחירים הם אכן בין 50-70 דולר תלוי אם אתה מעוניין בWIN 7 או 8 בהתאמה .
צר לי לבשר לך , WINDOWS מקורי הוא WINDOWS מקורי , וכאשר הוא מגיע עם רישיון תקין אז אין שום בעיה , כמו שמאות אלפי מחשבים מגיעים עם רישיון עליהם מהמפעל (OEM - מדבקה עם הKEY על המחשב בדר"כ) לא כולם מעוניינים לשלם מאות שקלים יותר בארץ בכדי לקבל את אותו מוצר .
אך כל אחד יעשה את השיקולים שלו .
·
אני חושב שאתה צריך להרגע , אף אחד (וגם לא אני ) לא ניסה למתוח עלייך ביקורת , אך כמו שכבר אמרתי וכתב גם בחור מעליי,ש אפשרות לרכוש מהם גרסא מקורית גם אם זה לא מפורט בעמודי המכירה , המחירים הם אכן בין 50-70 דולר תלוי אם אתה מעוניין בWIN 7 או 8 בהתאמה .
צר לי לבשר לך , WINDOWS מקורי הוא WINDOWS מקורי , וכאשר הוא מגיע עם רישיון תקין אז אין שום בעיה , כמו שמאות אלפי מחשבים מגיעים עם רישיון עליהם מהמפעל (OEM - מדבקה עם הKEY על המחשב בדר"כ) לא כולם מעוניינים לשלם מאות שקלים יותר בארץ בכדי לקבל את אותו מוצר .
אך כל אחד יעשה את השיקולים שלו .