ניתוקים חוזרים ונשנים בספק של 018
ברשותי תשתית בזק של 100M וכן ספק 018 של 100. בשבועיים האחרונים אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים כל 24 שעות (עם סטייה של 5 שעות לכאן או לכאן) של הקו. משתמש במודם VDSL NETGEAR 2600. לאחר אבחון עם נציג בזק נראה שהתקלה אינה בקו התשתית (נורת ה- VDSL אינה מהבהבת) ולאחר ריבוט, קו האינטרנט חוזר. הספק אינו מוצא אצלו תקלות וכמובן מאשים את התשתית. החלפתי מודם למודם אחר והבעיה חוזרת. למישהו פתרון אחר לפני שאני בודק ספק אחר?
אני לקוח בזק בינ"ל ובחודש האחרון גם אצלי יש המון ניתוקים.
לאחר שעות עם התמיכה של בזק ובזק בינ"ל הגענו למסכנה שהבעיה היא DNS לא תקין של בזק בינ"ל...
הפתרון אצלי היה לשים DNS כתובת של גוגל 8.8.8.8 בנתב...
נסה אולי גם אצלך זה יפתור
לאחר שעות עם התמיכה של בזק ובזק בינ"ל הגענו למסכנה שהבעיה היא DNS לא תקין של בזק בינ"ל...
הפתרון אצלי היה לשים DNS כתובת של גוגל 8.8.8.8 בנתב...
נסה אולי גם אצלך זה יפתור
גם אני כמוך,
יש לי תשתית בזק, התחברתי לאחרונה למבצע טריפל של 018 ב 69 ש"ח ל 100 מ"ב.
התחילו לי ניתוקים לעיתים תכופות,
התקשרתי לתמיכת 018 ואמר לי התומך לכבות ת'ראוטר ולשנות את מיקום הכבל רשת בראוטר.
עזר ל 10 דק' ושוב קרס.
בקיצור, אני לא רוצה לקבוע אבל אני חושש שזה קשור אולי לבזק, שהם גורמים לכל המנוידים לחזור הביתה.
יש לי תשתית בזק, התחברתי לאחרונה למבצע טריפל של 018 ב 69 ש"ח ל 100 מ"ב.
התחילו לי ניתוקים לעיתים תכופות,
התקשרתי לתמיכת 018 ואמר לי התומך לכבות ת'ראוטר ולשנות את מיקום הכבל רשת בראוטר.
עזר ל 10 דק' ושוב קרס.
בקיצור, אני לא רוצה לקבוע אבל אני חושש שזה קשור אולי לבזק, שהם גורמים לכל המנוידים לחזור הביתה.
99 אחוז התקלה היא מהציוד של בזק
לכן משתעשו זה תהפכו את הHרא הזה
של בזק למודם בלבד תקנו איזה ראוטר
פרטי איכותי לפי התקציב שלכם
וזהו ונפתרו כל הבעיות אני אישית
אתמול רכשתי tplink wr1043nd v2
עלה לי 320 שח
ההובוקס 2 של הוט מוגדר כי מודם
וואלה הטיפילינק עובד פנטסטי
לכן משתעשו זה תהפכו את הHרא הזה
של בזק למודם בלבד תקנו איזה ראוטר
פרטי איכותי לפי התקציב שלכם
וזהו ונפתרו כל הבעיות אני אישית
אתמול רכשתי tplink wr1043nd v2
עלה לי 320 שח
ההובוקס 2 של הוט מוגדר כי מודם
וואלה הטיפילינק עובד פנטסטי
אני חושש שהבעיה היא בספק 018. החלפתי את המודם של בזק למודם dlink והניתוקים המשיכו. עברתי לספק אחר 011 ו לפחות לעת עתה לא היו ניתוקים במשך 72 השעות האחרונות. ערכתי השוואת מהירות בין שני הספקים. מהירות לשרת בישראל, אין הבדל אך מהירות לשרת בארהב (שזה מה שמעניין אותי כי אני מנוי של נטפליקס) הבדל קל לטובת 011. זו כמובן לא בדיקה סטטיסטית ואצטרך לחזור על הבדיקות מס פעמים נוספות.
- lidorkalfa
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
התחברתי היום לבזק+018 ומהבוקר (9-10 שעות) היו לי עשרות ניתוקים, אני כבר לא עומד בזה.. הטכנאי של 018 לא הצליח לעזור לי, DNS של גוגל לא עוזר לי, עייפו כוחותיי..
- lidorkalfa
- חבר שרק התחיל

@nice_guy
·
הטכנאי של 018 אמר "אין עוד מה לעשות חוץ ממה שעשינו עכשיו", במילים האלה, יש לי את זה מוקלט.. הזוי לגמרי
·
הטכנאי של 018 אמר "אין עוד מה לעשות חוץ ממה שעשינו עכשיו", במילים האלה, יש לי את זה מוקלט.. הזוי לגמרי
- lidorkalfa
- חבר שרק התחיל

