מי מכיר את חברת UGOOS מיני PC ? נתונים בלינק בהודעה
הייתי בעבר אחד מחסידי קופסאות האנדרואיד, ועדיין יש לי קופסה RK3188 פעילה כזו (בקרוב קניית סלרון במקומה),
אך עם המחירים של נוקים ודומיהם, התחזוקה הנפרדת של קופסת אנדרואיד מטילה את הכף לרעתה עבורי:
על קופסה מבוססת חלונות אני בקלות משתלט ממחשב אחר, ועובד עם עכבר ומקלדת נוחים,
משנה תפריטים, מעביר קבצים, מתקין תוכנות גיבוי זהות ל-PC וכו'. באנדרויד זה יותר מורכב.
אנדרויד - לא היתה תמיכה של תוספי P2P לקודי. האם עדיין?
דברים נוספים לשים לב באנדרויד: שיש קהילה פעילה של חומרה של היצרן הספציפי, רצויה גם פעילות בקהילה הזו של עובדים של אותו יצרן.
אך עם המחירים של נוקים ודומיהם, התחזוקה הנפרדת של קופסת אנדרואיד מטילה את הכף לרעתה עבורי:
על קופסה מבוססת חלונות אני בקלות משתלט ממחשב אחר, ועובד עם עכבר ומקלדת נוחים,
משנה תפריטים, מעביר קבצים, מתקין תוכנות גיבוי זהות ל-PC וכו'. באנדרויד זה יותר מורכב.
אנדרויד - לא היתה תמיכה של תוספי P2P לקודי. האם עדיין?
דברים נוספים לשים לב באנדרויד: שיש קהילה פעילה של חומרה של היצרן הספציפי, רצויה גם פעילות בקהילה הזו של עובדים של אותו יצרן.
שים לב שזה מכשיר מבוסס RK3288 שידוע בהתחממות שלו. לכן היצרן הכניס מאוורר. לא הייתי מתעסק ביחידה עם מאוורר יחודי.
היתרון פה הוא היכולת לעבור לאובונטו בלחיצת כפתור.
כמו כן הבנתי (אולי אני טועה) שהאצת חומרה בצפייה בסרטים נעשית מחוץ לקודי ולכן אין overlay בזמן צפייה בקודי. אין תפריט כתוביות וכל התפריטים הצפים. כלומר למעבד הזה אין תמיכה מובנית בקודי וזה חבל ומוריד קצת מהחויה. יש כאלה שזה לא ממש מפריע להם.
היתרון פה הוא היכולת לעבור לאובונטו בלחיצת כפתור.
כמו כן הבנתי (אולי אני טועה) שהאצת חומרה בצפייה בסרטים נעשית מחוץ לקודי ולכן אין overlay בזמן צפייה בקודי. אין תפריט כתוביות וכל התפריטים הצפים. כלומר למעבד הזה אין תמיכה מובנית בקודי וזה חבל ומוריד קצת מהחויה. יש כאלה שזה לא ממש מפריע להם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שים שהקפצת שרשור ישן מלפני כמה חודשים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·מיני פיסי i3 הוא הכי ממולץ ביום בשוק? יש דגם ספיצי?ido111 כתב:@yayu2120
·
לפי סדר עולה: פיפו x7 או מיני פיסי מבוסס סלרון 1037u או מיני פיסי i3 (ממליץ לקנות מ-eglobal)....
התכנון הוא להריץ עליו ווינדוס 8.1
ido111 כתב:הי, מה הצרכים שלך מהמיני פיסי ? (לא בטוח שאתה צריך i3)....
גם אני מחפש אחד לסלון- שימושים כלליים. קודי, טורנט וכו.
נכנסתי לעמוד של EGLOBAL וחטפתי כאב ראש... אלפי דגמים. אחד 4020 אחר 4200.
איך עושים שם סדר?
·
האם זה לא עדיף?ido111 כתב:http://www.aliexpress.com/store/product ... 87856.html
מיני פיסי מבוסס i3, יספיק לך מעל ומעבר....
·http://m.aliexpress.com/item/32486608209.html
מחיר נמוך יותר ואפילו i5