עזרה במעטפת TRANSPARTY! ועוד שאלה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
inflictioN פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רציתי לדעת עם יש אפשרות בסקין הזה לעשות שכל מה שאני אפתח יהיה בתצוגה של תמונות ממוזערות נכון לעכשיו הוא פותח לי את הכל ברשימה בצד שמאל ואז אני צריך להחליף וזה מעצבן יש אפשרות להגדיר שהכל יפתח בצורה כזו?

שאלה שניה אם יש אפשרות לשנות את הצבע של הכתוביות לצהוב יש הרבה פעמים שלא רואים אותם בגלל הרקע

inflictioN פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

הקפצה.

מצטער על העילגות אני מתכוון לtransparency!.
ועוד שאלה יש אפשרות להסתיר תקיה של הרחבות? או משהו כזה?

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #3 

@inflictioN,
אפשר לשנות את צבע הכתוביות בלי קשר לסקין: הגדרות-> וידאו-> כתוביות-> צבע-> צהוב.
אם אתה משנה את התצוגה לתמונות ממוזערות, אז הוא אמור לזכור את הבחירה שלך ולהציג תמונות ממוזערות גם כשאתה חוזר לשם בפעם הבאה. זה לא מה שקורה?
למה אתה מתכוון להסתיר תיקיה? להסתיר תוכן שאינו מתאים לילדים, למשל? יש כמה תוספים שמאפשרים להסתיר תיקיות עם קוד. לא ניסיתי.

·

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

עוד משהו: יש לי הרגשה שאתה משתמש ב-transparency! המקורי, ולא ה-transparency! המשודרג של Tomer953.
ציינת שהסרטים מופיעים ברשימה מצד שמאל, אבל ב-transparency! של Tomer953 הרשימה היא בצד ימין.
שים לב שיש שני סקינים עם אותו שם. ודא שאתה משתמש בגירסא של Tomer953.

inflictioN פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

PolarBear1 כתב:@inflictioN,
אפשר לשנות את צבע הכתוביות בלי קשר לסקין: הגדרות-> וידאו-> כתוביות-> צבע-> צהוב.
אם אתה משנה את התצוגה לתמונות ממוזערות, אז הוא אמור לזכור את הבחירה שלך ולהציג תמונות ממוזערות גם כשאתה חוזר לשם בפעם הבאה. זה לא מה שקורה?
למה אתה מתכוון להסתיר תיקיה? להסתיר תוכן שאינו מתאים לילדים, למשל? יש כמה תוספים שמאפשרים להסתיר תיקיות עם קוד. לא ניסיתי.

·
...
·תודה רבה.
בקשר לסקין כן אני כל פעם צריך לשנות את זה לתמונות ממזערות אבל לא בכל התוספים זה נתפס.
כן אני מתכוון להסתרת תוכן שלא מתאים לילדים וגם להרחבות שלמות ניסיתי לחפש משהו כזה בפורום הרשמי של קודי וגם בגוגל לא ממש מצאתי עם יש לך אפילו שם זה ממש יעזור.

וכן הורדתי את הגרסא של Tomer953 התבלבלתי כל התוכן בצד ימין לא שמאל.

ועוד משהו קטן ניסיתי להוריד עטיפות כמו שמוסבר במדריך פה
http://www.hometheater.co.il/vp2138033#2138033
וברגע שאני לוחץ על הART זה עושה סריקה ממש זריזה ורושם. הסריקה הסתיימה נמצאו 0 תוצאות

PolarBear1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

בקשר לעטיפות: לך לתוכנות, לחץ קליק ימני על artwork downloader. בדוק שמאופשר לך להוריד art עבור סרטים ועבור סדרות. סמן מה אתה רוצה להוריד- עטיפות, לוגואים, תמונות רקע וכו'.
בקשר לתצוגת תמונות ממוזערות: אני לא יודע למה זה לא נתפס. אצלי אם אני משנה תצוגה, זה נשאר אפילו אם אני מאתחל את המכשיר. אולי @Tomer953 (מפתח התוסף) יוכל לעזור?
בקשר להסתרת תכנים: אולי הדף הבא יעזור?
http://www.tvaddons.ag/parental-controls-kodi

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”