עזרה במעטפת TRANSPARTY! ועוד שאלה
-
inflictioN
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רציתי לדעת עם יש אפשרות בסקין הזה לעשות שכל מה שאני אפתח יהיה בתצוגה של תמונות ממוזערות נכון לעכשיו הוא פותח לי את הכל ברשימה בצד שמאל ואז אני צריך להחליף וזה מעצבן יש אפשרות להגדיר שהכל יפתח בצורה כזו?
שאלה שניה אם יש אפשרות לשנות את הצבע של הכתוביות לצהוב יש הרבה פעמים שלא רואים אותם בגלל הרקע
שאלה שניה אם יש אפשרות לשנות את הצבע של הכתוביות לצהוב יש הרבה פעמים שלא רואים אותם בגלל הרקע
-
inflictioN
- חבר פעיל

הקפצה.
מצטער על העילגות אני מתכוון לtransparency!.
ועוד שאלה יש אפשרות להסתיר תקיה של הרחבות? או משהו כזה?
מצטער על העילגות אני מתכוון לtransparency!.
ועוד שאלה יש אפשרות להסתיר תקיה של הרחבות? או משהו כזה?
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
@inflictioN,
אפשר לשנות את צבע הכתוביות בלי קשר לסקין: הגדרות-> וידאו-> כתוביות-> צבע-> צהוב.
אם אתה משנה את התצוגה לתמונות ממוזערות, אז הוא אמור לזכור את הבחירה שלך ולהציג תמונות ממוזערות גם כשאתה חוזר לשם בפעם הבאה. זה לא מה שקורה?
למה אתה מתכוון להסתיר תיקיה? להסתיר תוכן שאינו מתאים לילדים, למשל? יש כמה תוספים שמאפשרים להסתיר תיקיות עם קוד. לא ניסיתי.
·
אפשר לשנות את צבע הכתוביות בלי קשר לסקין: הגדרות-> וידאו-> כתוביות-> צבע-> צהוב.
אם אתה משנה את התצוגה לתמונות ממוזערות, אז הוא אמור לזכור את הבחירה שלך ולהציג תמונות ממוזערות גם כשאתה חוזר לשם בפעם הבאה. זה לא מה שקורה?
למה אתה מתכוון להסתיר תיקיה? להסתיר תוכן שאינו מתאים לילדים, למשל? יש כמה תוספים שמאפשרים להסתיר תיקיות עם קוד. לא ניסיתי.
·
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

עוד משהו: יש לי הרגשה שאתה משתמש ב-transparency! המקורי, ולא ה-transparency! המשודרג של Tomer953.
ציינת שהסרטים מופיעים ברשימה מצד שמאל, אבל ב-transparency! של Tomer953 הרשימה היא בצד ימין.
שים לב שיש שני סקינים עם אותו שם. ודא שאתה משתמש בגירסא של Tomer953.
ציינת שהסרטים מופיעים ברשימה מצד שמאל, אבל ב-transparency! של Tomer953 הרשימה היא בצד ימין.
שים לב שיש שני סקינים עם אותו שם. ודא שאתה משתמש בגירסא של Tomer953.
-
inflictioN
- חבר פעיל

·תודה רבה.PolarBear1 כתב:@inflictioN,
·...
בקשר לסקין כן אני כל פעם צריך לשנות את זה לתמונות ממזערות אבל לא בכל התוספים זה נתפס.
כן אני מתכוון להסתרת תוכן שלא מתאים לילדים וגם להרחבות שלמות ניסיתי לחפש משהו כזה בפורום הרשמי של קודי וגם בגוגל לא ממש מצאתי עם יש לך אפילו שם זה ממש יעזור.
וכן הורדתי את הגרסא של Tomer953 התבלבלתי כל התוכן בצד ימין לא שמאל.
ועוד משהו קטן ניסיתי להוריד עטיפות כמו שמוסבר במדריך פה
http://www.hometheater.co.il/vp2138033#2138033
וברגע שאני לוחץ על הART זה עושה סריקה ממש זריזה ורושם. הסריקה הסתיימה נמצאו 0 תוצאות
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

בקשר לעטיפות: לך לתוכנות, לחץ קליק ימני על artwork downloader. בדוק שמאופשר לך להוריד art עבור סרטים ועבור סדרות. סמן מה אתה רוצה להוריד- עטיפות, לוגואים, תמונות רקע וכו'.
בקשר לתצוגת תמונות ממוזערות: אני לא יודע למה זה לא נתפס. אצלי אם אני משנה תצוגה, זה נשאר אפילו אם אני מאתחל את המכשיר. אולי @Tomer953 (מפתח התוסף) יוכל לעזור?
בקשר להסתרת תכנים: אולי הדף הבא יעזור?
http://www.tvaddons.ag/parental-controls-kodi
בקשר לתצוגת תמונות ממוזערות: אני לא יודע למה זה לא נתפס. אצלי אם אני משנה תצוגה, זה נשאר אפילו אם אני מאתחל את המכשיר. אולי @Tomer953 (מפתח התוסף) יוכל לעזור?
בקשר להסתרת תכנים: אולי הדף הבא יעזור?
http://www.tvaddons.ag/parental-controls-kodi