·זה בדיוק כמו שפותח הנושא תיאר, האינטרנט עדיין מחובר (ניתוק וחיבור של האינטרנט מהמחשב מסדר את הבעיה) אבל הוא פשוט לא מפסיק להציג בעיה עם הDNS כל שעתיים-שלוש.. ניסיתי להגדיר עם התמיכה שרתי DNS שונים (שלהם ושל גוגל בעיקר) וכלום לא צלח.. התמיכה ה"מתקדמת" צריכה ליצור איתי קשר ביום ראשון מקווה שהם יצליחו לעזור.. (למרות שאני ממש קטן אמונה בעניין הזה..)dima_vy כתב:@lidorkalfa
·במה מתבטא הניתוק? האם זה נפילה מסינכרון או ניתוק מהספק בנתב?...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·עדיין לא ברור לי... אתה מנתק את הנתב מהאינטרנט? או שאתה מנתק רשת במחשב? איך נראת "בעיית DNS"? במידה ויש לך בעיה עם DNS אתה לא תצליח להכנס ל-google.com, אבל תצליח לעלות http://212.179.154.237. האם אצלך זה באמת כך? אני משתמש ב-openDNS, תנסה אולי גם:lidorkalfa כתב:·זה בדיוק כמו שפותח הנושא תיאר, האינטרנט עדיין מחובר (ניתוק וחיבור של האינטרנט מהמחשב מסדר את הבעיה) אבל הוא פשוט לא מפסיק להציג בעיה עם הDNS כל שעתיים-שלוש.. ניסיתי להגדיר עם התמיכה שרתי DNS שונים (שלהם ושל גוגל בעיקר) וכלום לא צלח.. התמיכה ה"מתקדמת" צריכה ליצור איתי קשר ביום ראשון מקווה שהם יצליחו לעזור.. (למרות שאני ממש קטן אמונה בעניין הזה..).........
ראשוני: 208.67.222.222
משני: 208.67.220.220
- lidorkalfa
- חבר שרק התחיל

@dima_vy
·
השגיאה שמופיעה היא זו:
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
שבעצם גם הורדות בביטורנט מפסיקות לעבוד, שיחות בסקייפ מתנתקות וכו' - למרות שבגדול האינטרנט עדיין עובד.. ויכול להיות מצב שאם תיכנס לגוגל זה כן יעבוד, אבל רוב הדברים האחרים לא יעבדו.. משהו הזוי
·
השגיאה שמופיעה היא זו:
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
שבעצם גם הורדות בביטורנט מפסיקות לעבוד, שיחות בסקייפ מתנתקות וכו' - למרות שבגדול האינטרנט עדיין עובד.. ויכול להיות מצב שאם תיכנס לגוגל זה כן יעבוד, אבל רוב הדברים האחרים לא יעבדו.. משהו הזוי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@lidorkalfa
·זה קורה בכל המחשבים בבית? האם מחשב מוגדר ידנית או שהוא מקבל הכל מ-DHCP של הנתב? אני שואל, כי למען האמת ממש לא נראה לי שזאת בעיה אצל הספק... זה יותר נראה לי כבעיה במחשב...
אני מקווה שתצליח לפתוח
·זה קורה בכל המחשבים בבית? האם מחשב מוגדר ידנית או שהוא מקבל הכל מ-DHCP של הנתב? אני שואל, כי למען האמת ממש לא נראה לי שזאת בעיה אצל הספק... זה יותר נראה לי כבעיה במחשב...
אני מקווה שתצליח לפתוח
- lidorkalfa
- חבר שרק התחיל

@dima_vy
·
זה קורה בכל המחשבים אבל לא באותו זמן, יכול להיות שיהיה "ניתוק" רק אצלי ולא במחשב אחר, אבל אם אח שלי עכשיו יהיה על המחשב שלו זה יכול לקרות אצלו בנפרד גם.. אבדוק לגבי הסרטון שהבאת ואעדכן לגבי תוצאות, תודה על התגובה המהירה
עדכון:
נראה שזה משהו שכבר ניסיתי בעבר.. טכנאי של אקספון שינה לי כמה הגדרות בראוטר והגדיר לי בראוטר ובמחשב עצמו DNS קבוע (של גוגל, לא OPENDNS), בכל מקרה - החזרתי את ההגדרות של הראוטר לברירת מחדל, ביטלתי כל מה שהטכנאי עשה (הוא עשה רושם של לא ממש מבין ולדעתי גרם לבעיה מעבר למה שהיה), הגדרתי מחדש DNS קבוע (של גוגל 8.8.8.8/8.8.4.4) גם בנתב וגם במחשב, מקווה שיעזור.. אעדכן ב24 שעות הקרובות..
שוב תודה
עדכון נוסף:
החלטתי להשתמש בDNS שהבאת לי בתגובות הקודמות, מעדיף לא להשתמש בשל גוגל.. אעדכן.
·
זה קורה בכל המחשבים אבל לא באותו זמן, יכול להיות שיהיה "ניתוק" רק אצלי ולא במחשב אחר, אבל אם אח שלי עכשיו יהיה על המחשב שלו זה יכול לקרות אצלו בנפרד גם.. אבדוק לגבי הסרטון שהבאת ואעדכן לגבי תוצאות, תודה על התגובה המהירה
עדכון:
נראה שזה משהו שכבר ניסיתי בעבר.. טכנאי של אקספון שינה לי כמה הגדרות בראוטר והגדיר לי בראוטר ובמחשב עצמו DNS קבוע (של גוגל, לא OPENDNS), בכל מקרה - החזרתי את ההגדרות של הראוטר לברירת מחדל, ביטלתי כל מה שהטכנאי עשה (הוא עשה רושם של לא ממש מבין ולדעתי גרם לבעיה מעבר למה שהיה), הגדרתי מחדש DNS קבוע (של גוגל 8.8.8.8/8.8.4.4) גם בנתב וגם במחשב, מקווה שיעזור.. אעדכן ב24 שעות הקרובות..
שוב תודה
עדכון נוסף:
החלטתי להשתמש בDNS שהבאת לי בתגובות הקודמות, מעדיף לא להשתמש בשל גוגל.. אעדכן.