אם כל הביקורות !
ביקורת נוספת של עפר ב-secrets :!:
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תענוג לקרוא את הסקירה שלך עפר!
ויצא שמילאתי בדיוק את ההמלצות שלך לגבי ה-VP50 ואכן השיפור ניכר מאוד (למרות שאני זומם להחליף אותו לקריסטליו 2 כרגע).
ויצא שמילאתי בדיוק את ההמלצות שלך לגבי ה-VP50 ואכן השיפור ניכר מאוד (למרות שאני זומם להחליף אותו לקריסטליו 2 כרגע).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
highendman,
יש טיפה תלונות על ה-CRYSTALIO על באגים בתוכנה.
אני אישית ממתין לשנה הבאה ל-LUMAGEN...
שמח שאהבתם
הייתי במצב רוח מליצי כשכתבתי את זה, יצא לי מאמר שהוא מאוד כיפי לקרוא, אני חושב...
יש טיפה תלונות על ה-CRYSTALIO על באגים בתוכנה.
אני אישית ממתין לשנה הבאה ל-LUMAGEN...
שמח שאהבתם
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא רוצה "לגנוב" את השרשור אז רק בקצרה על הקריסטליו - פורום התמיכה שלהם אכן מפחיד ממש... מלא שרשורים על בעיות.
אבל הנחתי שרק מי שיש לו בעיות כותב שם, ולכן לא לשפוט רק על פיו. וגם בזמנו אתה המלצת עליו - ועם עדכון הפירמוור האחרון (2.0) שמוסיף יכולות תמונה/בתמונה כולל שליטה בגודל / מיקום / שקיפות של המקור הנוסף - נשמע מדליק. יש לו עוד דברים שאין ל-VP50 כמו שתי יציאות HDMI שעובדות ביחד (מה שחוסך את הצורך במפצל HDMI נפרד בו אני משתמש כרגע למקרן / פלזמה) ו-Passthrough מה שיאפשר לי להעביר דרכו גם את הסיגנל מהמחשב (ולחסוך עוד מפצל). אני אלך לקרוא עכשיו על ה-Lumagen...
בקשר למאמר שפרסמת - היה פשוט תענוג לקרוא! משעשע ועם דגשים במקומות הנכונים. אחלה.
אבל הנחתי שרק מי שיש לו בעיות כותב שם, ולכן לא לשפוט רק על פיו. וגם בזמנו אתה המלצת עליו - ועם עדכון הפירמוור האחרון (2.0) שמוסיף יכולות תמונה/בתמונה כולל שליטה בגודל / מיקום / שקיפות של המקור הנוסף - נשמע מדליק. יש לו עוד דברים שאין ל-VP50 כמו שתי יציאות HDMI שעובדות ביחד (מה שחוסך את הצורך במפצל HDMI נפרד בו אני משתמש כרגע למקרן / פלזמה) ו-Passthrough מה שיאפשר לי להעביר דרכו גם את הסיגנל מהמחשב (ולחסוך עוד מפצל). אני אלך לקרוא עכשיו על ה-Lumagen...
בקשר למאמר שפרסמת - היה פשוט תענוג לקרוא! משעשע ועם דגשים במקומות הנכונים. אחלה.