שלום,
בעבר הזמנתי מכשיר Nexus 5 מהחנות של גוגל לכתובת בארה"ב (הזנתי כרטיס אשראי MasterCard, נכנסתי עם IP אמריקאי באמצעות תוסף FoxyProxy). מאז יכולתי לקבל גישה לחנות (גם אחרי שביטלתי את ה-IP האמריקאי ושיניתי את כתובתי בחזרה לכתובת ישראלית). ביצעתי מאז מספר רכישות של אלבומי מוזיקה מהחנות.
לאחרונה נתקלתי בשתי תופעות מוזרות:
1. אני לא יכול להוריד אפליקציות המיועדות לארץ מה-Play Store (אפליקציית ביטוח 9 מיליון וכו'...)
2. אני לא יכול לרכוש מוזיקה מה-Music Play Store דרך המחשב, הכרטיס שלי משום מה כבר לא מזוהה. לעומת זאת, אם אני נכנס ל-Music Play Store דרך הסמארטפון, אני יכול לבצע רכישה.
ניסיתי לשנות את ה-Default Address ב-Google Wallet, להגדיר מחדש את כרטיס האשראי, אך ללא הועיל.
תודה מראש,
שגב
עניין מוזר ב-Music Play Store
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זה נראה כאילו החנות שלך עדיין מזהה את ה-IP האמריקאי. נסה לחפש אפליקציות שפתוחות רק לשוק האמריקאי, במידה ויש לך גישה אליהם זה מסביר למה אתה לא יכול להוריד אפליקציות שפתוחות רק לישראל.1. אני לא יכול להוריד אפליקציות המיועדות לארץ מה-Play Store (אפליקציית ביטוח 9 מיליון וכו'...)...
נסה למחוק את אפליקציות הפרוקסי, לאפס נתוני החנות ולהתחבר מחדש עד שתגיע למצב שאין לך גישה לאפליקציות שסגורות לחו"ל.
ובמחשב אתה מתחבר דרך שירותי פרוקסי?2. אני לא יכול לרכוש מוזיקה מה-Music Play Store דרך המחשב, הכרטיס שלי משום מה כבר לא מזוהה. לעומת זאת, אם אני נכנס ל-Music Play Store דרך הסמארטפון, אני יכול לבצע רכישה....
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מחקתי את תוסף ה-FoxyProxy מזמן, אני מתחבר כיום עם IP ישראלי בלבד, הן מהסמארטפון והן מהמחשב (מהסמארטפון תמיד התחברתי עם IP ישראלי). השתמשתי בתוסף רק לכניסה הראשונית לחנות להזמנת ה-Nexus 5 בלבד.