התחדשתי בפלזמה PS50Q7H של SAMSUNG, רשמים ראשונים:

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
udiraz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

לאחר תקופת המתנה ארוכה, קיבלה אתמול את הפלאזמה.

קודם כל סיכום: קצת התאכזתי.

עכשיו לפירוט :

לפני חודשיים נגנב לי ה XR4 של NEC ובכספי הביטוח החלטתי על הפלאזמה הזו.
מרחק הצפיה שלי הוא 5 וחצי ומטר וה-42" היה קצת קטן.

בתחושה ראשונה, ללא שום כיוונים, ה NEC היתה חדה יותר ( אולי בגלל הגודל? ), הצבעים שלה היו חיים יותר ( שוב , גודל? ). בחנויות הציגו רק את ה 42 של SAMSUNG והביקורות היללו את יחס התמורה למחיר, אז הלכתי על זה.

DVD הועבר למסך ע"י כניסת ה HDMI כשהמקור הוא ה OPPO 971. כבר במלך האריות התמונה לא נראתה לי מספיק צבעונית ( אבל עדיין יפה ),הגודל כן עשה את העבודה, אין ספק שלמרחק הצפיה שלי זה הגודל המתאים. בתקריבים על סימבה, אפשר להבין את הצורך ב HD ואפילו ה UPSCALING של ה- OPPO לא עשה עבודה טובה לטעמי (ה 720P קצת יותר טוב מ 1080I ).

באלמנט החמישי,בפנים של ברוס וויליס ממש ניתן לראות בעיות דחיסה ורזולוציה ושלא לדבר על הקטע האהוב עלי בו ליילו קופצת מהבנין ישר לטקסי של אדון וויליס. בדרך היא והמכוניות נראות לי כמו נלקחו ממשחק אטארי משנות השמונים ( שוב, כנראה בגלל גודל המסך ).

עדיין לא שיחקתי עם אף אחד מהפרמטרים של המכשיר, זהו רק רושם ראשוני.

אני יודע, ישר תקפצו ותגידו שאי אפשר להשוות לNEC, אבל זה לא ששמתי אחד ליד השני ודרשתי מהקוראני להתחזות ליפני, עברו חודשיים מאז שה COORS ניגנו אצלי UNPLUGED בסלון והפנים של האחיות זכורות לי חיות יותר וקפואות פחות.

הטכנאי שהגיע פירק את החבילה, התקין את המעמד ( שאצלי יושב נמוך מידיי ), אבל עשה את עבודתו. היום אנסה לתלות את הפלאזמה למרות השקע המינימלי שעשו למעני אנשי SAMSUNG בחושבם שהמעמד המצורף הוא הדבר היפה ביותר בעולם ואין שום סיבה שארצה לתלות את הפלאזמה.

עד שיגיע הטרנסקודר מהעולם הדיגיטלי ( תמיד אין במלאי מה שאני צריך ) אצטרך לחבר את הממיר דרך SVIDEO יחיד מצד המסך ,ולתמוה מה לעזאזל הם חשבו לעצמם כשנתנו לי חיבור RF, מי עוד משתמש בזה ???

עודי
נערך לאחרונה על ידי udiraz ב 03/01/2007 11:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

מאיזה מרחק אתה צופה במסך?

udiraz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

5 וחצי מטר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #4 

ואתה רואה את כל התקלות הללו?

לא רע, אתה יכול להכניס את עצמך למועדון הוידאופילים.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

לדעתי קח נשימה עמוקה ותתחיל לבדוק מה בדיוק מפריע לך. אין ספק שמסך 50" חושף יותר פאקים בדיוק כמו שה- 42" חושף יותר מה- 29" שהיינו רגילים אליהם פעם...

בדוק גם נושא של כיול, מנסיומי תמונה בהירה או קונטרסטית מידי חושפת הרבה יותר פאקים. לפעמים אני מעדיף להשאר מתחת לתחום הכיול רק בשביל לראות פחות פאקים... גם פתרון.

בכל מקרה תתחדש, אני חושב שסך הכל זה מסך לא רע למרות שלא יצא לי לראות אותו עם DVD.
HiFiMusic IL

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

udiraz
אני חשבתי לקנות את ה ps42q7h אתה חושב שיש לו אותו הבעיות ? אני כבר מתלבט

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”