עניין מוזר ב-Music Play Store

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום,
בעבר הזמנתי מכשיר Nexus 5 מהחנות של גוגל לכתובת בארה"ב (הזנתי כרטיס אשראי MasterCard, נכנסתי עם IP אמריקאי באמצעות תוסף FoxyProxy). מאז יכולתי לקבל גישה לחנות (גם אחרי שביטלתי את ה-IP האמריקאי ושיניתי את כתובתי בחזרה לכתובת ישראלית). ביצעתי מאז מספר רכישות של אלבומי מוזיקה מהחנות.

לאחרונה נתקלתי בשתי תופעות מוזרות:
1. אני לא יכול להוריד אפליקציות המיועדות לארץ מה-Play Store (אפליקציית ביטוח 9 מיליון וכו'...)
2. אני לא יכול לרכוש מוזיקה מה-Music Play Store דרך המחשב, הכרטיס שלי משום מה כבר לא מזוהה. לעומת זאת, אם אני נכנס ל-Music Play Store דרך הסמארטפון, אני יכול לבצע רכישה.

ניסיתי לשנות את ה-Default Address ב-Google Wallet, להגדיר מחדש את כרטיס האשראי, אך ללא הועיל.

תודה מראש,
שגב

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #2 

1. אני לא יכול להוריד אפליקציות המיועדות לארץ מה-Play Store (אפליקציית ביטוח 9 מיליון וכו'...)
...
זה נראה כאילו החנות שלך עדיין מזהה את ה-IP האמריקאי. נסה לחפש אפליקציות שפתוחות רק לשוק האמריקאי, במידה ויש לך גישה אליהם זה מסביר למה אתה לא יכול להוריד אפליקציות שפתוחות רק לישראל.
נסה למחוק את אפליקציות הפרוקסי, לאפס נתוני החנות ולהתחבר מחדש עד שתגיע למצב שאין לך גישה לאפליקציות שסגורות לחו"ל.
2. אני לא יכול לרכוש מוזיקה מה-Music Play Store דרך המחשב, הכרטיס שלי משום מה כבר לא מזוהה. לעומת זאת, אם אני נכנס ל-Music Play Store דרך הסמארטפון, אני יכול לבצע רכישה.
...
ובמחשב אתה מתחבר דרך שירותי פרוקסי?

segev_weiss פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

מחקתי את תוסף ה-FoxyProxy מזמן, אני מתחבר כיום עם IP ישראלי בלבד, הן מהסמארטפון והן מהמחשב (מהסמארטפון תמיד התחברתי עם IP ישראלי). השתמשתי בתוסף רק לכניסה הראשונית לחנות להזמנת ה-Nexus 5 בלבד.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”