המלצה למערכת קולנוע ביתית, או משהו דומה, בתקציב מוגבל.
שבוע הבא אני עובר בנתב"ג.
אני אוהב לשמוע מוזיקה, אבל כיום ממגבלות תקציב, זה בעיקר דרך רמקולים שקניתי למחשב.
חשבתי אולי להיכנס לאלמ בדיוטי פרי ולקנות שם משהו שיכול לענות לצריכים שלי וקצת להשתרג (שיהיה אמין).
אני בעיקר שומע מוזיקה דרך הטלוויזיה (ערוצי מוזיקה) ודרך מחשב (YOUTUBE) שאותו יהיה אפשר לחבר למערכת?
יש לכם אולי איזה המלצה לתת לי?
תקציב עד 400$ נגיד..
זה לסלון בגדול של 4X5.
תודה!
אני אוהב לשמוע מוזיקה, אבל כיום ממגבלות תקציב, זה בעיקר דרך רמקולים שקניתי למחשב.
חשבתי אולי להיכנס לאלמ בדיוטי פרי ולקנות שם משהו שיכול לענות לצריכים שלי וקצת להשתרג (שיהיה אמין).
אני בעיקר שומע מוזיקה דרך הטלוויזיה (ערוצי מוזיקה) ודרך מחשב (YOUTUBE) שאותו יהיה אפשר לחבר למערכת?
יש לכם אולי איזה המלצה לתת לי?
תקציב עד 400$ נגיד..
זה לסלון בגדול של 4X5.
תודה!
הכוונה היא לצפייה בסרטים / משחקים שדורשים שמיעה סראונדית ככה שתשמע כל צליל מהיכן הוא מגיע; מאחורה, מקדימה, מאיזה צד.
לשמיעת שירים, כמו שתיארת, אין צורך במערכת סראונד אלא מספיקה מערכת סטריאו עם 2 רמקולים וסאב.
האם יש לך שימושים שהם מעבר למוזיקה?
לשמיעת שירים, כמו שתיארת, אין צורך במערכת סראונד אלא מספיקה מערכת סטריאו עם 2 רמקולים וסאב.
האם יש לך שימושים שהם מעבר למוזיקה?
400$ בדיוטי פרי יזכו אותך ברסיבר ורמקולים 5.1 בסיסיים ביותר
בשקלים זה 1500 ששווים ביד שניה מגבר סטריאו סביר וזוג רמקולים סבירים
*שלא תעז לפזול לכיוון ה'מערכות המשולבות' של סמסונג LG פנה ושות' - *** טהור
microlab solo תעשה קצת גוגל או אפילו חיפוש פה באתר
יש לי 7C בסלון בסדר גודל דומה לשלך
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685
אלה רמקולים מוגברים , כלומר לא צריך מגבר או רסיבר חיצוני נוסף.. PLUG&PLAY הכי פשוט שיש לכל מקור עם יציאת מיניפלאג 3.5 (כל מחשב, סמרטפון, ממיר הוט/יס)
היא לא פנינה אודיופילית. אך אין דבר באופק המתקרב ל VFM שלה
בשקלים זה 1500 ששווים ביד שניה מגבר סטריאו סביר וזוג רמקולים סבירים
*שלא תעז לפזול לכיוון ה'מערכות המשולבות' של סמסונג LG פנה ושות' - *** טהור
microlab solo תעשה קצת גוגל או אפילו חיפוש פה באתר
יש לי 7C בסלון בסדר גודל דומה לשלך
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685
אלה רמקולים מוגברים , כלומר לא צריך מגבר או רסיבר חיצוני נוסף.. PLUG&PLAY הכי פשוט שיש לכל מקור עם יציאת מיניפלאג 3.5 (כל מחשב, סמרטפון, ממיר הוט/יס)
היא לא פנינה אודיופילית. אך אין דבר באופק המתקרב ל VFM שלה