התלבטות בין מספר דגמים של מכונות גילוח של פיליפס- RQ1150, RQ1160, RQ1250

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #1 

הגיע הזמן לעבור מסכין למכונה עקב העצבים "שבטקסיות" של הגילוח הקלאסי, החתכים והעצבים הנלווים לכך כמו גירוי למשך היום וכד'.

סרקתי את אמזון וזאפ ואתריי הגילוח השונים ואחת המכונות שבלטה שם היא ה-RQ1150. כעת, לפני שאני עם האצבע על ההדק עתיד להזמין באתי להתייעץ עם אנשיי המכונות מהאתר.

מבחינת מכונות נראה כי ה-1150 והדגם המתקדם יותר ה-1160 הינן זהות לחלוטין מלבד הצבע שלהן וכי הוא מתאים גם לעבוד עם ג'ל. אציין גם כי מחירן זהה בארץ- 450 ש"ח, דבר המטה אותי ה-1160.

בעקבות תהיותיי לקנות מכונה חבר טוב גם כן קנה והלך על ה-1250 שהינו דגם זהה ל-1150, אך מכיל מנגנון 3D של פיליפס על פני 2D בדגם הפשוט יותר. על פניו נשמע כמו דבר נחמד האפשרות של ראש המכונה לקבל עוד הטיה כלפיי חוץ, דבר שכביכול אמור לתרום בגילוח. בשטח אין לי מושג אם כך הדבר ואם הגימיק הזה שווה השקעה של עוד 230 ש"ח (680 ש"ח), סכום מכובד שמאפשר לקנות עוד מכונה פושטית :lol:.

להלן השוואה של כל המכונות באתר זאפ: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 046,765049

אשמח לקבל חוות דעת ודיעות של אנשים עם נסיון או שעברו התלבטות דומה.

המון תודה רבה ושבת שלום! (Y)

Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

מעדכן לטובת אנשים מהאתר וסתם מגגלים עתידיים שיחפשו בנושא:

תכננתי בסוף ללכת על RQ1160, אך שיחה עם המוכר (שעל פניו היה נשמע שלא בא בגישת איש מכירות) הובילה לעבר הדגם המתקדם יותר- RQ1180.
מהשיחה עלה כי הדגמים הקודמים:1150/1160 הינן דגמים ישנים שיושבים על המדף מספר שנים (ביקורות בזאפ מלפני מספר שנים יאששו זאת) ואילו הדגם הנ"ל חדש יחסית והינו משנת 2014 (שנה) לכל היותר על המדף. לאלו מכם שלא מודעים לסוללה יש זיקון ("בלאי") טבעי גם אם תשב סתם על המדף ולכן הנטיה ללכת על מוצר בעל תעודת ייצור חדשה יותר.

הסיבות הנוספות שהטו אותי לטובת הRQ 1180 היו חיווי 5 שלביי סוללה בהשוואה לנחותות יותר בהם יש סתם נורית המראה כי המכונה פועלת. הסיבה האחרונה היא שהמנוע בדגם הנ"ל חזק יותר ועל כך אפשר להטיל ספק אם נכון הדבר או לא.

אוסיף כי שאלתי גם לגבי ה-RQ1250 ולטענת המוכר עבור אדם כמוני שמתגלח כל יומיים אין צורך במכונה הנ"ל שמחירה גבוה משמעותית וההבדל שלה ביחס ל-1180 נטול בספק אם שווה את ההפרש.

נ.ב-
הערכה מגיעה גם עם קרם לאחר גילוח מתנה (שכביכול בשווי 35$ על פי התווית של האריזה,שיהיה). בכל אופן ישראלים אוהבים מתנות אז אין קיטורים.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

תתחדש !!

עברו אצלי לפחות 2 מכונות גילוח של פיליפס: אחת דגם 6890 (לפני 10 שנים בערך)
והשנייה: 1280 (עם מכונת הניקוי הזו).

שתי המכונות עובדות עד היום (הישנה בעבודה).

המתקן ניקוי הזה שהגיע עם המכונה - לא בטוח שהוא קריטי -אפשר לנקות אותה ולחטא גם בלעדיו (זה פשוט נוח יותר) אבל כיוון שרכשתי
בארה"ב לכן לקחתי אותה .

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”